Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Zwracam się z ponowną prośbą o materiały na adres: luwo74@wp.pl Wystąpiły problemy z odczytaniem wiadomości. Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam.
23 mar 2011, 09:53
prosze serdecznie o przesłanie materiałów na adres pawelukalski@tlen.pl chodzi mi szczególnie o test umiejętnośći z góy dziękuje i powodzenia wszystkim przystępującym do postępowania
23 mar 2011, 11:52
bardzo proszę o przesłanie mi materiałów na adres: kamilbaran6@wp.pl chodzi szczególnie o test umiejętnośći z góry dziękuje
23 mar 2011, 14:09
sorki ze raz jeszcze ale raz jeszcze usilnie proszę o materiały na pawelukalski@tlen.pl z góry dziękuje
24 mar 2011, 14:13
ja również bardzo proszę o przesłanie materiałów szczególnie z testu umiejętności na adres ritta704@onet.eu pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuję
27 mar 2011, 13:41
również bardzo uprzejmie proszę o materiały na adres: caroline.best@wp.pl Z góry dziękuje i życzę powodzenia
28 mar 2011, 10:20
również bardzo proszę o przesłanie materiałów na adres www.salygrob5736@wp.pl, bardzo dziękuje.
28 mar 2011, 10:35
Klamka zapadła - dołączam do grupy. Proszę podzielcie się ze mną materiałami . Z góry dziękuję. pokito@wp.pl
28 mar 2011, 11:38
ja również bardzo proszę o przesłanie materiałów na adres kamrat@autograf.pl pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuję.