Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Autor
Treść postu
misiekp
mam prośbę - niech jedna osoba zbierze maile i wyśle mi listę na adres michal.paweska@gmail.com - wyślę duuuuużo materiałów oczywiście w kilku mailach
Sam zbierz. Tak jak ja to robiłem
Uzbierało się ich... 348
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
08 wrz 2010, 22:36
Zbieram zbieram, ale może ktoś tez podeślę - a tak na marginesie to ja dziękuję Tobie, za przesłanie materiałów w maju - przydały się :):)
____________________________________ "jestem jak chiński znak równowagi - trochę głupoty - tyle samo rozwagi..."
09 wrz 2010, 05:59
Nadir
misiekp
mam prośbę - niech jedna osoba zbierze maile i wyśle mi listę na adres michal.paweska@gmail.com - wyślę duuuuużo materiałów oczywiście w kilku mailach
Sam zbierz. Tak jak ja to robiłem Uzbierało się ich... 348
mam 56, czy cos takiego, zebrane do kupy, wyślę Ci wieczorkiem
09 wrz 2010, 07:03
Jestem tu nowa i również proszę o materiały na adres ajw321@interia.pl. Wszystkim, którzy udzielają się na tym forum wielki szacuneczek.
09 wrz 2010, 11:14
Witam Jeśli to nie problem to ja też poproszę na adres magnycz @ poczta.onet.pl
09 wrz 2010, 13:24
Nadir
misiekp
Sam zbierz. Tak jak ja to robiłem
Uzbierało się ich... 348
Oj, Nadir jesteś LEGENDĄ. Jak moja ekipa wracała autem z tegorocznego egzaminu to wszyscy na głos rzekli: "Dziekujemy Nadirowi!" I...faktycznie cała ekipa zdała!!!
09 wrz 2010, 17:08