Uwzględniając fakt, że Rada Służby Cywilnej ocenia przebieg postępowań kwalifikacyjnych, należy stwierdzić, że ogłoszenie w Biuletynie Informacji Publicznej KPRM ostatecznych wyników sprawdzianu będzie możliwe po posiedzeniu Rady Służby Cywilnej następującym po przekazaniu tych wyników przez Dyrektora KSAP Szefowi Służby Cywilnej.
Tak sami napisali, a teraz grzebią w dokumentacji? Nic z tego nie rozumiem
12 sie 2010, 12:25
Postępowanie kwalifikacyjne
Jeśli wyniki będą w sierpniu, a do końca m-ca mamy 19 dni to bardzo OK. Parę lat temu wyniki podawano w październiku.
12 sie 2010, 13:01
zyzia
Jeśli wyniki będą w sierpniu, a do końca m-ca mamy 19 dni to bardzo OK. Parę lat temu wyniki podawano w październiku.
Tak, tak... Tylko, że wtedy zdawało 5000 osób i egzamin składał się z 3 części, w tym jednej pisemnej, którą niestety trzeba było przeczytać, by ocenić.
12 sie 2010, 13:44
Tak, tak... Tylko, że wtedy zdawało 5000 osób i egzamin składał się z 3 części, w tym jednej pisemnej, którą niestety trzeba było przeczytać, by ocenić.
Eee tam. Czepiasz się.
edit
ona się nie czepia, ona ma rację
Widzę, że internet skutecznie ogranicza skuteczne stosownie takich środków stylistycznych jak ironia
Ostatnio edytowano 12 sie 2010, 14:38 przez drolek, łącznie edytowano 1 raz
12 sie 2010, 14:23
drolek
Eee tam. Czepiasz się.
ona się nie czepia, ona ma rację
12 sie 2010, 14:27
i następny dzień minął bez wyników swoją drogą to ciekawe ile wejść dziennie na podstronę "postępowanie" odnotowuje KPRM
12 sie 2010, 14:30
Napewno baaardzo dużo ja wchodzę codziennie rano i popołudniu i z tego co wiem takich osób jak ja trochę jest.
12 sie 2010, 16:33
RAKSZASA - gdybyś była facetem, to napisałabym CI że się przechwalasz...
12 sie 2010, 17:07
drolek
Eee tam. Czepiasz się.
Już taki zeeee mnie zimny drań!
12 sie 2010, 17:08
Na BIPie KSAPu dziennie jest 1000 wejść...
12 sie 2010, 17:12
Pozwoliłam sobie dzisiaj na kolejny telefon w wiadomej sprawie. I ............ Pani w sekretariacie poinformował mnie, że z uwagi na urlop Pana INFORMATYKA wyniki zostaną przekazane do publicznej wiadomości dopiero po 25 sierpnia br. Po prostu brak słów (czytaj: skandal). Z pozdrowieniami dla wszystkich "formułowic zów".
13 sie 2010, 08:59
Niestety IRA Twoje wpisy są tak samo rzetelne jak postępowanie kwalifikacyjne prowadzone przez KSAP...
13 sie 2010, 09:15
W każdej bzdurze może być ziarno prawdy. Może i urlop jest przyczną - tylko nie chodzi o informatyka lecz Szefa SC
13 sie 2010, 09:20
Akurat o informatyków w KPRMie nie ma się co martwić, bo jeżeli spojrzeć na aktywność na stronie DSC - to wyjątkowo dużo informacji zamieścili w tym tygodniu.
Ktoś pisał tu w zeszłym tygodniu, że ze sprawdzonego źródła wie, że wyników nie ma co się spodziewać przed piątkiem.