Domagamy się minimalnego szacunku. Wszelkie wymagania ustawowe co do możliwości publikacji zostały spełnione - rada SC zaopiniowała wyniki. Więc na co czekają?????????
09 sie 2010, 09:39
Postępowanie kwalifikacyjne
Aktualności
Wyniki Postępowania Kwalifikacyjnego w Służbie Cywilnej 2010
Wyniki postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej w 2010 roku będą opublikowane w Biuletynie Informacji Publicznej Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Biuletynie Informacji Publicznej Krajowej Szkoły Administracji Publicznej po dokonaniu oceny przebiegu postępowania przez Radę Służby Cywilnej. Zgodnie z informacją uzyskaną w KPRM, mamy nadzieję że nastąpi to jeszcze w sierpniu.
Właściwie Rada SC "ocenia przebieg postępowań kwalifikacyjnych w służbie cywilnej". Wyobrażam sobie, że może to zrobić zanim będą końcowe, szczegółowe wyniki. Uznaje, iż przebieg postępowania był ok, z zachowaniem wymogów określonych w przepisach i już. Ostateczne wyniki mogę ich w ogóle nie interesować. To dosyć pokrętne rozumowanie, ale niewykluczone, że tak to sobie wykombinowali. Tak więc nie jestem pewny gdzie tak właściwie są te wyniki (jeżeli są). Oczywiście pomijając zapewnienia KSAP, że wyniki już przekazali.
09 sie 2010, 11:11
Zgadzam się Marco. Wolałabym, żeby jednak powiedzieli w KPRM-ie, że tak jest a nie pokrętnie tłumaczyli, że jakiś zespól jeszcze pracuje. Jaki zespół pytam się, skoro ksap przekazał wyniki?
09 sie 2010, 11:13
Jak to jaki zespół ???!!! Jak nie wiesz to poczytaj sobie mojego posta sprzed kilku dni !!! "Zespół d/s modyfikacji wyników przesłanych przez KSAP w celu uwzględnienia na liście osób mających wybitne zasługi dla intelektualnego krzewienia idei służby cywilnej w krajach demokracji ludowej." Obstawiam, że niestety ok. 100 ostatnich osób AKTUALNIE znajdujących się na liście uprawniającej do mianowania MA POPROSTU PECHA... No cóż - szczęściarzem się trzeba urodzić więc mogą miec pretensje wyłącznie sami do siebie...
09 sie 2010, 11:34
sarah121
Aktualności
Wyniki Postępowania Kwalifikacyjnego w Służbie Cywilnej 2010
Wyniki postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej w 2010 roku będą opublikowane w Biuletynie Informacji Publicznej Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Biuletynie Informacji Publicznej Krajowej Szkoły Administracji Publicznej po dokonaniu oceny przebiegu postępowania przez Radę Służby Cywilnej. Zgodnie z informacją uzyskaną w KPRM, mamy nadzieję że nastąpi to jeszcze w sierpniu.
Dodzwoniłam się w końcu do KPRM i na prawdę miły gość, aczkolwiek nie zaangażowany - wręcz znudzony. Powiedział mi uspakajającym tonem, że w tym tygodniu chyba będą wyniki.
Ale nie na pewno.
Ja zniosę jajko albo co innego
Ostatnio edytowano 09 sie 2010, 17:49 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
.....
09 sie 2010, 15:38
buster
Powiedział mi uspakajającym tonem, że w tym tygodniu chyba będą wyniki.
Ale nie na pewno.
A może Ty dodzwoniłaś się do Radia Erewań?!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
09 sie 2010, 17:51
buster
Dodzwoniłam się w końcu do KPRM i na prawdę miły gość, aczkolwiek nie zaangażowany - wręcz znudzony. Powiedział mi uspakajającym tonem, że w tym tygodniu chyba będą wyniki. Ale nie na pewno.
czyli jeszcze najwyżej niecałe 4 dni czekania
wytrzymaj z tym jajkiem, jeszcze się zbije i będzie bida
Nadir
A może Ty dodzwoniłaś się do Radia Erewań?!
ładnie to tak odbierać ludziom nadzieję....
09 sie 2010, 17:54
buster
Powiedział mi uspakajającym tonem, że w tym tygodniu chyba będą wyniki.