Teraz jest 05 wrz 2025, 22:26

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 827 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60  Następna strona
Wybory prezydenta RP 2010 
Autor Treść postu

REJESTRACJA19 lut 2008, 14:23

POSTY        429
Post Wybory prezydenta RP 2010
Słuchaj, Fiu..ek, nie takich baranów znosiłem.
Zatrudniłem się w czasach gdy w skarbowości wyższe coś znaczyło, większość miała średnie.
I nie wyższe historyczne, rolnicze, pedagogiczne czy politologiczne. W nowych czasach Państwo coś mi obiecało. Ale jak zaczęli do aparatu skarbowego dokoptowywać się pociotki polityków, znajomi królika i takie neptyki jak ty, to te Państwo nie mogąc wytrzymać musi kogoś się pozbywać. I kogo się pozbywa? Takich jak ja. Znających swoją cenę i wiedzę. Nieidących na kompromis. Mówiących takim flanelom kim naprawdę są. To kłuje w oczy dyzmowiczów. Pozbywanie jest różne. Przeważnie lekceważenie, pomijanie w awansach, premiach. Błędów większych raczej nie znajdą, bowiem w każdej chwili tym gogusiom i nowym neptykom mogę wykazać większe błędy, więc tego tematu raczej nie ruszają. A gnoi przeżyłem sporo. Po zmianach czerwcowych - czerwonych, później aws, potem znowu czerwonych, pis i teraz to nic, czyli cud irlandzki. Widziałem jak się tasowali dyrektorzy departamentów, is, uks i naczelnicy us. Piękny temat na książkę. Żal by to opisywać.
A jakbyś chciał wiedzieć to nie piszę tego z punktu widzenia, za przeproszeniem inspektora US w Koziej Wólce. No ale niestety flanela musi pokazać, że coś wie. Naprawdę g..o wie. Gdyby nie TS to ten syf byłby niczym do Mira, Zbycha i Grzecha. Wystarczy poczytać notki biograficzne górki (oczywiście  w większości nierealne). Widać wówczas kto zaś.

A HONOR to mam i kiedy tylko mogę to polactwu okazuję kim dla mnie są. To jest metoda na takich. Pokazywać polactwu w jakim kierunku ma dążyć. Nie dyskutować. Dawkować wiedzę, troche dla nich za ciężką ale z czasem do uniesienia.

10 lut 2011, 01:04
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA10 lis 2010, 15:17

POSTY        53
shoto                    

Słuchaj, Fiu..ek, nie takich baranów znosiłem.
Zatrudniłem się w czasach gdy w skarbowości wyższe coś znaczyło, większość miała średnie.
I nie wyższe historyczne, rolnicze, pedagogiczne czy politologiczne. W nowych czasach Państwo coś mi obiecało. Ale jak zaczęli do aparatu skarbowego dokoptowywać się pociotki polityków, znajomi królika i takie neptyki jak ty, to te Państwo nie mogąc wytrzymać musi kogoś się pozbywać. I kogo się pozbywa? Takich jak ja. Znających swoją cenę i wiedzę. Nieidących na kompromis. Mówiących takim flanelom kim naprawdę są. To kłuje w oczy dyzmowiczów. Pozbywanie jest różne. Przeważnie lekceważenie, pomijanie w awansach, premiach. Błędów większych raczej nie znajdą, bowiem w każdej chwili tym gogusiom i nowym neptykom mogę wykazać większe błędy, więc tego tematu raczej nie ruszają. A gnoi przeżyłem sporo. Po zmianach czerwcowych - czerwonych, później aws, potem znowu czerwonych, pis i teraz to nic, czyli cud irlandzki. Widziałem jak się tasowali dyrektorzy departamentów, is, uks i naczelnicy us. Piękny temat na książkę. Żal by to opisywać.
A jakbyś chciał wiedzieć to nie piszę tego z punktu widzenia, za przeproszeniem inspektora US w Koziej Wólce. No ale niestety flanela musi pokazać, że coś wie. Naprawdę g..o wie. Gdyby nie TS to ten syf byłby niczym do Mira, Zbycha i Grzecha. Wystarczy poczytać notki biograficzne górki (oczywiście  w większości nierealne). Widać wówczas kto zaś.

A HONOR to mam i kiedy tylko mogę to polactwu okazuję kim dla mnie są. To jest metoda na takich. Pokazywać polactwu w jakim kierunku ma dążyć. Nie dyskutować. Dawkować wiedzę, troche dla nich za ciężką ale z czasem do uniesienia.

Oj honoru człowiecze to ty nie masz za grosz.
Za to strasznie wysokie mniemanie o osobie swej.
Wszyscy Tobie krzywdę robią.
Całe to polactwo.

"gdy (..) wyższe coś znaczyło"
"gnoi przeżylem sporo"
"Błedow większych raczej nie znajdą"
"lekceważenie, pomijanie w awansach, premiach"

I Ty piszesz o honorze, ze posiadasz??

Żal mi Cię, C.oto.

<_<

10 lut 2011, 20:42
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465
Post Bredzisław Kompromitowski
Ziutek                    

kominiarz                    

Nie ma już tego ?obciachowego kartofla", mamy za to ?obciachowego buraka".
Zdanie może być tylko jedno: GUŁĘ MAMY ZA PREZYDENTA.

Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny.
Art. 135. § 2.
Polecam lekturę.

Ziutek - zgłoś do prokuratury:
Załącznik:
Odliczanie Komora.JPG

10 twarzy Komora

Załącznik:
10 twarzy Komora - twarz 7.jpg

http://antykomor.pl/10-twarzy-komora-czesc-5 /

Wybrane komentarze:
Dominik Pisze: 8. sierpień 2010 at 7:51 po południu
Ale dno. Po tytule można by się spodziewać jakiejś chwytliwej satyry, a tutaj znajdziemy jedynie obleśne ubliżanie prezydentowi.

AntyKomor.pl Pisze: 8. sierpień 2010 at 10:39 po południu
@Dominik: to twoja subiektywna opinia i szanuję ją. Nie mniej jednak ciekawi mnie, czy podobnie reagujesz na ?photoshopy? z Kaczyńskimi w roli głównej, gdzie niejednokrotnie wylewa się na nich ?hektolitry szamba?. Ta strona prezentuje metody działań przeciwników Kaczyńskich ? obrażać, obrażać i jeszcze raz obrażać. AntyKomor.pl powstał po to, by ludzie ?
za PO? zobaczyli jak to jest, gdy na ich ?idola? wylewa się hektolitry, wcześniej wspomnianego szamba. Przeciwnicy Kaczyńskich obrażali ich (i robią to dalej) bez żadnych konsekwencji więc niby czemu tu ma być inaczej? Też nie będziemy sobie żałować i postaramy się tu prezentować każdy, nawet najbardziej niewybredny pomysł, ideę lub coś innego, równie ciekawego. Cieszymy się, że AntyKomor.pl wywołuje u naszych przeciwników złość ? o to nam chodziło!

Felicjan Pisze:8. sierpień 2010 at 10:59 po południu
swietna galeria a dno to jest wlasnie komorowski, tusk, schetyna i cala platforma obludnikow!!!!

Olga Pisze: 9. sierpień 2010 at 6:58 po południu
Bardzo przykre i żenujące, jak glupi ludzie wymyslaja takie fotomontaze, wspolczuje i nic wiecej. Tyle pary, zeby zalozyc strone antykomor na tak beznadziejnym poziomie.

AntyKomor.pl Pisze: 9. sierpień 2010 at 9:08 po południu
To bardzo przykre, że gdy w sieci pojawiały się ?takie fotomontaże? z Kaczyńskimi w roli głównej, nie okazywałaś podobnego współczucia. Tyle pary, żeby śmiać się z beznadziejnych przeróbek POlszewickich grafików.
Po raz kolejny cieszymy się, że AntyKomor.pl wywołuje u naszych politycznych przeciwników tyle negatywnych emocji.

PISowiec Pisze: 1. październik 2010 at 11:54 po południu
głowny administrator mądry człowiek kolejny przeczytany jego wpis powoduje moj usmiech na twarzy ze jeszcze inteligentniejsi ludzie odemnie istnieja. Nie ze ja sie uwazam za kogos madrego ale napewno mądrzejszego od lemingów :) Powtaram jeszcze raz SUPER STRONA oby więcej takich, więcej obrazania tylko inteligentnego, a co do zdjęc sa super no niektóre są niestaranne ale liczy się chęć bo nie którym nawet tych z pisu *** sie niechce ruszyc zeby takie cos(fajnego)stworzyc i stracić swój cenny czas (który nie został zmarnowany)
Pozdrawiam

Damian Pisze:17. październik 2010 at 6:35 po południu
Co za durne zdjęcia. Tylko skończone chamy mogą coś takiego wymyślać. Wygrał demokratyczne wybory i musicie się z tym pogodzić. Kadencja Bronka nie będzie trwała tylko 5 lat, wygra on bowiem kolejne wybory.
PLATFORMA OBYWATELSKA RZĄDZI !

AntyKomor.pl Pisze:18. październik 2010 at 9:11 przed południem
@Damian: trzeba być skończonym chamem, żeby ubliżać zmarłym ? tobie to jednak nie przeszkadza, prawda? Mówisz o tym kto jest chamem a sam popierasz chamstwo ? jak to jest w takim razie? Jesteś zafajdanym hipokrytą? Poza tym, czego się spodziewałeś na anty stronie Komorowskiego? Grzecznych ?photoshopów? i pochwalnych opinii? Czyś ty POlszewicki durniu zidiociał do reszty? Twój zasrany prezio, swój urząd pełnić będzie może jeszcze 5 lat ? na pewno nie dłużej ? ludzie już dziś widzą, że wybrano nieodpowiednią (delikatnie mówiąc) osobę ? nie dość, że Komorowski nie potrafi się zachować, sprawia wrażenie zagubionego to jeszcze potyka się wszędzie dając nam powody do jeszcze głośniejszych salw śmiechu. Komorowski to najgorszy prezydent jakiego Polska miała odkąd tylko ten urząd istnieje ? Komorowski płaszczy się na kolanach przed niemcem i ruskiem a tobie, ty POlszewicki pomiocie to nie przeszkadza, bo ty, śmieciu, Ojczyzny swojej nie kochasz ? ty i twoja partyjka to zwykli Judasze, co za garść srebrników sprzedali coś bardzo ważnego ? honor. Tego właśnie tobie i innym POmiotom brakuje. Co z tego, że Komorowski wygrał demokratyczne wybory? Jak wygrał Kaczyński to, założę się o wszystkie pieniądze świata, że żeś płakał i krzyczał, że pewnie sfałszowali wybory a z dowcipów na temat poprzedniego Prezydenta pewnie nie raz się uśmiałeś nie patrząc na to, że jakiś szacunek do Prezydenta mieć trzeba. W związku z tym, że wy, POlszewickie śmiecie, szacunku do Kaczyńskiego nie mieliście tak my, do Komorowskiego też mieć nie będziemy i tego możesz być pewien. Na łamach AntyKomor.pl będziemy coraz bardziej złośliwi, obleśni i chamscy ? czyli tacy sami jak wy kilka lat wcześniej. Krótko mówiąc ty i twoi zasrani koledzy wyznajecie filozofię Kalego z powieści Sienkiewicza: jak Kali ukraść krowę to dobrze ale jak Kalemu ukraść to źle ? jak PO obraża PiS to dobrze ale jak PiS obraża PO to źle. Oto wasz plan działania ? tak samo prymitywny jak ów bohater. PO przegra najbliższe wybory samorządowe, ludzie widzą, jak ta partia wpędza nas w czarną dziurę finansową, jak z nas ten rząd zdziera pieniądze (podatki) i karmi tematami zastępczymi (dopalacze, itd). To tylko kilka przykładów, które świadczą na niekorzyść POlszewików ? jeśli ich nie widzisz to możemy pogratulować Donkowi i Bronkowi ich kampanii prania mózgów ? twój Damianie też jest wyprany ale nie jest nam z tego powodu ciebie szkoda ? dobrze ci tak, mamy nadzieję, że twoja głupota i debilizm będą się pogłębiać aż wreszcie zidiociejesz kompletnie.

AntyKomor.pl Pisze: 18. październik 2010 at 6:45 po południu
Nie widzisz jak Komorowski chodzi na kolanach przed Niemcami i Rosjanami bo go popierasz. Prosty przykład: Nord Stream i wszystko co z nim związane. Komorowski nie wchodzi ?w paradę? Niemcom i Rosjanom, nawet nie walczy o odszkodowania dla polskich rybaków (a takie finansowe wsparcie otrzymają wszystkie kraje nadbałtyckie, których rybacy stracą na tej inwestycji). Drugi, prosty przykład: katastrofa w Smoleńsku i oczekiwanie aż Rosjanie łaskawie przykryją wrak ? trzeba było pół roku czekać ? to przecież skandal! Dlaczego Komorowski nie podjął bardziej zdecydowanych kroków? Z jego strony i ze strony rządu nie było absolutnie żadnych nacisków na stronę rosyjską! Trzeci przykład: E.Steinbach i kompletny brak reakcji na jej zachowanie ze strony Komorowskiego. Ta niemiecka szmata (proszę nam wybaczyć, że tak delikatnie ją nazywamy), ten parobek faszystowski, to ścierwo sobacze, działa na szkodę Polski a Komorowski milczy, nawet się słowem nie odezwie ? bo niby po co? Można jeszcze wspomnieć o sprawie Katyńskiej (oraz o publikacjach w rosyjskiej prasie, która znowu, przy ogólnym poparciu Kremla, twierdzi, że zbrodni dokonali Niemcy). Komorowski to nieudolny, niezdecydowany oraz ułomny człowiek, który nie potrafi walczyć o dobro naszego kraju, tylko wszystkim grzecznie przytakuje. Jego wybór można porównać do wyboru Korybuta-Wiśniowieckiego na króla Polski ? który również był gnuśny, strachliwy no i nie prezentował się zbyt dobrze. Tu na niekorzyść Komorowskiego świadczy jeszcze jego kaszalot, znaczy się żona. To, że Komorowski teraz rządzi wcale nie oznacza, że Polska to kraj, z którym się będzie ?lepiej negocjowało? a jedynie tyle, że dużo niekorzystnych rzeczy może ?przejść? bo Komor nie ma jaj by się odezwać. Wspomniałeś jeszcze o chamstwie ? otóż popierając PO popierasz chamstwo. Fakt, że w mojej wypowiedzi słowo to padło kilka razy wcale nie oznacza, że go nadużyłem ? ja tylko uwydatniłem jej negatywny wydźwięk by zobrazować prymitywizm PO, jej zwolenników i prezydenta. Twój komentarz został zaakceptowany bo najzwyczajniej w świecie brzydzimy się cenzurą, na łamach AntyKomor.pl wypowiadać mogą się ludzie z każdej opcji i o ile treści, które wysyłają nie będą przypominały wylewania pomyj i szamba najgorszej jakości to będą one publikowane.
Od początku istnienia AntyKomor.pl zablokowaliśmy 4 komentarze, których treść sprowadzała się tylko i wyłącznie do wyzwisk, plucia jadem i demonstrowania swojego prymitywizmu. Akceptujemy komentarze ludzi z ?drugiej strony barykady? aby wydatniej ukazać ich brak inteligencji, sposób postrzegania rzeczywistości na ich własny, czasem chory i śmieszny sposób. Akceptując komentarze tej drugiej strony, pokazujemy ich głupotę, brak zdecydowania i tendencję do powtarzania propagandy partii, którą popierają. Poza tym, gdybyśmy cenzurowali komentarze to cóż byśmy tu mieli za dysputy? Kółeczko wzajemnej adoracji? Przekrzykiwanie się w tym, kto głośniej i lepiej obrazi PO, Komora, Donka czy innych? Tego nie ma na AntyKomor.pl i nigdy nie będzie.

Esbol-Pokemon Pisze: 9. listopad 2010 at 2:58 przed południem
Brawo !!! Gratulacje ! AntyKomor.pl wraz z galeriami twarzy Komora to najbardziej polskie i najbardziej demokratyczne medium w rusko-szwabskim Kondominium Tuskiego i Komoruskiego.
Chciałbym podkreslić wysokie walory artystyczne i techniczne a także
humanitarne i psychologiczne zamieszczonych foto-galerii z twarzami
Komora. To naprawdę poziom światowy. Żadne stworzenie chcące być
politykiem nie może pochwalić się tak wspaniałymi, realnymi zdjęciami swojej fizjonomi !

lolo Pisze: 12. grudzień 2010 at 7:51 po południu
my mlode wyksztalcone z wielkich miast madre modne ludzie pamietacie LEMINGI NIEDLUGO BEDZIECIE STAC W KOLEJCE DO GRZEBANIA W SMIETNIKU historia was tam wyrzuci bezideowe wyprane przez dopalacze MADRE LUDZIE spieszcie sie poki smietnikow nie zamykaja na klucz takiego wyboru dokonaliscie wybierajac szumowiny i ubeckie pomioty hrabie komorowskiego ktory okazal sie byc parobkiem u swego pana ciecia grasia co odgarnia snieg u helmuta ryzego voksdojcza ktorego dziadek werhmatowiec zapewne nosil w lufie gozdzika jak bratnia armia sowiecka zycze wam byscie zebrali o kromke chleba sprzedajac POLSKE bandzie kryminalistow ktorzy interesy ubijaja na cmentarzy minister z rzadu ryzego bandziora konstytucyjny minister i drzewiecki ksywa bialy nochal przezwany prze bandziorow z ktorymi walil koke az zapomominal obetrzec nosa szambo pachnie ładniej niz ta banda zwana rzadem Rzeczypospolitej lemingi

MarioPL Pisze: 17. grudzień 2010 at 4:57 po południu
Mam za przeproszeniem w *** Komora i Tuska oboje biorą tylko kase do kieszeni potem mowia za jestesmy zielona wyspą?
chyba dla nich samych jak Polska zbankrutuje wyjadą pewnie do Rosji,Niemiec lub Wielkiej Brytanii. Mówią też że gospodarka pnie sie w gore to nie prawda jestesmy coraz gorsi inne panstwa takie jak Francja np. Na zachodzie smieja z naszych wyborow ze wybieramy ludzi ktorzy rzada jak cioty, chamy i bezczelne zlodzieje.Kaczyńskiego lubilem tylko Lecha natomiast Jarosław jest o wiele gorszy. Jestem osobiscie przeciwko ROSJI!!!! Nienawidze ich to są chamy zabrały nam tyle ziemi szmaty bolszewickie.
Uważam Smoleńsk za polskie terytorium. Jedynie z RUSKÓW toleruje Ukrainców natomiast Białoruśini to perfidne psy, ale rzad Tuska nie umie o to zadbac. Tuskowi i Komorowi zycze osobiscie NAJGORSZEGO!!!!!
Niech żyje Polska!!!!
Kocham cie Polsko!!!!
Kto tak samo ją kocha napewno tak samo lub podobnie mysli

Wpisy są z grudnia, z sierpnia  2010 roku i strona nadal funkcjonuje!
Jeszcze nie zamknięta!!
:mur:

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

10 lut 2011, 20:58
Zawodowiec

POSTY        3465
Ziutek - zgłoś drania do prokuratury!!!

"Mamy strusia za prezydenta.
Zapadł się pod ziemię niczym kret"

Załącznik:
Mamy strusia za prezydęta.JPG

- Mamy strusia za prezydenta. Gdy ogłoszono w Moskwie raport MAK-u, Komorowski zapadł się pod ziemię niczym kret. Był chory - pisze na swoim blogu eurodeputowany PiS Ryszard Czarnecki.
- Ale naprawdę chory i poruszający się na wózku inwalidzkim Franklin Delano Roosvelt rządził USA ponad II kadencje, w tym także w trakcie II Wojny Światowej - dodaje.

Według Ryszarda Czarneckiego "Komorowski milczał i nie stać go było nawet na zwykłe oświadczenie, które mogłoby być odczytane przez kogoś z jego kancelarii".
- Czekał na Tuska. Potem coś bąknął po nim, z resztą to samo, co Tusk - dodaje europoseł.

Czarnecki uważa jednak, że do cna Bronisław Komorowski skompromitował się w niedzielę.
- Rano rosyjskie media podały, że jego sobotnia rozmowa z Miedwiediewem stawia ?kropkę nad i" w sprawie raportu MAK. Przez całą niedzielę czekaliśmy na dementi. Dementi nie było i do tej pory nie ma - argumentuje eurodeputowany.
- Jedynie następnego dnia jego doradcy w komercyjnych radiostacjach usiłowali coś tam "bąkać", że to nie do końca tak. Żenada - komentuje Czarnecki.

Na koniec eurodeputowany zastanawia się, gdyby zostało wskrzeszone ?Polskie ZOO" Marcina Wolskiego i Andrzeja Żarskiego, jak autorzy programu obsadziliby Komorowskiego.
- Jako strusia chowającego głowę w piasek?
Jako tchórza (chodzi o zwierzę)?
Jako kreta? - ironizuje Ryszard Czarnecki.

http://www.wprost.pl/ar/227614/Mamy-str ... czym-kret/

To w końcu strusia? tchórza? kreta?
I pytanie następne: dlaczego jeszcze europoseł nie jest zamknięty za obrazę prezydęta?! :mur:

10 lut 2011, 22:13
Zawodowiec

POSTY        3465
Dokument który wywołał wściekłość władzy.
Załącznik:
Elektorat Komorowskiego z Warszawy..JPG

Aresztowano bezprawnie dziennikarza Rafała Gawrońskiego, a Marka Podleckiego zastraszono do tego stopnia, że wycofał oryginalny film z internetu mimo, że film cieszył się kilkuset tysięczną oglądalnością i został zrobiony w celu publikacji prawdy o życiu politycznym w Polsce.
Dokument ukazuje prawdziwe oblicze władzy PO w Polsce i jej elektoratu.

http://www.youtube.com/watch?v=b2DGWffU78E&a mp;amp ;feature=player_embedded

Ziutek - zgłoś do prokuratury!!
Niech ich zamkną!!!  
:nonono:

A film sobie ściągnijcie bo jutro może już go nie będzie?

Jeden z komentarzy:
 pie*dole ,ludziom tak przeprali mózgi ,że boją się przyznać do własnej opinii ,np w sprawie? krzyża.
Mmkkw 3 tygodnie temu

10 lut 2011, 22:47
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        53
[quote="kominiarz"]Ziutek - zgłoś do prokuratury!!
Niech ich zamkną!!!  
:nonono:
quote]

Wiesz to nie o to chodzi, żeby zaraz kogoś do prokuratury - to są metody PiS'owskie.  :P

Mnie chodzi o to, że te wszystkie wpisy, fotomontaże, artykuły czy to na temat BK czy JK czy DT, itd. to są na poziomie ......
dzieci z piaskownicy:
"Bronek jest gupi", "Jarek jest gupi" "Donald jest gupi"

Śmieszy mnie jak się podniecasz znajdując takie wrzutki w sieci. Co starasz się udowodnić? Że jesteś na poziomie twórców tych "wypocin"?

Ostatnio edytowano 10 lut 2011, 23:15 przez Ziutek, łącznie edytowano 1 raz

10 lut 2011, 23:00
Zawodowiec

REJESTRACJA25 cze 2009, 12:10

POSTY        3598

Ziutek
Co starasz się udowodnić? Że jesteś na poziomie twórców tych "wypocin"?

Nie, że wpadliśmy z deszczu pod RYNNĘ  ;)

10 lut 2011, 23:08
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        53
silniczek                    

Ziutek
Co starasz się udowodnić? Że jesteś na poziomie twórców tych "wypocin"?

Znaczy się: Było źle a jest jeszcze gorzej?  ;)

10 lut 2011, 23:20
Zawodowiec

POSTY        3598
ziutek
No, wreszcie załapałeś  :brawa:

10 lut 2011, 23:27
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        53
silniczek                    

ziutek
No, wreszcie załapałeś  :brawa:

A nie mozna było tak od razu?

Jakoś z przekroju tematu nie wynika, że wczesniej było źle. Twoje posty też raczej o tym nie mówiły  ;)

10 lut 2011, 23:59
Zawodowiec

POSTY        3598
ziutek
Moje posty kładą nacisk głównie na to, że JEST GORZEJ (bo miało być lepiej)   :(
Odstawiliśmy od WŁADZY PiS, to mamy PO.
"Pozbyliśmy" się L. Kaczyńskiego, to mamy B. Komorowskiego.
Efekt, jak "na załączonych obrazkach". Szkoda gadać.
Trafnie podsumował to Meller (artykuł poniżej)

Szef "Playboya" do PO: Już na Was nie zagłosuję

http://www.pardon.pl/artykul/13613/szef ... _zaglosuje

11 lut 2011, 00:03
Zawodowiec

POSTY        3465
Ziutek                    

silniczek                    

Znaczy się: Było źle a jest jeszcze gorzej?  ;)

A może być jeszcze gorzej.
Jak PartiaOszustów nie zostanie odsunięta od władzy.
Załącznik:
POmafia.jpg

A to też się nadaje do prokuratury:
Załącznik:
POlszewiki.JPG

źródło: http://niepoprawni.pl/blog/425/ten-ktor ... cudotworce

a w ogóle to:

11 lut 2011, 21:31
Zawodowiec

REJESTRACJA23 sie 2009, 07:34

POSTY        3657
Nie było żadnej wpadki z parasolem
(twierdzi Sławomir Nowak, minister w kancelarii prezydenta)

A co ze sztandarem??
A co z siadaniem?????

Sławomir Nowak, minister w kancelarii prezydenta, w rozmowie z Moniką Olejnik wytłumaczył, jak to się stało, że nad głową prezydenta Francji zabrakło parasola.
- Sarkozy nie życzył sobie parasola,  :zeby: w przeciwieństwie do Merkel - mówił Nowak. Ta wpadka na szczycie Trójkąta Weimarskiego, szczególnie widoczna na zdjęciu, została zauważona również za granicą przez agencję AFP.

- Ta burza w szklance wody dotycząca parasola jest absolutnie wymyślona i wyssana z palca, dlatego że sytuacja była absolutnie banalna i codzienna. Pan prezydent Sarkozy propozycję umieszczenia parasola nad swoją głową, po prostu odrzucił.  :wysmiewacz:  
Inaczej było z panią kanclerz Merkel, która poprosiła o parasol - mówił w Radiu Zet Sławomir Nowak.

To sami popatrzcie na te smutną minę zmoczonego prezydenta Francji i oceńcie:
Załącznik:
lubi moknąć na deszczu.JPG

Czy prezydent Francji wygląda na takiego który lubi jak mu za kołnierz pada? :o

Mariusz Błaszczak, przewodniczący klubu parlamentarnego Prawa i Sprawiedliwości, w rozmowie z Moniką Olejnik ostro skomentował potknięcia prezydenta Komorowskiego w czasie szczytu Trójkąta Weimarskiego.
Komentując fakt, że prezydent Komorowski usiadł zanim usiadła Angela Merkel, powiedział: "kindersztuba jest czymś, co powinno być nawykiem, a nie czymś wymuszonym przez tych terrorystów - jak powiedział poseł Siwiec - od protokołu dyplomatycznego."

Drugą sprawą podniesioną przez przewodniczącego klubu parlamentarnego PiS, było niezatrzymanie się przed prezydenckim sztandarem.
- Prezydent wraz z gośćmi powinien zatrzymać się przed sztandarem i ukłonić. Powinien zostać oddany honor sztandarowi, a nie został oddany - podkreślił Błaszczak.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title, ... omosc.html
:rotfl:
Łot Nowak mysljał, mysljał i wymyslił: Sarkozy chciał zmoknąć.
Ot durak!
A Bronisław czemu to usjadł pierwszy przed damą? A?
Załącznik:
ssssssszoooook !!!!.JPG

Bjegunku miał i nie chcjał w portki narobic? Czy jak?

Spójrzcie na rozbawioną minę Merkel i zszokowanego oxfordczyka  :lol:

Ostatnio edytowano 13 lut 2011, 16:27 przez Badman, łącznie edytowano 2 razy

13 lut 2011, 16:18
Zawodowiec

POSTY        3465
Badman                    

Nie było żadnej wpadki z parasolem
(twierdzi Sławomir Nowak, minister w kancelarii prezydenta)

Łot Nowak mysljał, mysljał i wymyslił: Sarkozy chciał zmoknąć.
Ot durak!
A Bronisław czemu to usjadł pierwszy przed damą? A?
Bjegunku miał i nie chcjał w portki narobic? Czy jak?
Spójrzcie na rozbawioną minę Merkel i zszokowanego oxfordczyka  :lol:

A ten magik od pijaru Ostachowicz nie mógł wymyślić czegoś mądrzejszego? Czy olał sprawę bo i tak szuka już sobie nowej pracy?
Może go teraz Napieralski zatrudni? Bo u Tuska jak widać już się wypalił. :rotfl:

14 lut 2011, 20:51
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 827 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60  Następna strona