<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Resort finansów informuje, iż na dzień 14 kwietnia 2007 roku (sobota) zaplanowany jest kolejny ogólnopolski „Dzień otwarty” w urzędach skarbowych. Tego dnia podatnicy mogą udać się do swojego urzędu skarbowego i wyjaśnić nurtujące ich wątpliwości, w tym związane z rocznym rozliczeniem podatku. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Czy macie już podział ról? Jakiej spodziewacie się frekwencji?
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
Ostatnio edytowano 04 kwi 2007, 09:22 przez tranqilo, łącznie edytowano 1 raz
31 mar 2007, 14:39
Tradycyjnie dużej - wszyscy naczelnicy i kierownicy biegający z góry na dół i od lewej do prawej. Przecież wszyscy wiedzą, że w weekend ludzie chcą odpoczywać. Co innego kiedy trzeba coś załatwić na ostatnią chwilę - wtedy o 23 zaczęłaby się formować duża kolejka.
Czy któryś z urzędów kupił urzędomat? Jak wam funkcjonuje?
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
Ostatnio edytowano 04 kwi 2007, 09:22 przez Drago, łącznie edytowano 1 raz
31 mar 2007, 15:52
Gdzie MF opublikowało informację o kolejnym "Dniu otwartym"? Poproszę o link.
Ostatnio edytowano 04 kwi 2007, 09:22 przez teges, łącznie edytowano 1 raz
31 mar 2007, 17:05
teges
Gdzie MF opublikowało informację o kolejnym "Dniu otwartym"? Poproszę o link.
Ostatnio edytowano 04 kwi 2007, 09:22 przez karol86, łącznie edytowano 1 raz
31 mar 2007, 21:13
Całe szczęście, że nie organizuje się dnia otwartego przed terminem złożenia VAT-7, choć byłby to pomysł słuszny politycznie.
Ostatnio edytowano 04 kwi 2007, 09:24 przez ronin0767, łącznie edytowano 1 raz
01 kwi 2007, 10:46
Przecież likwidują, to po co robić dzień otwarty?
Ostatnio edytowano 04 kwi 2007, 09:25 przez Drago, łącznie edytowano 1 raz
01 kwi 2007, 21:12
ronin0767
Całe szczęście, że nie organizuje się dnia otwartego przed terminem złożenia VAT-7, choć byłby to pomysł słuszny politycznie.
Drago
Przecież likwidują, to po co robić dzień otwarty?
VAT likwidują???
A swoją drogą to drzwi otwarte z okazji likwidacji urzędów to bardzo dobry pomysł. Każdy będzie mógł coś sobie zabrać na pamiątkę.
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
Ostatnio edytowano 04 kwi 2007, 09:25 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
01 kwi 2007, 22:08
wjawor
(...) A swoją drogą to drzwi otwarte z okazji likwidacji urzędów to bardzo dobry pomysł. Każdy będzie mógł coś sobie zabrać na pamiątkę.
Jeszcze parę teczek (akt) zostało... Może w przyszłości się przydadzą...
Ostatnio edytowano 04 kwi 2007, 09:25 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
02 kwi 2007, 07:06
wjawor
VAT likwidują???
A swoją drogą to drzwi otwarte z okazji likwidacji urzędów to bardzo dobry pomysł. Każdy będzie mógł coś sobie zabrać na pamiątkę.
Deklaracje miesięczne w VAT-a.
Ostatnio edytowano 04 kwi 2007, 09:26 przez Drago, łącznie edytowano 1 raz
02 kwi 2007, 15:37
tranqilo
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Resort finansów informuje, iż na dzień 14 kwietnia 2007 roku (sobota) zaplanowany jest kolejny ogólnopolski „Dzień otwarty” w urzędach skarbowych. Tego dnia podatnicy mogą udać się do swojego urzędu skarbowego i wyjaśnić nurtujące ich wątpliwości, w tym związane z rocznym rozliczeniem podatku.
Czy macie już podział ról? Jakiej spodziewacie się frekwencji ? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Jeszcze podziału ról nie ma... Mam nadzieję, że nie będę witał przy wejściu... ciągnie od drzwi. Mogę za to prowadzić konkurs wiedzy o pitach.
Kuszą za to nadgodziny.
Ostatnio edytowano 04 kwi 2007, 09:27 przez Marian786, łącznie edytowano 1 raz
02 kwi 2007, 20:07
tranqilo
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Resort finansów informuje, iż na dzień 14 kwietnia 2007 roku (sobota) zaplanowany jest kolejny ogólnopolski „Dzień otwarty” w urzędach skarbowych. Tego dnia podatnicy mogą udać się do swojego urzędu skarbowego i wyjaśnić nurtujące ich wątpliwości, w tym związane z rocznym rozliczeniem podatku.
Czy macie już podział ról? Jakiej spodziewacie się frekwencji? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Tak. Zagram Makbeta...
Frekwencja murowana, bilety rozeszły się w ciągu 2 godzin od ogłoszenia daty Premiery (14.04.). Mam kilka wejściówek - dla chętnych kontakt na priv. Sztuka na podstawie adaptacji A. Zawiszy, pod wielce znaczącym tytułem "2B or not 2B" lub też raczej "Should I stay or should I go"...
____________________________________ always look on the bright side of life
Ostatnio edytowano 04 kwi 2007, 09:42 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz
02 kwi 2007, 20:16
Makbet zabił króla. Planujesz zamach stanu w swoim urzędzie?
02 kwi 2007, 20:23
elsinore
Tak. Zagram Makbeta...
Frekwencja murowana, bilety rozeszły się w ciągu 2 godzin od ogłoszenia daty Premiery (14.04.). Mam kilka wejściówek - dla chętnych kontakt na priv. Sztuka na podstawie adaptacji A. Zawiszy, pod wielce znaczącym tytułem "2B or not 2B" lub też raczej "Should I stay or should I go"...
A czy dla Zyty też jest przeznaczona jakaś rola? Mogłaby zagrać np. Lady Makbet (Macbeth), ewentualnie którąś z czarownic. Albo wszystkie naraz...
Ostatnio edytowano 04 kwi 2007, 09:42 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
02 kwi 2007, 20:37
Drago
Makbet zabił króla. Planujesz zamach stanu w swoim urzędzie?
helvet
<!--quoteo(post=7928:date=02. 04. 2007 g. 22:16:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 02. 04. 2007 g. 22:16) [snapback]7928[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Tak. zagram Makbeta...
A czy dla Zyty też jest przeznaczona jakaś rola? Mogła by zagrać np. Lady Makbet (Macbeth), ewentualnie którąś z czarownic. Albo wszystkie naraz... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Cholera, jak widzę Wasze rewolucyjne kupcepcje to myślę nad zmianą repertuaru... może "Dziady"?
____________________________________ always look on the bright side of life
Ostatnio edytowano 04 kwi 2007, 09:43 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz