Teraz jest 06 wrz 2025, 12:41

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1054 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 76  Następna strona
Uwagi do forum 
Autor Treść postu
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA09 lip 2009, 08:36

POSTY        13
Post Uwagi do forum
Skoro Kaczorek16 pozwolił sobie na skomentowanie uwag Moderatora, to ja też dorzucę swoje trzy grosze.

Po pierwsze: skąd przypuszczenie, że ?kilku forumowiczów, którzy opanowali do perfekcji operację CTRL-C CTRL-V , katuje nią resztę, cytując artykuły? ?
Ja żadnego katowania nie odczuwam. Jeśli jakaś tematyka mnie interesuje, to bez względu na długość tekstu czytam. Tematy, które kompletnie mnie nie obchodzą, pomijam. Nie wiem w czym problem. Każdy z forumowiczów może postępować dokładnie tak samo.

Po drugie: o które posty czy artykuły chodzi? No bo chyba nie o te z działu "Hyde Park, czyli trochę mniej związane ze skarbowcami..."

Po trzecie: które ?trzy wybrane media? są u Skarbowców na indeksie?

Hough!  ;)

30 sie 2010, 12:50
Znawca

REJESTRACJA24 sie 2007, 09:05

POSTY        142

LOKALIZACJASto(L)yca
Post Uwagi do forum
julitus                    

Hough!  ;)

Zgadnę:
Gazeta Wyborcza
TVN
Onet

Zaś te jedynie słuszne to Radio i Telewizja z Torunia, Gazeta Polska, Rzepa, TVP.

<_<

30 sie 2010, 13:03
Fachowiec

REJESTRACJA16 maja 2006, 21:36

POSTY        2772

LOKALIZACJAz MEKKI
Post Uwagi do forum
Słoniu                    

julitus                    

Hough!  ;)

Zgadnę:
Gazeta Wyborcza
TVN
Onet

Zaś te jedynie słuszne to Radio i Telewizja z Torunia, Gazeta Polska, Rzepa, TVP.

<_<

Nie zgadłeś! :wysmiewacz:

JULITUS: nawet w HydePark trzeba pisać z sensem bo świadczy to o inteligencji piszących. A z cała pewnością podpinać się do określonych tematów tak by nie niepokoić takich czytelników jak Ty.

30 sie 2010, 13:12
Zawodowiec

REJESTRACJA25 cze 2009, 12:10

POSTY        3598
Post Uwagi do forum
tranqilo
Zrozumiałem aluzję, przyjąłem do wiadomości i odmeldowuję się. Ze mną problemu już (całkiem) nie będzie, bo ZGODA BUDUJE
pozdrawiam :piwo:

Ostatnio edytowano 30 sie 2010, 20:52 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

"i" zmieniłem na "a' ;)

30 sie 2010, 13:29
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
Post Uwagi do forum
Słoniu                    

julitus                    

Hough!  ;)

Zgadnę:
Gazeta Wyborcza
TVN
Onet

<_<

Sprawdziłem ilość odwołań w artykułach
michnikowy szmatławiec - ok. 300
Onet - ok. 330
TVN ok. 160

Radia i Telewizji z Torunia - brak w kategoriach (nie przypominam sobie żadnego tekstu)
Gazeta Polska - 9
Rzepa - ok. 320
TVP - brak w kategoriach

Fakty (liczby) świadczą, że jesteś w błędzie.

30 sie 2010, 13:35
Zawodowiec

REJESTRACJA23 sie 2009, 07:34

POSTY        3657
Post Uwagi do forum
supersaper                    

Słoniu                    

Zgadnę:
Gazeta Wyborcza
TVN
Onet
<_<

(......)

:brawa: Supersaper-Supermoderator   :lol:

30 sie 2010, 13:51
Znawca

REJESTRACJA24 sie 2007, 09:05

POSTY        142

LOKALIZACJASto(L)yca
Post Uwagi do forum
supersaper                    

michnikowy szmatławiec - ok. 300
Onet - ok. 330
TVN ok. 160

Radia i Telewizji z Torunia - brak w kategoriach (nie przypominam sobie żadnego tekstu)
Gazeta Polska - 9
Rzepa - ok. 320
TVP - brak w kategoriach

Nie liczy się ilość tylko kontekst.  B)))

30 sie 2010, 14:02
Specjalista

REJESTRACJA23 gru 2009, 22:16

POSTY        317
Post Uwagi do forum
Znaczy się koncern założony przez wywiad czyli razwiedkę czyli ITI jest nieprawomyślny? I nawet Głos Cadyka Nadredaktora Michnika? Przemycają jakoweś nieprawomyślne treści? Na psa urok, zdradzą wszystkich nawet PO.

30 sie 2010, 14:48
Fachowiec

REJESTRACJA16 maja 2006, 21:36

POSTY        2772

LOKALIZACJAz MEKKI
Post Uwagi do forum
Bradley                    

Znaczy się koncern założony przez wywiad czyli razwiedkę czyli ITI jest nieprawomyślny? I nawet Głos Cadyka Nadredaktora Michnika? Przemycają jakoweś nieprawomyślne treści? Na psa urok, zdradzą wszystkich nawet PO.

Uwagi użytkowników forum sa ich własnymi poglądami. Każdy odpowiada za siebie.  A CYTOWAĆ należy z umiarem lub wskazaniem odnośnikiem na dłuższy tekst niż kilka zdań. Za wyjątkiem tekstów dotyczących wybitnie tematu pracy skarbowców.

30 sie 2010, 15:29
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA29 paź 2009, 17:12

POSTY        360
Post Uwagi do forum
Nie wiem dlaczego przy wpisywaniu postów przekręcane są wpisy i skróty nazw związków innych niż Solidarnosć. Czyżby gest pojednania się zz był fikcją?
Koledzy narzekają, że dalej są nie odblokowani   in nie mogą być aktywni. myslę, że aktywistów nam potrzeba teraz szczególnie.

30 sie 2010, 16:24
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post Uwagi do forum
julitus                    

Skoro Kaczorek16 pozwolił sobie na skomentowanie uwag Moderatora, to ja też dorzucę swoje trzy grosze.
Po pierwsze: skąd przypuszczenie, że ?kilku forumowiczów, którzy opanowali do perfekcji operację CTRL-C CTRL-V , katuje nią resztę, cytując artykuły? ?
Ja żadnego katowania nie odczuwam. Jeśli jakaś tematyka mnie interesuje, to bez względu na długość tekstu czytam. Tematy, które kompletnie mnie nie obchodzą, pomijam. Nie wiem w czym problem. Każdy z forumowiczów może postępować dokładnie tak samo.
Po drugie: o które posty czy artykuły chodzi? No bo chyba nie o te z działu "Hyde Park, czyli trochę mniej związane ze skarbowcami..."
Hough!  ;)

Zgadzam się.
Tranqilo - moim zdaniem - też ma swoją rację.
Osobiście uważam, że Silniczek, Tadeo74, Badman, Bradley czy inni cytując artykuł prawie zawsze cytują źródło i dodając od siebie parę zdań komentarza nie dają powodów do "wycinania" ich.  

Jest jedna osoba, do której miałbym zastrzeżenia, a raczej co do sposobu cytowania tekstów, to Quasimodo.
Już kiedyś prosiłem go, aby zwracał uwagę na sposób cytowania felietonów czy artykułów.
Wrzuca bardzo ciekawe rzeczy i chwała mu za to, ale prosiłem go: zwracaj uwagę na to jak to robisz.
W zasadzie to prawie każdego jego posta musiałem poprawiać.
Napisałem dzisiaj ponownie do niego priva i mam nadzieje, że nie będzie dawał powodów do takich reakcji jak zapowiedział Tranqilo.

silniczek                    

tranqilo
Zrozumiałem aluzję, przyjąłem do wiadomości i odmeldowuję się. Ze mną problemu już (całkiem) nie będzie, bo ZGODA BUDUJE
pozdrawiam :piwo:

A ja myślę, że źle zrozumiałeś ;)
I uważam, że nie ma powodów dla których miałbyś się odmeldowywać.
Howgh :D

30 sie 2010, 20:49
Fachowiec

REJESTRACJA07 gru 2007, 12:19

POSTY        1667
Post Uwagi do forum
Słoniu                    

julitus                    

Hough!  ;)

Zgadnę:
Gazeta Wyborcza
TVN
Onet

<_<

Po "odpolitycznieniu" TVP, tylko trzy pierwsze  :nonono:

30 sie 2010, 21:02
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA09 lip 2009, 08:36

POSTY        13
Post Uwagi do forum
Maksyma warta zapamiętania, także przez forumowych moderatorów:  po pierwsze, nie szkodzić.
To dzięki forumowiczom, szczególnie tym najbardziej aktywnym, forum jeszcze "jako tako" dycha. Tępienie ich niczemu dobremu nie służy.

Pozdrawiam

31 sie 2010, 10:56
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post Uwagi do forum
julitus                    

Maksyma warta zapamiętania, także przez forumowych moderatorów:  po pierwsze, nie szkodzić.
To dzięki forumowiczom, szczególnie tym najbardziej aktywnym, forum jeszcze "jako tako" dycha. Tępienie ich niczemu dobremu nie służy.
Pozdrawiam

Masz rację. Tylko, że... coś słabo dajesz przykład..... ;)

Quasimodo2000
- EDYTUJ I POPRAW POSTA w topiku "Katastrofa smoleńska"
:excl:

I odbierz maila ode mnie.

30 wrz 2010, 17:45
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1054 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 76  Następna strona