Oczywiście (jak zawsze) od razu nastąpiło przeciążenie z uwagi na ilość wejść i w chwili obecnej nie da się nic sprawdzić.
Ostatnio edytowano 07 sie 2010, 15:02 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
z 2 postów jeden
06 sie 2010, 11:45
Postępowanie kwalifikacyjne
doskonały żarcik na wekend time
06 sie 2010, 11:54
guerni
buster
Protestuję przeciwko dyskryminacji! a co ze starszymi, zajętymi i w dodatku rozchwianymi emocjonalnie z powodu braku wiadomości na temat wyników egzaminu
Wiesz, zawsze możesz napisać do mnie na priv . Może nie jestem tak atrakcyjna jak MarcinCz i generalnie interesuję się płcią przeciwną, ale to rozchwianie emocjonalne...
Sugerujesz że interesuje się swoją płcią ?
06 sie 2010, 11:57
ira
Oczywiście (jak zawsze) od razu nastąpiło przeciążenie z uwagi na ilość wejść i w chwili obecnej nie da się nic sprawdzić.
Oj oj uważaj bo Nadir da Ci ostrzeżenie, nie tylko za głupie żarty ale i za dwa posty napisane po sobie.
06 sie 2010, 11:57
To są te wyniki? Czy powyższy link to ściema?
06 sie 2010, 12:00
MarcinCz
Sugerujesz że interesuje się swoją płcią ?
o tym akurat nie pomyślałam, ale skoro tak odczytałeś to co napisałam...
06 sie 2010, 12:39
chyba raczej żarcik
06 sie 2010, 12:43
i to w złym guście!
06 sie 2010, 12:49
guerni
buster
Protestuję przeciwko dyskryminacji! a co ze starszymi, zajętymi i w dodatku rozchwianymi emocjonalnie z powodu braku wiadomości na temat wyników egzaminu
Wiesz, zawsze możesz napisać do mnie na priv . Może nie jestem tak atrakcyjna jak MarcinCz i generalnie interesuję się płcią przeciwną, ale to rozchwianie emocjonalne...
Wiesz guerni. Wszystko luzik, ale odnosisz się do moich kryteriów i nagle "generalnie interesuję się płcią przeciwną" sugestia wyraźna że ja nie. OK temat zamknięty . pozdr serdecznie
06 sie 2010, 13:00
Ja w powyższej kwestii. W ogóle wypowiedzi Guerni nie zrozumiałam w ten sposób jak Marcin Cz. Według mnie pisała O SOBIE, że w zasadzie preferuje facetów, ale mnie pocieszy skoro nie spełniam "wąskich" kryteriów MarcinaCz. A w ogóle co z tymi wynikami, mam ochotę gryźć
06 sie 2010, 13:22
buster
Ja w powyższej kwestii. W ogóle wypowiedzi Guerni nie zrozumiałam w ten sposób jak Marcin Cz. Według mnie pisała O SOBIE, że w zasadzie preferuje facetów, ale mnie pocieszy skoro nie spełniam "wąskich" kryteriów MarcinaCz. A w ogóle co z tymi wynikami, mam ochotę gryźć
kolejna/y rozchwiana/y emocjonalnie, a inni sie tym bawią np. ten zawadiacki link przy piątku ps (odpowiedz pod warunkiem że jesteś kobietą) co byś chciała gryźć, co gryzasz najczęściej ?
06 sie 2010, 13:55
buster
to ta kobieca intuicja też się denerwuję
do MarcinCz: nie masz przypadkiem na drugie imię "IRA"...
06 sie 2010, 14:11
guerni
do MarcinCz: nie masz przypadkiem na drugie imię "IRA"...
Nie mam drugiego imienia.
Ostatnio edytowano 06 sie 2010, 15:59 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
skróciłem cytat
06 sie 2010, 14:20
z tego co tu czytam, to mam wrażenie, że wszyscy już mamy dosyc tego czekania, stąd żarty, złosliwości itp.itd. ale dzięki temu jakoś łatwiej z Wam przetrwac... inni jakoś tego nie rozumieją i nie ma potrzeby ich uświadamiac. Ciekawe tylko jak długo.... no chyba, że kolejny rok...