Teraz jest 10 wrz 2025, 11:45

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA30 wrz 2009, 07:10

POSTY        10
Post Postępowanie kwalifikacyjne
Rozkoszna                    

Zdałam...I jeszcze raz przepraszam wszystkich, a zwłaszcza NADIRA - to złoty człowiek...

Gratuluję wyniku i pozdrawiam serdecznie - żałuję że nie miałem okazji osobiście poznać całej aktywnej grupki tego forum -  grupki wspaniałych ludzi, którzy je tworzyli i do których praktycznie to forum należało.
Mam tu na myśli szczególnie Rozkoszną - ale również Adanetę,  Robaczka1, Katkow75, Madzianę, Skarbenkę, Rozankę, i również Zena. To dzięki wam wiele osób znalazło tu pomoc i wskazówki, materiały i przykłady, dzięki którym mogli uzyskać niekiedy wspaniałe wyniki na egzaminie. To wam wszystkim należą się szczególne gratulacje i serdeczne podziękowania. Również i ja wiele wam zawdzięczam choć nie byłem w stanie wpaść w wir i sposób prowadzonej przez was wspólnej nauki i przygotowań.
Wykonałyście ogromną pracę - godną podziwu i naśladowania. Chylę przed wami czoła i bardzo bardzo wam wszystkim dziękuję.
Spytacie zapewne dla czego tak wyróżniłem Rozkoszną - hm...
myślę że na tym forum już padały pod jej adresem określenia typu: you are the best!

a ja się pod tym podpisuję
- Rozkoszna - za twoją energię i serce włożone w to forum ...... chwała ci..... :brawa:  :piwo:

16 sie 2010, 18:49
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 19:19

POSTY        400
supersaper                    

nowa                    

Ja też zdałam ale albo dostane mianowanie, albo nie. Wszystko zależy od tego jaką metodę przyjmie KPRM przy ustalaniu limitu mianowań. Według arytmetyki mieszczę się w 1000 ale może się tak zdarzyć, że go nie będę miała ;). Czekam na maila z informacją :)

Teresko, Martusiu, Justynko, Małgosiu, Ewuś *
- głowa do góry. Absolwent KSAP może ale nie musi złożyć wniosku o mianowanie i wówczas będzie wszystko OK  :)

*) wybrać właściwe imię

Dzięki !!!!!!!!!!! Każde słowa otuchy przyjmuję z radością.

16 sie 2010, 18:50
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA01 lip 2009, 08:14

POSTY        6
ZDAŁAM i przyznaję, że to dla mnie miłe zaskoczenie.
Udało się za pierwszym razem!

Bardzo dziękuję Nadirowi oraz WSZYSTKIM, którzy udzielali się na tej stronie Skarbowców. To dzięki WAM udało się! Śledziła uważnie wszystkie posty, analizowałam zamieszczane materiały i czytałam cenne uwagi.  B)))
Gratulacje dla WSZYSTKICH, którzy przystąpili do egzaminu. Trzeba było dużo samozaparcia i odwagi aby chociaż spróbować zdać ten egzamin. Czas poświęcony był cenniejszy od tej kasy, którą trzeba było wpłacić do KSAP-u. :brawa:

Pozdrawiam, wreszcie czas na urlop :D !

Ps.
przez następnym egzaminem zamieszczę swoje uwagi. Mam nadzieje, że komuś pomogą :czytaj:

16 sie 2010, 18:59
Amator

REJESTRACJA11 sie 2009, 22:54

POSTY        11
Ja też zdałam  :zeby: , moje drugie podejście, ale przy tej liczbie osób zdających egzamin w tym roku jeszcze bardziej mnie cieszy, bardzo dziękuję wszystkim osobom na tym forum, jak zawsze na pierwszym miejscu dziękuję Nadirowi, gdyby nie to forum to byłoby bardzo ciężko, gratuluję wszystkim którzy zdali :brawa: , tym którym się nie powiodło życzę by się nie poddawali - pamiętajcie w zeszłym roku byłam w identycznej sytuacji.

Jak trochę ochłonę, ale może bliżej następnego egzaminu zeskanuję swoje notatki i zamieszczę na tym forum.

16 sie 2010, 19:19
Zawodowiec

REJESTRACJA23 sie 2009, 07:34

POSTY        3657
jaask                    

lukasto90                    

Hm
Widzisz ROZKOSZNA egzamin nie był aż tak trudny.
Skoro koleś bez nauki go zdał.
A wystarczyło odrobinę nauki i można było spokojnie zdać.
I to wysoko.
Pozdrawiam.

"Jedna jaskółka wiosny nie czyni" - to, że zdał ktoś, kto nie uczył się wcale (jakoby...) lub uczył się krótki to nie znaczy, że egzamin był prosty. I chyba przesadziłeś z tym "wystarczyło odrobinę nauki i można było spokojnie zdać".
Więcej pokory i empatii jednocześnie. Choć oczywiście gratuluję bardzo dobrego wyniku. Robi wrażenie.

Pod jednym warunkiem: że koleś nie bajeruje.
Ale to łatwo można sprawdzić: podaj ile punktów zdobyłeś :P
Zdał bez nauki? Też mógłbym tak napisać. Gdybym brał przykład z Mira, Rycha albo Zbycha  :lol:

Gratuluję wszystkim którzy zdali, współczuje tym którzy zdali a "się nie załapali" - jak to zgrabnie ujął moderator Supersaper.
Mnie na tej liście nie ma.  :(
Jestem za to na poczatku tej drugiej :zeby:
Ciekawe czy podadzą wyniki wg PESEL. Z listy startowej wynikało że mój rocznik (1980) był najliczniejszy. Ciekawe jak procentowo zdały poszczególne roczniki.  :rolleyes:

16 sie 2010, 19:45
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA03 lip 2010, 21:01

POSTY        1
I ja też zdałam - za pierwszym razem  :)

Na forum trafiłam już po egzaminie, żeby trochę poczytać. I wiem, że niektórym to forum bardzo pomogło, ale ja sie cieszę, że nie trafiłam tu przed egzaminem. Bo tylko bym się zdenerwowała tym czego nie umiem, a co inni potrafią. I pewnie przeholowałabym z nauką na ostatnią chwilę. A to niepotrzebne. Bo wiem, co wszyscy mówią, ale prawda jest taka, że trzeba mieć ogólne dobre obycie z tematami, intuicję i dobrze strzelać na teście. Bo u mnie to zadziałało, bo niestety ale z tego czym ja sie zajmuję, to może ze 2 pytania były. Przeczytałam tylko parę głównych ustaw dzień przed egzaminem i tyle.

A co do testu umiejętności - poza tabelkami to fajna zabawa. Tylko kwestia wciągnięcia się i nie wypadnięcia z rytmu.

pozdrawiam Wszystkich i naprawdę - nie ma co przesadzać z nauką. Nie polecam mojego podejścia, ale kucie parę miesięcy to na pewno nie jest metoda. ważniejsze jest opanowanie (samego siebie), żeby nerwy człowieka nie poniosły na egzaminie.

16 sie 2010, 19:55
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA08 lut 2010, 22:09

POSTY        55
aaanetta                    

A z kim się widzę za rok?
Pozdrawia ta co zdała, ale się nie dostała  :angry2:

Ze mną sie zobaczysz w tym roku poleglem pomimo zrobienia 6 trabelek które podobno były wysoko punktowane...

16 sie 2010, 20:25
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA18 maja 2009, 14:43

POSTY        237
Jeśli ktoś faktycznie zdał ten egzamin bez nauki to mam dla niego dobrą radę, a nawet dwie ( bo ciężko powiedzieć czy to kwestia szczęścia, czy wybitnej inteligencji):
1/ Osoba z Twoim szczęściem powinna grać w lotto i olać jakąkolwiek pracę:
2/ Osoba z Twoją "głową" powinna olać pracę w budżetówce i starać się o posadę chociażby Dyrektora EBI...
Jest jeszcze trzecia możliwość:
3/ Osoba z Twoją fantazją powinna zacząć pisać książki ( a najlepiej rysować komiksy)....

16 sie 2010, 20:35
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA06 cze 2009, 22:26

POSTY        2
nie zdałam, po raz kolejny ..., cóż, cieszę się ztego, że ten stres już za mną... zastanamwiam się czy próbować znowu za rok?  :D  :D
wszystkim, którzy zdali - gratuluję  :D  :D

16 sie 2010, 20:40
Zawodowiec

REJESTRACJA23 sie 2009, 07:34

POSTY        3657
Rozkoszna                    

Jeśli ktoś faktycznie zdał ten egzamin bez nauki to mam dla niego dobrą radę, a nawet dwie ( bo ciężko powiedzieć czy to kwestia szczęścia, czy wybitnej inteligencji):
2/ Osoba z Twoją "głową" powinna olać pracę w budżetówce i starać się o posadę chociażby Dyrektora EBI...
3/ Osoba z Twoją fantazją powinna zacząć pisać książki ( a najlepiej rysować komiksy)....

:rotfl:

Rozkoszna - Ty naprawde jesteś the best !  :brawa:

A nawet powiem więcej: the bettest !!!  :lol:

PS
Myslisz że on wie kto jest dyrektor EBI?! :o
Skoro Miłościwie Nam Panujacy JVR nie wiedział. :P

16 sie 2010, 20:46
Zaawansowany

REJESTRACJA06 lip 2010, 14:25

POSTY        38
Bambolo82                    

:piwo: ZDAAAAAAŁEEM  :piwo:

W zeszłym roku poległem, ale w tym ponad 121 pkt i miejsce na szpicy drugiej setki na 25 setek!!!  :brawa:

Moja rada dla tych którzy tym razem się nie załapali: Nie poddawać się i napierać na "mianowanego" w 2011 r.!!!

Jestem zszokowany bardzo wysokim poziomem wyników. Test z wiedzy był w tym roku (w odróżnieniu od 2009) MEGA TRUDNY...a tu trzeba było aż około 100 pkt żeby liczyć na mianowanie.

Wydaje mi się że administracja wchłonęła i utrzymała w ostatnich 3 latach masę zdolnych, młodych ludzi po prawie, zarządzaniu czy ekonomii i stąd coraz większa konkurencja o mianowanie. Poziom który jeszcze rok temu wystarczyłby na dobry wynik z "wiedzy" teraz już nic nie gwarantuje... :mellow:

Ja nie jetem już taka młoda (1964), do tej pory nie mogłam przystąpić do egzaminu bo nie miałam mgr, teraz się odważyłam i proszę efekt piorunujący, gdybym jeszcze miała więcej czasu na ustawy to myślę, że wynik byłby o wiele lepszy a i tak z 6 z przodu czuję wielką dumę i olbrzymie dowartościowanie swojej samooceny. Mój wynik generalnie zawdzięczam testowi umiejętności, było mało czasu ale podejrzewam że miałam maxa... mega happy!!!

16 sie 2010, 20:48
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA24 lut 2010, 17:54

POSTY        103
Rozkoszna                    

:brawa:  :brawa: podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami :lol: nie wiem, czemu służyć mają  posty typu "zdałam/em chociaż nic się nie uczyłam/em" - pochwaleniu się? promowaniu takiej metody 'na żywioł', udowadnianiu na siłę, że ten egzamin to pikuś? ja zdałam, bo się uczyłam  :zeby: oczywiście miałam też sporo szczęścia  :lol: ale szczęście to nie wszystko :rolleyes:

Ostatnio edytowano 16 sie 2010, 20:58 przez asia78, łącznie edytowano 1 raz

16 sie 2010, 20:52
Zaawansowany

REJESTRACJA06 lip 2010, 14:25

POSTY        38
maszka3                    

I ja też zdałam - za pierwszym razem  :)

Na forum trafiłam już po egzaminie, żeby trochę poczytać. I wiem, że niektórym to forum bardzo pomogło, ale ja sie cieszę, że nie trafiłam tu przed egzaminem. Bo tylko bym się zdenerwowała tym czego nie umiem, a co inni potrafią. I pewnie przeholowałabym z nauką na ostatnią chwilę. A to niepotrzebne. Bo wiem, co wszyscy mówią, ale prawda jest taka, że trzeba mieć ogólne dobre obycie z tematami, intuicję i dobrze strzelać na teście. Bo u mnie to zadziałało, bo niestety ale z tego czym ja sie zajmuję, to może ze 2 pytania były. Przeczytałam tylko parę głównych ustaw dzień przed egzaminem i tyle.

A co do testu umiejętności - poza tabelkami to fajna zabawa. Tylko kwestia wciągnięcia się i nie wypadnięcia z rytmu.

pozdrawiam Wszystkich i naprawdę - nie ma co przesadzać z nauką. Nie polecam mojego podejścia, ale kucie parę miesięcy to na pewno nie jest metoda. ważniejsze jest opanowanie (samego siebie), żeby nerwy człowieka nie poniosły na egzaminie.

Popieram w całości, ale poczytanie ustaw naprawdę nie zaszkodzi. Tę o zamówieniach publicznych czytałam w pociągu i przydało się , bo pytania były...

16 sie 2010, 20:58
Amator

REJESTRACJA25 maja 2009, 09:46

POSTY        24
Witam, ja też zdałem i załapałem sie na mianowanie, chociaż po egzaminie czułem się bardzo mało inteligentnie! WIELKIE dzięki dla NADIRA za pomoc i mega cierpliwość.
Z tej radości chyba ogolę włosy na głowie, chociaż długo je zapuszczałem. Pozdrawiam  :brawa:

16 sie 2010, 21:04
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263 ... 840  Następna strona