Jest już archiwum artykułów (ponad 6000) z wyszukiwarką. Wejście ze strony głównej portalu. Link: <a href="http://www.skarbowcy1.home.pl/modules.php?op=modload&name=Search&file=index&action=search&overview=1&active_stories=1" target="_blank">http://www.skarbowcy1.home.pl/modules.php?...ctive_stories=1</a>
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
27 paź 2006, 21:09
Już miałem prosić jeszcze raz o jak najszybsze udostępnienie archiwum, a tu... taka miła niespodzianka. Dziękuję bardzo i pozdrawiam.
27 paź 2006, 21:18
Tak sobie patrzę i patrzę, szukam, nie mogę zobaczyć... no cóż, wiek robi swoje... Czy jest odnośnik: Oznacz wszystkie fora jako przeczytane?
Ostatnio edytowano 28 paź 2006, 07:42 przez Coolfor, łącznie edytowano 1 raz
27 paź 2006, 21:23
Faktycznie bardzo ładnie chodzi. Wprawdzie wcięło IX 2006 i X 2006 do uruchomienia nowego portalu, ale ważne, że jest.
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
27 paź 2006, 21:23
Postaram się jeszcze dodać tę końcówkę. Jest tego od cholery (ponad 6000 artykułów, baza 35Mb) i musiałem przenosić bazę na raty.
Coolfor
Tak sobie patrze i patrze, szukam, nie mogę zobaczyc.. no coż wiek robi swoje.. Czy jest odnośnik : Oznacz wszystkie fora jako przeczytane ?
Jest przyzwoita opcja wyświetlania wszystkich postów od ostatniej wizyty.
wjawor
Faktycznie bardzo ładnie chodzi. Wprawdzie wcięło IX 2006 i X 2006 do uruchomienia nowego portalu, ale ważne, że jest.
Już jest komplet artykułów.
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Faktycznie imponujące archiwum nam powstało.
Taka zawsze chodzi mi po głowie reklamówka gdy ktoś mnie oświeci ( łączenie ): OSRAM i wszystko jasne. - wjawor<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
Ostatnio edytowano 27 paź 2006, 22:02 przez inspektor, łącznie edytowano 1 raz
27 paź 2006, 21:46
Zniknęło logowanie/rejestrowanie ze strony głównej portalu. Już sporą ilość osób skierowałem by robiły to przez forum, ale siła przyzwyczajenia jest duża. Część na to sama nie wpada.
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
27 paź 2006, 22:06
Archivum prasowe całkiem przyjemne, grzebanie poprzez kategorie zwłaszcza. Na próbę załadowałem wszystkie artykuły NSA/WSA - miłe zaskoczenie szybko i przejrzyście, z opcją drukowania. Dobra rzecz.
____________________________________ always look on the bright side of life
27 paź 2006, 22:11
Jak klikam w zamieszczony przez kogoś link do "starej" strony to wyświetla mi się nowy portal? :angry:
28 paź 2006, 13:29
Niestety przenoszenie archiwum forum jest dość skomplikowane. Administrator jeszcze nad tym pracuje stąd w chwili obecnej nie ma na razie do niego dostępu.
Ostatnio edytowano 28 paź 2006, 20:55 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
28 paź 2006, 14:47
wjawor
Niestety przenoszenie archiwum forum jest dość skomplikowane. Administrator jeszcze nad tym pracuje stąd w chwili obecnej nie ma na razie do niego dostępu.
Dostępu do admina czy archiwum forum ? 40 tabel baz danych, część do przeniesienia w kawałkach i na dodatek bez gwarancji, że wszystko będzie OK...
Ostatnio edytowano 28 paź 2006, 20:55 przez inspektor, łącznie edytowano 1 raz
28 paź 2006, 15:02
I do jednego i do drugiego. Bo Admin jest, a jakby go nie było. Wszystko widzi, słyszy, choć czerwony kwadracik się świeci.
Ostatnio edytowano 28 paź 2006, 20:55 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
28 paź 2006, 15:22
Archiwum forum zrobione: <a href="http://www.skarbowcy1.home.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=index&sid=09a266fd3beeff8f40f9bc0225612930" target="_blank">http://www.skarbowcy1.home.pl/index.php?na...0f9bc0225612930</a>
29 paź 2006, 09:20
:brawa: Inspektorze :piwo:
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
29 paź 2006, 09:30
Też gratuluję wytrwałości. Zmobilizowało mnie to również do poprawienia starych linków do starego forum. Sukcesywnie je przeglądam. Ale problem był w archiwum przy wejściu do działu Kontrola skarbowi i podatkowa, czynności sprawdzające. Wyskoczył komunikat:
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Wstęp wyłącznie dla zarejestrowanych użytkowników
Wpisz poniżej nazwę użytkownika i hasło by się zalogować. Jeżeli zaznaczysz opcję ' zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie' - nie będziesz musiał(a) następnym razem wpisywać loginu i hasła.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Nie reaguje też na logowanie na moich danych.
Ostatnio edytowano 29 paź 2006, 11:41 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz