Fotografia - prezentacje prac, spotkania, plenery, itp.
supersaper
Ciekawa kolorystyka i gra ostrością Znalazłem coś takiego wczoraj w necie.
Załącznik:
city.jpg
Nie moje ale pomysł był tak szalony, że uznałem za godny prezentacji. Gostek wykorzystał ok. 30 000 lamp błyskowych! Pomagało mu 50 osób. Efekt niezwykły. Marzę o czymś równie szalonym. Może fragment ulicy Świętokrzyskiej w Warszawie, ten od strony Traktu Królewskiego, oświetlony płomieniami http://www.caborian.com/20101022/pintando-con-luz-toda-una-ciudad/
Pomysł rewelacyjny - ja pisze się na to Brawo chłopaki z Toledo
29 paź 2010, 18:02
Temat jest bardzo istotny. Na przykład znalazłem w internecie fotkę z wyścigów łodzi podwodnych. Chyba jednak są ciekawsze tematy...
Załącznik:
3198.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
29 paź 2010, 18:19
Na przykład baloniki i niebo
29 paź 2010, 19:26
supersaper
Gostek wykorzystał ok. 30 000 lamp błyskowych!
przesadziłeś - dodałes 0
Approximate number of flash output: 3,000 Total number of pictures taken, including tests: 1,200 Photographers: 50
no i nie 3000 lamp tylko tyle było błysków a 50 ludzi chodziło po mieście z lampami i błyskało Ilość fotek razem z testowymi to 1200 - potem je złożono w jedną
29 paź 2010, 21:16
bkip
supersaper
Gostek wykorzystał ok. 30 000 lamp błyskowych!
przesadziłeś - dodałes 0
Approximate number of flash output: 3,000 Total number of pictures taken, including tests: 1,200 Photographers: 50
no i nie 3000 lamp tylko tyle było błysków a 50 ludzi chodziło po mieście z lampami i błyskało Ilość fotek razem z testowymi to 1200 - potem je złożono w jedną
Sorry niechcący. Czytałem to na chybcika już w tłumaczeniu, a teraz tylko wkleiłem fotkę. I tak się gostek napracował
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
29 paź 2010, 21:21
a może trochę barw jesieni Panowie?
29 paź 2010, 22:12
trochę barw jesieni
kika13
a może trochę barw jesieni Panowie?
A proszę bardzo:
Załącznik:
jesienne słońce między liścmi.JPG
Załącznik:
barwy jesieni.JPG
Załącznik:
Tatra Mountains, Kiezmarska Valley, Slovakia.JPG
Załącznik:
Lynn Cove Viaduct, Blue Ridge Parkway, North Carolina.JPG
Fotki nie moje(nie robione przeze mnie)ale jesienne
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
30 paź 2010, 10:07
Załącznik:
ScreenShot064.jpg
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
30 paź 2010, 10:31
łodzie podwodne na Wiśle - wilcze stado ubootów
30 paź 2010, 10:47
Oooo! cudne jesienne pejzaże, tak wygląda raj jesienią piękne, te kolory....Jeszcze , póki jesień trwa wszystkie prace są niepowtarzalne, macie Chłopcy (mogę tak mówić?) talenta, oj macie
30 paź 2010, 14:14
05 lis 2010, 18:11
Miss US-IS-UKS 2011
bkip
Beemwu
Trochę fajnych fotek jest. Myślę jednak, że na stronie WUWUWU SKARBOWCY PEEL najwyższa pora na artystyczne zdjęcia urzędów skarbowych i innych gmachów "ucisku obywatelskiego".