Pomysł z nowym wątkiem podoba mi się.To wcale nie oznacza, że odcinamy się od dotychczasowego ale będzie oznaczało, że od początku bierzemy się do roboty.I miejmy nadzieję.....ostatni.
Pewnie, że ostatni .
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
13 lis 2010, 22:47
Gimnastyka umysłu
nowa
krioterapia
Pomysł z nowym wątkiem podoba mi się.To wcale nie oznacza, że odcinamy się od dotychczasowego ale będzie oznaczało, że od początku bierzemy się do roboty.I miejmy nadzieję.....ostatni.
Pewnie, że ostatni .
Mnie tez sie ten pomysła podoba.
14 lis 2010, 13:08
Gimnastyka umysłu
No to do dzieła.
14 lis 2010, 22:33
Gimnastyka umysłu ciag dalszy
nowa
krioterapia
Pewnie, że ostatni .
Agata2
Mnie tez sie ten pomysł podoba.
Pomysł, żeby to był ostatni raz też mi się podoba Ale pomysł z zakładaniem nowego wątku jakby mniej... Czy jest sens zaczynać od zera coś, co można spokojnie kontynuować? Na tych 118 stronach jest przecież cała kopalnia wiedzy. Można ją pogłębiać..
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
15 lis 2010, 12:32
Gimnastyka umysłu
krioterapia
Agata2
nowa
Czy może są chętni do zabawy w gimnastykę umysłu przed egzaminem w 2011????
Pewnie, ze tak.
No to zaczynamy.Czas szybko leci.Trzeba coś robić. Ja mam książkę L.Pijanowskiego "Rozkosze łamania głowy" więc mogę podzielić się z chętnymi jej zawartością. Ustalmy tylko kiedy będziemy podawać wyniki.
Oj to ja poproszę, chętnie drugi i ostatni raz, choć podobno to trzech razy sztuka.
PS.Pytanie do Nowej: czemu chcesz zdawać raz jeszcze, skoro zmieściłaś się w limicie ?
15 lis 2010, 15:24
Gimnastyka umysłu
Czy ktoś może podzielić się zawartością ksiązki Pijanowskiego "Rozkosze łamania głowy", ja też jestem chętna do łamania głowy
16 lis 2010, 22:46
Gimnastyka umysłu
natknęłam się na to przypadkiem (na stronce podanej przez mozengalię: 2011 roku Europejskim Rokiem Wolontariatu
naukę czas zacząć
17 lis 2010, 13:47
Gimnastyka umysłu
2011 jest także rokiem Czesława Miłosza ;-)
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
17 lis 2010, 19:58
Gimnastyka umysłu
nowa
2011 jest także rokiem Czesława Miłosza ;-)
nie wiedziałam
17 lis 2010, 19:59
Gimnastyka umysłu
Ja od poniedziałku też chętnie się dołącze:)
18 lis 2010, 18:18
Gimnastyka umysłu
To do poniedziałku. Pozdrawiem.
18 lis 2010, 19:02
Gimnastyka umysłu
Oczywiście serdecznie pozdrawiam.
18 lis 2010, 19:04
Gimnastyka umysłu
Oki. Zaczynamy w poniedziałek gimnastykę umysłu .