Dokładnie, podajcie liczbę absolwentów bo mam miejsce w ostatniej setce listy tzn. pierwszego 1000 listy.
z promocji 18 im.B.Geremka - 49 osób + promocja 19 (?)
16 sie 2010, 10:10
Postępowanie kwalifikacyjne
Akty mianowania otrzymają zatem zatrudnieni w służbie cywilnej w dniu mianowania pracownicy służby cywilnej, którzy w danym roku spełnią dwa warunki:
* przejdą pomyślnie sprawdzian w toku postępowania kwalifikacyjnego (link powyżej), * uzyskają miejsce uprawniające do mianowania, tj. zmieszczą się w limicie mianowań na dany rok (w 2010 r. jest to 1000 osób), przy uwzględnieniu w ramach ww. limitu absolwentów KSAP, którzy w danym roku złożą wniosek o mianowanie (w 2010 r. takie wnioski złożyło 45 absolwentów KSAP) informacja ze strony BIP KPRM
16 sie 2010, 10:11
Zdałam Gratuluję wszystkim! Adaneta, Skarbenka - to miedzy innymi dzieki Wam - Dziękuję To na mianowanie jedziemy na 3 dni
____________________________________ Bytów nie mnożyć, fikcyj nie tworzyć, tłumaczyć fakty jak najprościej.
16 sie 2010, 10:18
robaczku, wygląda na to, że i ja zdałam cudnie będzie się ponownie spotkać
16 sie 2010, 10:19
madzianna1
Dołączam się do imprezy życie bywa piękne
16 sie 2010, 10:23
JAGAT5 podaj proszę link do tej strony gdzie jest zaware info o liczbie wniosków absolwentów KSAPu. DZIEKI!!
16 sie 2010, 10:27
i ja i ja dzięki dziewczyny
16 sie 2010, 10:28
Adaneta
madzianna1
Dołączam się do imprezy życie bywa piękne
no pewnie Adanetko Bardzo się cieszę.
16 sie 2010, 10:29
katkow75
i ja i ja dzięki dziewczyny
Kasia - nawet nie wiesz jak się cieszę
16 sie 2010, 10:30
Zima123
JAGAT5 podaj proszę link do tej strony gdzie jest zaware info o liczbie wniosków absolwentów KSAPu. DZIEKI!!
Czyli jeśli dobrze liczę (a z tym zawsze jako humanista miałem problemy...) to: limit 1000 - 45 absolwentów = 955, ale ponieważ osoby od miejsca 952 do miejsca 956 mają po 99,88 pkt, to chyba zda tylko 951 osób.
16 sie 2010, 10:31
A co tam też się pochwale. Mam miejsce w pierwszej piątce:-)
16 sie 2010, 10:42
robaczek1
Zdałam Gratuluję wszystkim! Adaneta, Skarbenka - to miedzy innymi dzieki Wam - Dziękuję To na mianowanie jedziemy na 3 dni
Tyle, że teraz to nie przy herbatce :):)
Gratulacje dla wszystkich, którym się udało! A specjalne dla Ciebie Robaczku, Adanety, Katkow, Madzianny!
16 sie 2010, 10:45
zdałam ale niestety nie zmieściłam się w limicie
16 sie 2010, 10:48
A ja niestety zadałem ale się nie załapałem wiem że to przez te cholerne tabelki bo zadnej z nich nie zrobiłem, bo wogóle zauważyłem je dopiero pod koniec testu no ale spróbuje za rok. Powiem wam szczerze że chyba wolałbym wogóle tego nie zdać. I żałuje że właściwie odkryłem to forum dopiero po egzaminie a tu duzo moza było cennych wskazówek znaleźć.