Teraz jest 06 wrz 2025, 12:44

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2107 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 151  Następna strona
Czystki,czystki (PiS), zmiany,zmiany (PO) 
Autor Treść postu
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA26 paź 2006, 13:47

POSTY        12
Hej Ludzie, a tak poważnie: wiecie coś o zmianach np. w lubuskim? W innych Izbach, czy urzędach zmiany ogromne a tu... nic! W województwie, gdzie zawsze wygrywa SLD lub PO - cicho, dziwne i zastanawiające.
Jeśli ktoś odpowie na to ciekawe pytanie będę wdzięczny.
Skarbowiec z US

Ostatnio edytowano 28 paź 2006, 20:54 przez solar, łącznie edytowano 1 raz

28 paź 2006, 18:18
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA29 paź 2006, 22:22

POSTY        5

Hej Ludzie, a tak poważnie: wiecie coś o zmianach np. w lubuskim? W innych Izbach, czy urzędach zmiany ogromne a tu... nic! W województwie, gdzie zawsze wygrywa SLD lub PO - cicho, dziwne i zastanawiające.
Jeśli ktoś odpowie na to ciekawe pytanie będę wdzięczny.
Skarbowiec z US

Nic nie słychać, nic nie słychać. W moim US, na północy województwa lubuskiego panuje swoisty folwark (prawie zwierzęcy). :lol: Jest kilku czopków do brania wysokich nagród, a reszta hołoty... do roboty! :blink: Przydałaby się jakaś miotła, oj przydała! <_<

Ostatnio edytowano 30 paź 2006, 00:06 przez tatanka, łącznie edytowano 1 raz

29 paź 2006, 22:26
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA25 wrz 2006, 06:21

POSTY        201

Dużo słów a mało treści i w sumie nic z tego nie wynika.

To jest właściwa odpowiedż charakteryzująca nasz region. Od roku rządzi PIS z P. Markiem Kuchcińskim w czołówce i nic z tego nie wynika i chyba nie będzie.
Pozdrawiam

30 paź 2006, 08:22
Znawca

REJESTRACJA26 paź 2006, 08:26

POSTY        107
Wymiatają ostro w MSZ, może MF już wymiecione?

30 paź 2006, 14:58
Specjalista

REJESTRACJA23 paź 2006, 15:14

POSTY        307

Znaczy się porządny i odważny gość.

Raczej ich dwóch - on i jego kierowca.

30 paź 2006, 16:19
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 19:05

POSTY        17

Raczej ich dwóch - on i jego kierowca.

Tak jest, ale mogli zrobić jeszcze wiecej dobrego, tylko nie zawsze udawało im się postawić na właściwego konia.

Ostatnio edytowano 31 paź 2006, 08:22 przez rownina, łącznie edytowano 1 raz

30 paź 2006, 17:33
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 19:34

POSTY        59

LOKALIZACJAworldwide
IS Poznań - nowy vice dyrektor (poprzednio p.o. dyrektora w Szczecinie).

Ostatnio edytowano 31 paź 2006, 08:22 przez gfree, łącznie edytowano 1 raz

30 paź 2006, 20:29
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA22 paź 2006, 09:06

POSTY        52
W UKS we Wrocławiu już wszystko jasne. Spodziewaliśmy się dużych zmian, a zostały wszystkie koleżanki i koledzy, tylko zmienili nazwy stanowisk z kierownika na naczelnika i na odwrót. Zostali ci, którzy nigdy na tych stanowiskach nie powinni być, bo podjęcie decyzji dla nich to męka, ci, których poprawki polegają na przestawianiu wyrazów w zdaniu. Nieważne, jakie merytoryczne mają przygotowanie, ważne żeby byli.

Ostatnio edytowano 31 paź 2006, 08:24 przez kaczka, łącznie edytowano 1 raz

30 paź 2006, 21:03
Specjalista

REJESTRACJA21 paź 2006, 16:38

POSTY        808

W UKS we Wrocławiu już wszystko jasne. Spodziewaliśmy się dużych zmian, a zostały wszystkie koleżanki i koledzy, tylko zmienili nazwy stanowisk z kierownika na naczelnika i na odwrót. Zostali ci, którzy nigdy na tych stanowiskach nie powinni być, bo podjęcie decyzji dla nich to męka, ci, których poprawki polegają na przestawianiu wyrazów w zdaniu. Nieważne, jakie merytoryczne mają przygotowanie, ważne żeby byli.
Wiem, wiem, popełniono wielki błąd. A przecież to takie proste, wystarczyło zwrócić się na forum z zapytaniem do Dziwaczki (praprzodek Kaczyńskich) i zmiany byłyby wprowadzone takie, jakich spodziewał się drób, to jest ptactwo domowe, co prawda daleko im do orłów, ale zawsze to ptaki.

PS
Wybacz, ale mam wrażenie, że powinno być: …a zostały wszystkie koleżanki i koledzy.
Sam też robię wiele błędów, lecz nie krytykuję tych, co mi je wytykają, lub poprawiają, ale to jestem ja, ZIELONKA.

Ostatnio edytowano 31 paź 2006, 08:25 przez zielonka, łącznie edytowano 1 raz

30 paź 2006, 21:39
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA20 paź 2006, 17:25

POSTY        41
Drodzy forumowicze. Chciałbym być dobrze zrozumiany. Nikogo nie bronię ani nie potępiam. Zależy mi jednak na tym, aby wypowiedzi nie poparte faktami nie zdeprecjonowały ideę FORUM. Jeśli będziemy wypowiadać się zbyt subiektywnie, to odwiedzający stronę Skarbowców w końcu stwierdzą, że tutaj wypowiadają się tylko specjaliści od kropek, a nie od przecinków. Nie chce mi się wierzyć, żeby osoby pracujące i zajmujące wyższe stanowiska ograniczały się do poprawek polegających na przestawianiu wyrazów w zdaniu. Bądźmy więc wyważeni w wypowiedziach. Zapewne ci, którzy znają (pracują razem) osoby, o których się wypowiadają mają wiedzę na „dosadniejsze” wypowiedzi.

30 paź 2006, 21:58
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA22 paź 2006, 14:40

POSTY        9
Przykre to, ale bardzo prawdziwe, mój kierownik też ogranicza się do przestawiania wyrazów i naśladowania wzorów innych pism. Zero inwencji. :o

Ostatnio edytowano 31 paź 2006, 23:34 przez joanna7, łącznie edytowano 1 raz

31 paź 2006, 07:14

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

Przykre to, ale bardzo prawdziwe, mój kierownik też ogranicza się do przestawiania wyrazów i naśladowania wzorów innych pism.Zero inwencji. :o

Dlaczego przykre ?
Powinnaś się cieszyć, że merytorycznie jest o.k.
A i roboty niewiele. Parę kropek, przecinków to przecież pestka przy poprawie.  Widać, że jesteś przez szefa doceniana. A szef nie jest od inwencji, od tego ma podwładnych.

31 paź 2006, 12:25
Znawca

REJESTRACJA26 paź 2006, 08:26

POSTY        107
<!--QuoteBegin-wjawor+--><div class='quotetop'>(wjawor)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->...szef nie jest od inwencji, od tego ma podwładnych.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> wjawor, jesteś szefem???

Ostatnio edytowano 31 paź 2006, 13:19 przez Elda, łącznie edytowano 1 raz

31 paź 2006, 13:09

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska
No i nie w domu, gdzie szybko takie pomysły by mi wyczyszczono z głowy.
Dlatego też spokojnie czytam nowe posty pojawiające się w tym temacie. Nie dowiem się przecież z nich, że właśnie mnie odwołali.

31 paź 2006, 13:19
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2107 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 151  Następna strona