Teraz jest 06 wrz 2025, 09:34

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1054 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 76  Następna strona
Uwagi do forum 
Autor Treść postu
Specjalista

REJESTRACJA23 gru 2009, 22:16

POSTY        317
Post Uwagi do forum
Panowie zróbcie coś ze skryptami na forum coś się ostatnio strasznie sypie.

12 paź 2010, 21:24

REJESTRACJA29 wrz 2010, 07:52

POSTY        75

LOKALIZACJAwarszawskie podwórko
Post Uwagi do forum
Widzę że forum zamienia się ostatnio w miejsce cytowania artykułów prasowych i blogów internetowych. W wielu tematach wypowiedzi własne użytkowników coraz częściej ustępują miejsca tekstom przekopiowywanych artykułów prasowych i blogów. Od tego jest chyba odrębne miejsce?

13 paź 2010, 13:19
Fachowiec

REJESTRACJA07 gru 2007, 12:19

POSTY        1667
Post Uwagi do forum
Palikot                    

Widzę że forum zamienia się ostatnio w miejsce cytowania artykułów prasowych i blogów internetowych. W wielu tematach wypowiedzi własne użytkowników coraz częściej ustępują miejsca tekstom przekopiowywanych artykułów prasowych i blogów. Od tego jest chyba odrębne miejsce?

Każde miejsce jest dobre, aby być "mądrym, mądrością innych". Zakaz cytatów i wklejanek odebrałaby sporo uroku naszemu forum.

13 paź 2010, 13:34

REJESTRACJA13 gru 2006, 12:17

POSTY        119
Post Uwagi do forum
Tadeo74                    

Każde miejsce jest dobre, aby być "mądrym, mądrością innych". Zakaz cytatów i wklejanek odebrałaby sporo uroku naszemu forum.

Czy też raczej aby być "głupim, głupotą innych".  :wacko:

13 paź 2010, 14:00
Zawodowiec

REJESTRACJA25 cze 2009, 12:10

POSTY        3598
Post Uwagi do forum
maksiu
Chciałem zauważyć, że jak już coś uda Ci się zanaleźć, to sam wklejasz artykuły na każdy temat zresztą. Po co więc ta mowa. Ale Twoje są DOBRE, innych NIE.

palikot
Rozumiem, że jak rejestrowałeś się na tym portalu 29 września 2010r, to kompletnie nie miałeś świadomości co i jak się na nim dzieje :angry2:.

13 paź 2010, 14:32

REJESTRACJA29 wrz 2010, 07:52

POSTY        75

LOKALIZACJAwarszawskie podwórko
Post Uwagi do forum
Tadeo74                    

Każde miejsce jest dobre, aby być "mądrym, mądrością innych".

Każdy mądry umie znaleźć interesujące go informacje i nie potrzebuje agitacji.

Tadeo74                    

Zakaz cytatów i wklejanek odebrałaby sporo uroku naszemu forum.

Chyba czarciego uroku?

silniczek                    

palikot
Rozumiem, że jak rejestrowałeś się na tym portalu 29 września 2010r, to kompletnie nie miałeś świadomości co i jak się na nim dzieje :angry2:.

Obrazek

13 paź 2010, 14:44
Fachowiec

POSTY        1667
Post Uwagi do forum
Maksiu                    

Tadeo74                    

Czy też raczej aby być "głupim, głupotą innych".  :wacko:

Cóż. Może lepiej nie wchodź na to forum,żebyś się nie "zaraził"

13 paź 2010, 18:51
Zawodowiec

POSTY        3598
Post Uwagi do forum
tadeo74
Ależ obecność na tym portalu jest dobrowolna, nie obowiązkowa. Jak komuś towarzystwo nie odpowiada, to może zmienić (...)
portal  :D

13 paź 2010, 19:25

REJESTRACJA13 gru 2006, 12:17

POSTY        119
Post Uwagi do forum
silniczek                    

maksiu
Chciałem zauważyć, że jak już coś uda Ci się zanaleźć, to sam wklejasz artykuły na każdy temat zresztą. Po co więc ta mowa. Ale Twoje są DOBRE, innych NIE.

Mistrzu, ja tylko napisałem, że wklejane artykuły mogą być mądre albo głupie. nie napisalem czyje są mądre a czyje głupie.

Nie wmawiaj mi więc czegoś czego nie napisałem.

I już nie wklejam.
Szkoda czasu ..... na kopanie z koniami.  :lol:

13 paź 2010, 19:41
Zawodowiec

POSTY        3598
Post Uwagi do forum

Czy też raczej aby być "głupim, głupotą innych".  

A ta Twoja wypowiedź czego się tyczy maksiu, bezpośrednio Tadeo74, czy tego co napisał, a napisał o artykułach?
Może więc mi wytłumaczysz, co to znaczy :angry2:
I masz racje, nie kop się z koniem, bo to twardy gościu, możesz sobie co nieco uszkodzić.  ;)

13 paź 2010, 19:46
Fachowiec

POSTY        1667
Post Uwagi do forum
silniczek                    

tadeo74
Ależ obecność na tym portalu jest dobrowolna, nie obowiązkowa. Jak komuś towarzystwo nie odpowiada, to może zmienić (...)
portal  :D

na "mądre, przepełnione językiem miłości" forum onetu, pardonu itp.

13 paź 2010, 20:10
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post czarcie forum
Przeniosłem z topiku "Katastrofa smoleńska"

czaczorek                    

Nadir, obrońco uciśnionych a nikt nie zgłasza, że silniczek spamuje w każdym wątku linkiem do jakiś swoich bzdetów?
Ja akurat jego postów czytać nie chce więc niech sobie daruje wklejanie w każdym topicu pseudo reklamy, pseudo przeklejek z pseudo gazet.

A wszelkie uwagi zgłasza się, zgodnie z regulaminem, przez PW albo maila.
23.  Dyskusja NA FORUM z Administratorem i Moderatorami na temat Regulaminu, zasad funkcjonowania serwisu oraz dokonywanych na nim zmian jest niedopuszczalna. Jeżeli masz jakieś uwagi na ten temat - wyślij je przez PW lub e-mail.

Nadir                    

Palikot                    

Serwant, daj spokój, nie widzisz że wszyscy którzy mają inne zdanie niż "jedyne słuszne" na tym forum są gorzej traktowani?
Nie zauważyłeś że nikt z moderatorów i administratorów nigdy nie stanie w naszej obronie nawet gdy bezdyskusyjnie łamie się pkt. 7 regulaminu pisząc o nas, czyli tych którzy myślą inaczej niż "jedynie słusznie", ale gdy my go naruszymy jesteśmy przykładnie karani.
Pisząc to jestem świadom że mogę dostać kolejne ostrzeżenie i pożegnać się z tym forum, ale taka jest niestety rzeczywistość.

Wydawało mi się, że wyjaśniliśmy sobie już na PW kwestię regulaminu forum, ale widzę, że nadal nie zgadzasz się z nim. (...)
reakcja Palikota: Chyba czarciego uroku?

Określanie tego forum jako "czarcie" może i jest dla Ciebie normalnym przejawem czarnego poczucia humoru, ale w jakim świetle to stawia jego użytkowników, którzy takowego nie mają? (...)

I nic nie pomogły moje wczorajsze starania, aby "antypisowcy" nie czuli się dyskryminowani.
Po tym co wydarzyło się dzisiaj w Łodzi brakuje słów.
Niestety, na naszym forum ostatnie dni były odbiciem atmosfery w kraju. W Łodzi fanatyk polityczny zastrzelił członka "znienawidzonej partii", u nas na szczęście skończyło się tylko zbanowaniem paru osób, usunięciem paru postów i kilkoma ostrzeżeniami.

Forumowicze którzy naruszali regulamin byli upominani ostrzeżeniami
bez względu na sympatie polityczne. Również "PISowcy". Badman, Bradley, Quasimodo, itp.
Zarzut więc, że nikt z moderatorów i administratorów nigdy nie stanie w "naszej obronie" jest kłamstwem.

19 paź 2010, 19:18
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA28 maja 2009, 09:26

POSTY        11
Post Uwagi do forum
I znów pluralizm polityczny na tym forum stał się zmarginalizowany... Zbanowani użytkownicy (Maksiu, Palikot i Czaczorek) może i wypowiadali się ostro, ale wnosili jakiś koloryt i różnorodność do dialogu na różne tematy. Istniała jakaś równowaga w poglądach, która obecnie jest zachwiana .Wybacz Nadir, ale zdaje mi się, że na tym forum zwolennikom J.K. wolno jednak odrobinę więcej. Proponuję przeprowadzić anonimową ankietę dotyczącą preferencji politycznych tego forum, aby stwierdzić, która opcja polityczna ma tutaj przewagę.

20 paź 2010, 15:41
Fachowiec

POSTY        1667
Post Uwagi do forum
"Ostro", to można się wypowiadać pod budką z piwem, a na forum Skarbowców obowiązuje pewna kultura  :nonono:

20 paź 2010, 16:29
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1054 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 76  Następna strona