Teraz jest 06 wrz 2025, 12:34

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1054 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 76  Następna strona
Uwagi do forum 
Autor Treść postu
Znawca

REJESTRACJA24 sie 2007, 09:05

POSTY        142

LOKALIZACJASto(L)yca
Post Uwagi do forum
Czy jest szansa żeby zegar na forum wyświetlał rzeczywisty czas a nie miał prawie 14 godzin różnicy.

Gdy piszę te słowa jest 20:51 czasu polskiego a zegar na forum wyświetla 07:03 am. :mur:

27 lip 2010, 20:03
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post Uwagi do forum
Słoniu, wejdź w swój profil i zmień ustawienia forum.

Przy okazji zmień sposób wyświetlania daty. Domyślna data to styl amerykański: a.m. (przedpołudniowy) i p.m. (popołudniowy). Jest kilka opcji do wyboru. Dzięki temu, że sobie sam ustawiłem u mnie data wyświetla się tak: 27 Lip 2010 21:03.

27 lip 2010, 20:36
Znawca

POSTY        142

LOKALIZACJASto(L)yca
Post Uwagi do forum
Nadir                    

styl amerykański: a.m. (przedpołudniowy) i p.m. (popołudniowy).

Chyba się obrażę.  :zly1:

Strefę czasową sobie zmieniłem, ale wciąż jest różnica o dziewięć minut, bo jest 8:48 a serwer pokazuje 8:57.

28 lip 2010, 07:59
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post Uwagi do forum
Słoniu                    

Nadir                    

styl amerykański: a.m. (przedpołudniowy) i p.m. (popołudniowy).

Chyba się obrażę.  :zly1:
Strefę czasową sobie zmieniłem, ale wciąż jest różnica o dziewięć minut, bo jest 8:48 a serwer pokazuje 8:57.

Lepiej nie obrażaj się :)
Informacje w "Uwagach do forum" są przeznaczone dla wszystkich. Również dla tych, którzy odróżniają "a.m." od "p.m." :D
Postaramy się zsynchronizować te 9 minut różnicy. Chociaż to chyba nie jest wielki problem. Co znaczą te minuty w porównaniu z wiecznością?....  :zeby:

28 lip 2010, 09:22
Znawca

POSTY        142

LOKALIZACJASto(L)yca
Post Uwagi do forum
Nadir                    

Postaramy się zsynchronizować te 9 minut różnicy. Chociaż to chyba nie jest wielki problem. Co znaczą te minuty w porównaniu z wiecznością?....  :zeby:

Oj są są, spóźnij się do pracy 9 minut, albo wyjdź z niej 9 minut przed czasem i powiedz kadrowej:

Co znaczą te minuty w porównaniu z wiecznością?

:dokuczacz:

28 lip 2010, 09:36
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post Uwagi do forum
Słoniu                    

Oj są są, spóźnij się do pracy 9 minut, albo wyjdź z niej 9 minut przed czasem i powiedz kadrowej:
Co znaczą te minuty w porównaniu z wiecznością?

:dokuczacz:

Ja mam taką fajną kadrową (pozdrawiam Pani Agnieszko), że od niej nawet kara cielesna byłaby przyjemnością  :blush:

28 lip 2010, 09:41
Znawca

POSTY        142

LOKALIZACJASto(L)yca
Post Uwagi do forum
Nadir                    

Ja mam taką fajną kadrową (pozdrawiam Pani Agnieszko), że od niej nawet kara cielesna byłaby przyjemnością  :blush:

To już pachnie perwersją.  :wub:

Coraz częściej po napisaniu posta i jego zatwierdzeniu (wysłaniu) wyskakuje mi taki błąd:
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
#07000(proxy) all backends are down [1105]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

28 lip 2010, 13:56
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post Uwagi do forum
Słoniu                    

Coraz częściej po napisaniu posta i jego zatwierdzeniu (wysłaniu) wyskakuje mi taki błąd:
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
#07000(proxy) all backends are down [1105]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

Pociesz się, że ja czasami też mam tak samo :zly1:

28 lip 2010, 14:00
Specjalista

REJESTRACJA08 lis 2007, 16:36

POSTY        597
Post Uwagi do forum
Specjalisty trzeba... tylko czy związki dysponują takimi funduszami  :blush:

28 lip 2010, 14:57

REJESTRACJA07 maja 2010, 14:24

POSTY        22

LOKALIZACJAPolska
Post Uwagi do forum
może któryś z adminów zrobi porządek na portalu w tym http://www.skarbowcy.pl/blaster/extarticle.php?show=article&article_id=3900 artukule, co by strona głowna portalu sie nie rozjeżdzała

03 sie 2010, 10:28
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post Uwagi do forum
edmundo                    

może któryś z adminów zrobi porządek na portalu w tym http://www.skarbowcy.pl/blaster/extarticle.php?show=article&article_id=3900 artukule, co by strona główna portalu się nie rozjeżdżała

Nie ma sprawy! Mówisz - masz.
Już się robi!  :piwo:

Wczoraj pytanie - dzisiaj odpowiedź.  :zeby:

04 sie 2010, 18:28
Zawodowiec

REJESTRACJA25 cze 2009, 12:10

POSTY        3598
Post Uwagi do forum
Nadir
strona zaś się rozjeżdża, ale może by się dało dzisiaj naprawić, nie jutro

04 sie 2010, 18:59
Fachowiec

REJESTRACJA16 maja 2006, 21:36

POSTY        2772

LOKALIZACJAz MEKKI
Post Uwagi do forum
Dawno nie zabierałem tu głosu ale muszę bo kilku forumowiczów opanowało do perfekcji operację CTRL-C CTRL-V i katują nią resztę cytując artykuły z trzech wybranych mediów. Do tego bez opamiętania na dowolny temat nie czytając czego dotyczy.
To naganne działanie będzie przez modów tępione bez skrupułów przez wycinanie zbędnych tekstów.

Inteligentny forumowicz stosuje CTRL-C iCTR-v z umiarem podając linki czy cytaty do artykułów jako poparcie dla swoich twierdzeń. Jeśli zaś takowych własnych inteligentnych myśli brak i nie umie czytać ze zrozumieniem czego dotyczy temat ( tzn. nie czyta wcześniejszych maili) to będzie wycinany zgodnie z regulaminem "PISZ na TEMAT".

Hough!

30 sie 2010, 09:55
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA06 lip 2009, 08:53

POSTY        27
Post Uwagi do forum
Nareszcie :brawa:

30 sie 2010, 10:15
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1054 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 76  Następna strona