Panowie, to tylko próżne gadanie z waszej strony, żaden z was się nie weźmie za taką sprawę bo się boicie i nie jesteście władni podjąć takiej decyzji, wy możecie co najwyżej próbować tylko ścigać maluczkich i bezbronnych.
Coś w tym jest :blink:
27 mar 2007, 19:56
zielonka
<!--quoteo(post=7570:date=23. 03. 2007 g. 18:44:name=inspektor)--><div class='quotetop'>(inspektor @ 23. 03. 2007 g. 18:44) [snapback]7570[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Panie Ministrze!!! Ja się zgłaszam na ochotnika. Właściwość miejscowa pasuje. :rotfl:
Chyba nie wszystko zdradził Józek. Kwach nazwał go tylko raz „zdrajca”. Inspektor, sporo wysiłku będziesz musiał włożyć, by Oleksy mógł usłyszeć dobiegające z lochów wołanie „Zdrajco, zdrajco, po trzykroć zdrajco”. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
dziwne , że nie nazwał Oleksego kłamcą .....
27 mar 2007, 20:22
towarzysz
Panowie, to tylko próżne gadanie z waszej strony, żaden z was się nie weźmie...
"Co Ty q*wa wiesz o braniu"
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
27 mar 2007, 20:31
Chyba odezwały się nożyce.....
27 mar 2007, 20:35
Marian 786
dziwne , że nie nazwał Oleksego kłamcą .....
Jest kuty na cztery łapki i wie, że byłby to ciężki zarzut… Józek ma plecy i Olek o tym wie.
[attachmentid=130]
Z prasy wiem, że Kwaśniewski nie ma wykształcenia i majątku. Z powodu braku majątku, to się nawet wstydzi…
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Kwaśniewski: Wstyd mi, że nie dorobiłem się majątku.... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Dalsza część gorzkich żali dostępna <a href="http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=95&ShowArticleId=36952" target="_blank">tutaj</a>
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
27 mar 2007, 21:28
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Kwaśniewski: Wstyd mi, że nie dorobiłem się majątku.... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Tylko czy apartament 450 m kw. w Wilanowie, działka ok. 3000 m kw. też w Wilanowie i cicha spółka z Krauze (wiecie np. te pola nafto-gazowe na Kaukazie) to nie majątek? A pewnie jest i gotowizna w tapczanie u Jolki :mur:
Właściwie mi też jest wstyd, że nie dorobiłem się majątku... :blink: Niestety i nic nie wskazuje abym się kiedyś dorobił... za to w krzyżu mnie łupie...
PS Piskorski zapytany skąd ma te kilka milionów złociszy podobno stwierdził: "Albo to pomyłka, albo wygrałem na giełdzie." :rotfl:
28 mar 2007, 01:26
zoltar7
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Kwaśniewski: Wstyd mi, że nie dorobiłem się majątku....
Tylko czy apartament 450 m kw. w Wilanowie, działka ok. 3000 m kw. też w Wilanowie i cicha spółka z Krauze (wiecie np. te pola nafto-gazowe na Kaukazie) to nie majątek? A pewnie jest i gotowizna w tapczanie u Jolki :mur:
Właściwie mi też jest wstyd, że nie dorobiłem się majątku... :blink: Niestety i nic nie wskazuje abym się kiedyś dorobił... za to w krzyżu mnie łupie...
PS Piskorski zapytany skąd ma te kilka milionów złociszy podobno stwierdził: "Albo to pomyłka, albo wygrałem na giełdzie." :rotfl: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> A ja myślę, że się dorobisz majątku, jeżeli oczywiście wiesz czego chcesz się dorobić. Majątek to pojęcie abstrakcyjne.
Ostatnio edytowano 29 mar 2007, 06:52 przez josephe, łącznie edytowano 1 raz
28 mar 2007, 21:48
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> A ja myślę, że się dorobisz majątku, jeżeli oczywiście wiesz czego chcesz się dorobić. Majątek to pojęcie abstrakcyjne. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
O tak, majątek to pojęcie abstrakcyjne i względne; służę przykładem np.: wicepremier A. Lepper mówi o sobie, że nie jest zamożny tylko MAJĘTNY. Hmm... właściwie trudno się z nim nie zgodzić, bo zamożny a nawet bogaty jest jego syn (czy u premiera Millera nie było podobnie?). :za2: :za2: :za2:
Ostatnio edytowano 29 mar 2007, 06:53 przez zoltar7, łącznie edytowano 1 raz
29 mar 2007, 00:27
Podniecacie się majątkiem Kwaśniewskiego, a ciekawiej wygląda to u wiceminister Elżbiety Suchockiej-Roguskiej: -Dom o pow. 349 m. kw. -Mieszkanie własnościowe w Sopocie o pow. 59 m.kw -Działka o pow. 2000 m. kw. (brak lokalizacji) -mieszkanie spółdzielcze własnościowe w W-wie (brak powierzchni) -środki w walucie polskiej na rachunkach bankowych: 409.000 złotych -środki w walucie obcej: 21.000 USD + 3000 Euro -papiery wartościowe: 400.000 złotych -Ford fokus 2002 r. -jacht Tango Famili 1994 rok
Oszczędna kobita.
31 mar 2007, 15:03
KASiorek
Podniecacie się majątkiem Kwaśniewskiego, a ciekawiej wygląda to u wiceminister Elżbiety Suchockiej-Roguskiej: -Dom o pow. 349 m. kw. -Mieszkanie własnościowe w Sopocie o pow. 59 m.kw -Działka o pow. 2000 m. kw. (brak lokalizacji) -mieszkanie spółdzielcze własnościowe w W-wie (brak powierzchni) -środki w walucie polskiej na rachunkach bankowych: 409.000 złotych -środki w walucie obcej: 21.000 USD + 3000 Euro -papiery wartościowe: 400.000 złotych -Ford fokus 2002 r. -jacht Tango Famili 1994 rok
Oszczędna kobita.
Jak się pracuje to się ma
31 mar 2007, 23:38
inspektor
Panie Ministrze!!! Ja się zgłaszam na ochotnika. Właściwość miejscowa pasuje. :rotfl:
Inspektorze, jeśli na ochotnika to "cza sie" spieszyć, wkrótce art.20 ww. VIP'a może już nie być trendy...
____________________________________ always look on the bright side of life
Ostatnio edytowano 04 kwi 2007, 07:39 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz
02 kwi 2007, 23:13
Zanim art. 20 dla Kwaśniewskiego, wypadałoby sprawdzić takie przypadki jak podał Kasiorek. Nie wypada czepiać się innych, gdy wątpliwości budzą pracownicy skarbówki.
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
Ostatnio edytowano 04 kwi 2007, 07:41 przez inspektor, łącznie edytowano 1 raz