To nowe hasło rządu " wszystko PO 5 zł " stało się bardzo popularne.
Do wspólnej akcji z rządem przystąpili handlowcy sprzedający nam cukier po 5 zł za kg a nawet więcej.
Firmy paliwowe nie chciały być gorsze i również najtańsze paliwa stoją po 5 zł za litr.
Kto następny ? Czekamy na zgłoszenia.
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
16 mar 2011, 20:46
Re: Wszystko PO 5 zł
tranqilo
Do wspólnej akcji z rządem przystąpili handlowcy sprzedający nam cukier po 5 zł za kg a nawet więcej.
Firmy paliwowe nie chciały być gorsze i również najtańsze paliwa stoją po 5 zł za litr.
Hasło "benzyna po 5 zł" już dziś brzmi jak obietnica obniżek
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
16 mar 2011, 20:52
Sądzisz, że to może być nowe hasło wyborcze ?
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
16 mar 2011, 20:57
tranqilo
Ja zgłaszam:wódka czysta po 5 zł za litr.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
16 mar 2011, 21:15
nie chcę być gorszy ;-) wszystkie papierosy po 5 zł ;-)
16 mar 2011, 21:40
Zed77
nie chcę być gorszy ;-) wszystkie papierosy po 5 zł ;-)
za sztuke?
____________________________________ Osiem lat podstawówki, cztery liceum, potem pięć - bite! - studiów, dyplom z wyróżnieniem, dwadzieścia lat praktyki, i oto mi płacą, jakby ktoś dał mi w mordę
16 mar 2011, 21:44
Nadir
Ja zgłaszam:wódka czysta po 5 zł za litr.
Nadir, zlituj się. Jestem przeciw, no może ja niezupełnie ale moja wątroba z pewnością. Nie będę natomiast przeciwny jak do akcji włączą się dealerzy i salony samochodowe, sklepy RTV i AGD, warto zachęcić również biura podróży.
P.S. - dla pracodawców wypłacających pensję. Ta akcja jest bez sensu, nie warto się przyłączać.
____________________________________ "Wszelkie poglądy, opinie czy wnioski wyciągnięte zostały wyłącznie na podstawie obserwacji poczynionych na własnym podwórku, o ile w treści postu nie zostało wskazane wprost, że jest inaczej"
16 mar 2011, 22:32
5 zł kary za każdy wpis na forum nieprzychylny Słońcu Peru lub jednemu z jego promyczków.
17 mar 2011, 09:03
dj_toga
5 zł kary za każdy wpis na forum nieprzychylny Słońcu Peru lub jednym z jego promyczków.
5zł najwyższy mandat z KKSu
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
17 mar 2011, 10:52
u nas podstawowy art. spożywczy chleb duży ponad 5zł.(5,10zł.)
17 mar 2011, 11:05
a gdy wejdziemy do strefy Euro wszystko będzie też po 5... Euro
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
17 mar 2011, 12:21
Nie każdego stać na 5 zeta
Nie wszyscy jednak - jak widać na załączonym obrazku - to rozumieją
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein