Pośpiech jest nieuzasadniony. mogłoby się okazać, że z powodu pospiechu nia zda ten, który zdać powinien, no i kaszana
29 lip 2010, 11:28
Postępowanie kwalifikacyjne
ELDA - święte słowa...Przecież jeszcze po przesłaniu wyników do KPRM trzeba będzie ze 100 wypier...żeby na to miejsce wstawić swoich...Więc nie ma co się dziwić, że tyle to trwa...
29 lip 2010, 12:21
KSAP "już" przekazał wyniki egzaminu do KPRM - informacja z KPRM. Kiedy zbierze się RSC nie wiadomo, ponieważ "jest to sezon urlopowy".
29 lip 2010, 15:40
No właśnie i to jest zadziwiające, że wyniki muszą być jeszcze omawiane. Przecież wystarczyłoby żeby opublikowali to co mają, po co to jeszcze weryfikować?? To naprawdę budzi podejrzenia
29 lip 2010, 16:07
buster
No właśnie i to jest zadziwiające, że wyniki muszą być jeszcze omawiane. Przecież wystarczyłoby żeby opublikowali to co mają, po co to jeszcze weryfikować?? To naprawdę budzi podejrzenia
Jak to po co? Trzeba sprawdzić czy na pewno dyr. departamentu MF Kowalski albo DIS Nowak czy dyr UKS-u Iksiński zaprzyjaźnieni z grupą trzymającą władzę zdali i czy na pewno mają wystarczającą liczbę punktów, bo jak nie to tu kogoś skreślą tam kogoś dopiszą, ot takie fiku-miku
____________________________________ "No Laguna, teraz to my możemy wszystko..."
29 lip 2010, 17:07
no tak Bo w jakim innym celu byłaby potrzeba omawiania wyników egzaminu przed opublikowaniem. Gdyby wszystko było jak należy to wszystko byłoby jawne i już.
30 lip 2010, 08:03
Drodzy forumowicze nie irytujcie się tak mocno ilu by swoich nie wstawili i tak kilka miejsc nam zostawią ;-)
30 lip 2010, 08:11
buster
czyli kolejny tydzień czekania, bardzo chciałabym juz wiedzieć, może powinnam pilnie słuchać o działaniach naszych wojsk
Tak, tak koniecznie i jeszce pakt północnoatlantycki
30 lip 2010, 08:46
nie zapominać o dyrektywach Łukaszenki
30 lip 2010, 09:59
Przejrzałem kilka stron do tyłu ale nie znalazłem żadnych wrażeń nt. tegorocznych pytań testowych Czy w tym roku pytali o ubiegłoroczne wybory do Parlamentu Europejskiego?
30 lip 2010, 11:31
Vater
Przejrzałem kilka stron do tyłu ale nie znalazłem żadnych wrażeń nt. tegorocznych pytań testowych Czy w tym roku pytali o ubiegłoroczne wybory do Parlamentu Europejskiego?
znajdż stronę od 3 lipca i następne, znajdziesz tego tyle, że Ci się znudzi czytać
30 lip 2010, 11:34
Bo pytania są chyba w "Gimnastyce umysłu" (z tego co pamiętam tam zostały przeniesione)
30 lip 2010, 11:52
Przeczytałem jeszcze następne kilka stron dalej no i faktycznie gorąco było, łącznie ze standardowymi "krewnymi i znajomymi posłów, senatorów i członków KSAP". Jednak to w tym roku PE się trafił - zdający rok temu mieli go dokładnie rozpracowanego w nadziei że będzie... A tu trzeba było czekać do 2010 r.
30 lip 2010, 12:01
wiwiankaw
KSAP "już" przekazał wyniki egzaminu do KPRM - informacja z KPRM. Kiedy zbierze się RSC nie wiadomo, ponieważ "jest to sezon urlopowy".
Niestety dzisiaj się dowiedziałem w KSAP, że jeszcze nie przekazał. Wyniki mają iść w poniedziałek.