Wyniki z KSAPu nie zostały jeszcze przekazane do DSC
miszmasz
Faktycznie dziwne to wszystko bo ja też DZWONIŁAM do KPRM i dowiedziałam się, że wyniki już mają przekazane z KSAP-u... O co tu chodzi?
Może zaginęły po drodze? W takim bałaganie.
Zresztą oni mają teraz ważniejsze sprawy na głowie. Ostatnio obniżyli stawkę VAT Z 6% na 5% Było 3%. Czyli jak w tym dowcipie: było dobrze, jest lepiej. Ale lepiej żeby znowu było dobrze
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
03 sie 2010, 20:00
Postępowanie kwalifikacyjne
Badman
Ostatnio obniżyli stawkę VAT Z 6% na 5%
Jakoś nie słyszałam żeby istniała stawka 6% Jak na razie jest 0%, 3%, 7% i 22% oraz zwolnione. A która z nich poszła w górę, a która w dół.... to już według uznania.
04 sie 2010, 09:03
W zeszłym roku (strona 88 niniejszego topiku) forumowicze też niecierpliwie wyczekiwali na wyniki, a jak się ukazały to przeklejono je na forum i każdy miał do nich dostęp. Proszę o to samo w tym roku. Kto pierwszy znajdzie wyniki niech je wrzuci na "Postepowanie". Może będą do końca tego tygodnia, jak myslicie?
04 sie 2010, 10:43
Wyniki postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej w 2010 roku będą opublikowane w Biuletynie Informacji Publicznej Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Biuletynie Informacji Publicznej Krajowej Szkoły Administracji Publicznej po dokonaniu oceny przebiegu postępowania przez Radę Służby Cywilnej. Zgodnie z informacją uzyskaną w KPRM, mamy nadzieję że nastąpi to jeszcze w sierpniu. źródło: KSAP - strona główna http://www.ksap.gov.pl/ksap/
04 sie 2010, 11:59
Myślę, iż osoby które tak się niecierpliwią powinny być raczej spokojne o wyniki egzaminu. Osoby o tak chwiejnej konstrukcji emocjonalnej nie mogły dobrze napisać egzaminu (szczególnie testu umiejętności). Spokojnie zatem zająć się obowiązkami nie przejmując się wynikami .
04 sie 2010, 12:21
MarcinCz
Myślę, iż osoby które tak się niecierpliwią powinny być raczej spokojne o wyniki egzaminu. Osoby o tak chwiejnej konstrukcji emocjonalnej nie mogły dobrze napisać egzaminu(szczególnie testu umiejętności). Spokojnie zatem zająć się obowiązkami nie przejmując się wynikami
no chyba nie do końca masz rację... psychopaci "legitymują" się iq znacznie powyżej przeciętnej, a trudno ich uznać za osoby stabilne
04 sie 2010, 12:25
Znaczy się mamy "ciekawostkę ornitologiczną" , a wiadomo iż w takim przypadku jest problem, coby dojrzeć ją w całości.
04 sie 2010, 13:20
Tak MarcinieCz., chwiejna konstrukcja emocjonalna jak najbardziej ale za to ciągle pełna nadziei A jak u Ciebie z cierpliwością - niczym głaz???
04 sie 2010, 15:38
buster
Tak MarcinieCz., chwiejna konstrukcja emocjonalna jak najbardziej ale za to ciągle pełna nadziei A jak u Ciebie z cierpliwością - niczym głaz???
Marcina już podobno dawno temu poinformowali telefonicznie, że zdał, ale się nie załapał na mianowanie
04 sie 2010, 16:00
guerni
...
no chyba nie do końca masz rację... psychopaci "legitymują" się iq znacznie powyżej przeciętnej, a trudno ich uznać za osoby stabilne
Skoro z tej części dostałem maxa tzn., że jestem psychol
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
04 sie 2010, 16:06
supersaper
guerni
...
Skoro z tej części dostałem maxa tzn., że jestem psychol
Oj logika coś zawodzi? Jeśli A to B, nie pociąga za sobą jeśli B to A
04 sie 2010, 16:51
madzikk
Informacja od sympatycznego Pana z KPRM: dopiero wrócił z urlopu i nic nie wie na pewno, ale wyniki zostały już chyba przekazane z KSAP. Niestety nie wiadomo kiedy zbierze się Rada, trudno podać nawet jakiś przybliżony termin Jednym słowem nic, czyli czekamy dalej.
Rada sie już zebrała 3 sierpnia br.(!!), gdyż podjeła uchwałę nr 27 (dokładnie: uchwała nr 27 RSC z dnia 3 sierpnia 2010 r.) Wniosek wyniki już tam są!! link do strony z uchwałą: http://www.dsc.kprm.gov.pl/userfiles/Uchwala_nr_27.pdf
04 sie 2010, 18:03
Ostatni Przegląd Służby Cywilnej DSC KPRM nr 4 (7) lipiec-sierpień 2010 r. Następny wrzesień-październik 2010 r. ??