Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Dziękuję tędy też! Będę walczyć...
____________________________________ Kwinto:Zamiast kraść jako dyrektor, fabrykant, sekretarz czy inny prezes, lepiej juz kraść par excellence jako złodziej. Tak jest chyba uczciwiej.
11 paź 2010, 15:29
Proszę o przysłanie materiałów geasyj@wp.pl z góry dziękuję
11 paź 2010, 18:16
Witam, Czy mogłabym również prosić o przesłanie materiałów na adresik: kaasia1@poczta.onet.pl. Dziekuję i pozdrawiam
12 paź 2010, 13:51
Dołączam do rona proszących o materiały. Z góry dziękuję. violetta_e@wp.pl
12 paź 2010, 14:04
wysłałem wysłałem wysłałem... jak ktoś jeszcze ma chęć na "oddrobinkę" materiałów zapraszam - piszcie - ja dalej słał będę
____________________________________ "jestem jak chiński znak równowagi - trochę głupoty - tyle samo rozwagi..."
13 paź 2010, 06:05
Jeszcze ja bardzo proszę o przesłanie materiałów na zykfrydo@gmail.com. W tym roku zdałem ale niestety za słabo i pomimo majstrowania przy limitach na lata następne jestem dobrej myśli... :) Z góry dzięki i pozdrawiam serdecznie
14 paź 2010, 19:14
Witam wszystkich . Jestem tu "nowa" . W tym roku zdawałam po raz pierwszy niestety na mianowanie nie załapałam się . Proponuję odtworzyć , w miarę możliwości test umiejętności ( myślę , że to on ma decydujące znaczenie ) . Ja niestety byłam w szoku i niewiele pamiętam . Po głowie chodzi mi tabelka z proszkiem do prania , wyborami . Jeśli ktoś coś zapamiętał to proszę niech się odezwie. Na koniec moja osobista uwaga dotycząca kursów do egzaminu , ja w takim uczestniczyłam w maju , niewiele wyniosłam . Ci którzy mają zamiar w tym roku w czymś takim brać udział niech się głęboko zastanowią .
16 paź 2010, 16:57
ira2
Witam wszystkich . Jestem tu "nowa" . W tym roku zdawałam po raz pierwszy niestety na mianowanie nie załapałam się . Proponuję odtworzyć , w miarę możliwości test umiejętności ( myślę , że to on ma decydujące znaczenie ) . Ja niestety byłam w szoku i niewiele pamiętam . Po głowie chodzi mi tabelka z proszkiem do prania , wyborami . Jeśli ktoś coś zapamiętał to proszę niech się odezwie. Na koniec moja osobista uwaga dotycząca kursów do egzaminu , ja w takim uczestniczyłam w maju , niewiele wyniosłam . Ci którzy mają zamiar w tym roku w czymś takim brać udział niech się głęboko zastanowią .
To zostało odtworzone bezpośrednio po egzaminie w wątku "postępowanie kwalifikacyjne", ewentualnie "gimnastyka umysłu", szukaj postów w przeciągu tygodnia po 3 lipca
16 paź 2010, 16:59
ira2
...a ja brałem udział w kursie i fakt, że były to zupełnie inne zadania, jednak samo ćwiczenie szybkiego poszukiwania zależności i to, że czasm na tablicy 50% symboli nie ma znaczenia - takie umiejętności poprawiły się po kursie w Będzinie i ze swojej strony polecam!
____________________________________ "jestem jak chiński znak równowagi - trochę głupoty - tyle samo rozwagi..."
18 paź 2010, 05:44
misiekp
wysłałem wysłałem wysłałem... jak ktoś jeszcze ma chęć na "oddrobinkę" materiałów zapraszam - piszcie - ja dalej słał będę
Ja również dołączam do grona proszących o materiały. Z góry dziękuję. patryk2008r@o2.pl
18 paź 2010, 15:08
Witam ! Mam ogromną prośbę do SZTYBKA i RZEPKI o przesłanie mi tabelek z tegorocznego postępowania kwalifikacyjnego wraz z waszymi propozycjami rozwiązań . Ja "wymiękłam" na opisie kolumn i rzędów . Podziwiam Waszą pamięć ja nie byłam w stanie odtworzyć żadnej tabelki . Czy ktoś z Was drodzy "forumowicze" wie jakie były tabelki na egzaminie w 2008 i 2007 roku. Byłabym bardzo wdzięczna za przesłanie mi ich . Oto mój adres : pawlikirena2@onet.pl Bardzo dziękuję , jeśli mogę komuś służyć pomocą to bardzo proszę .