Rżewski do hrabiny: -Opowiem pani taki kawał, że odpadną pani cycki ze śmiechu. Po czym przyjrzwszy się hrabinie, mruknął:
Ale CO?
____________________________________ wiązanie przyszłości z pracą w administracji publicznej, to błąd podstawowy - inspektor / T. Ludwiński
08 paź 2010, 13:50
Pośmiejmy się
Przewrotna logika
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
08 paź 2010, 18:22
Pośmiejmy się
Culmer
Rżewski do hrabiny: -Opowiem pani taki kawał, że odpadną pani cycki ze śmiechu. Po czym przyjrzwszy się hrabinie, mruknął:
Ale CO?
Widocznie pani hrabina słyszała już ten kawał...
____________________________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
09 paź 2010, 13:50
Pośmiejmy się
____________________________________ "Charakter człowieka najlepiej określa się przez to, co uznaje on za śmieszne." Johann Wolfgang von Goethe
12 paź 2010, 22:05
Pośmiejmy się
Jeśli kobieta myśli, że trafi do serca mężczyzny przez żołądek, to mierzy ciutkę za wysoko...
13 paź 2010, 21:18
Pośmiejmy się
____________________________________ "Charakter człowieka najlepiej określa się przez to, co uznaje on za śmieszne." Johann Wolfgang von Goethe
13 paź 2010, 22:12
Pośmiejmy się
Młody nauczyciel i stary idą razem na lekcję. Młody - stosy kserówek, teka wypchana książkami, dziennik w zębach. Stary idzie na luzaka, niesie tylko klucz od sali. Młody mówi z podziwem: - No no, po tylu latach pracy, to pan ma to wszystko w głowie? - Nie synu, w
Ostatnio edytowano 14 paź 2010, 19:40 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
zmieniłem wyraz na ikonkę :)
14 paź 2010, 19:36
Pośmiejmy się
Przychodzi kobieta do lekarza i skarży się na ból. - Gdzie panią boli? - pyta się lekarz. - Wszędzie - odpowiada kobieta. - Jak to wszędzie, proszę być bardziej dokładnym. Kobieta dotyka kolana palcem wskazującym: - Tu mnie boli. Następnie dotyka lewego policzka: - O tu mnie boli. Potem dotyka prawego sutka: - O tu też mnie boli - mówi z grymasem bólu kobieta. Lekarz popatrzył na kobietę ze współczuciem i pyta się: - Czy Pani jest naturalną blondynką? - Tak. - Tak myślałem - kontynuuje lekarz. Ma pani złamany palec.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
14 paź 2010, 19:43
Pośmiejmy się
Jasio się pyta taty: - Tato ko to jest alkoholik? - Alkoholik to taki ktoś kto... o widzisz tamte 4 drzewa? To alkoholik widzi 8! - Ale tato tam są tylko 2 drzewa
Jasiu wchodzi do klasy rzuca plecak i zakłada nogi na ławkę. Oburzona Pani zwraca mu uwagę: - Jasiu wyjdź klasy i wejdź ponownie, tak grzecznie jak twój ojciec gdy wraca z pracy. Jaś wychodzi. Po chwili drzwi otwierają się pod wpływem mocnego kopnięcia. Jasio wpada do klasy i krzyczy: - A k*rwaa!!! Nie spodziewałaś się mnie tak wcześnie!!
W zemście i w miłości kobieta jest większym barbarzyńcą niż mężczyzna.
Mężczyźni pragną zawsze być pierwszą miłością kobiety. Kobiety zawsze pragną być ostatnim romansem mężczyzny.
14 paź 2010, 20:32
porządek musi być!
Palikot
Badman
Ależ ostatnio Nadir się "rozszalał" z ostrzeżeniami
Prawie jak silniczek z ilością postów.
Ktoś musi mieć tutaj twardą rękę, żeby był porządek.
Skoro Toga i Inspektor mają miękkie serca.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
16 paź 2010, 14:25
Pośmiejmy się
Polecam Grzesia z Las Vegas. Myślałem, że zejdę ze śmiechu ale ostrzegam, że teksty są mocne.
Wizerunek urzędnika(oraz kwestia racjonalizacji zatrudnienia w urzędach) nie jest niczym nowym. Oto obrazki z dwudziestolecia międzywojennego. Więcej na : http://www.zyciewarszawy.pl/artykul/1,523988.html
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
16 paź 2010, 17:56
Pośmiejmy się
A niech się śmieją.