Teraz jest 11 wrz 2025, 13:48

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA30 cze 2010, 21:00

POSTY        60
Post Postępowanie kwalifikacyjne
W sumie to napisali to, co juz sami wiemy :mellow:

22 lip 2010, 13:28
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA11 lut 2010, 12:40

POSTY        74
Dokładnie :) Mogliby już zaserwować wyniki egzaminu..

22 lip 2010, 13:31
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA04 cze 2010, 10:35

POSTY        1
A jednak jest jakaś nowa, przynajmniej dla mnie, informacja - "Uwzględniając fakt, że Rada Służby Cywilnej ocenia przebieg postępowań kwalifikacyjnych, należy stwierdzić, że ogłoszenie w Biuletynie Informacji Publicznej KPRM ostatecznych wyników sprawdzianu będzie możliwe po posiedzeniu Rady Służby Cywilnej następującym po przekazaniu tych wyników przez Dyrektora KSAP Szefowi Służby Cywilnej.". Ja się w czytałem w UChwałę Rady SC na temat zwoływania tych posiedzeń, to przewodniczący musi zawiadomić członków o posiedzeniu nie wcześniej niż 7 dni przedd jego odbyciem się, Czyli - czas leci. A jest sezon urlopowy, ja stawiam na wyniki w połowie sierpnia.

22 lip 2010, 13:45
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        60
Poczekamy, zobaczymy :huh:  aczkolwiek mnie się bardzo nie śpieszy do tej przykrej wiadomości  <_<  Szkoda psuć sobie wakacje  :lol:

22 lip 2010, 13:49
Znawca

REJESTRACJA22 maja 2009, 06:15

POSTY        155
A ja bym wolała już wiedzieć... bo niby na 99% wydaje mi się, że nie zdałam, to jednak nadzieja umiera ostatnia  :unsure:  A nóż się pomylą w liczeniu i dodadzą mi trochę punktów  :P  (żartuję oczywiście)

22 lip 2010, 14:03
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        60
miszmasz                    

A ja bym wolała już wiedzieć... bo niby na 99% wydaje mi się, że nie zdałam, to jednak nadzieja umiera ostatnia  :unsure:  A nóż się pomylą w liczeniu i dodadzą mi trochę punktów  :P  (żartuję oczywiście)

tak, tak  :rolleyes: nadzieja umiera ostatnia, ale w moim przypadku to muszę być realistką  <_< cóż, pozostaje tylko czekanie i ogłoszenie "wyroku"  <_<

22 lip 2010, 14:07
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA13 cze 2010, 20:43

POSTY        17
Nadir                    

macierzanka                    

Chciałam zapytać, czy coś sie stało z "Ćwiczeniem umysłu". Nie mogę odszukać tematu na forum. Czy coś się zmieniło?

Macierzanko, nic się nie zmieniło na naszym forum pod tym względem. Topik "Gimnastyka umysłu" nadal jest tam, gdzie był. Tyle tylko, że to inny dział. "HIDE PARK".
Ale przy odrobinie inwencji wierzę, że do tej pory już sama go znalazłaś. Na wsjakij słuczaj podaję linka:
forum.viewtopic.php?f=21&t=1737&start=1680
Inna sprawa, że od 13 lipca cisza tam trwa. Ale komu chciałoby się łamać głowę w taki upał?... :)

Dziękuję bardzo Nadirze za podpowiedź. 2-tygodniowa przerwa i już nie ogarniam.

Ostatnio edytowano 22 lip 2010, 19:01 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

takie tam drobne poprawki....

22 lip 2010, 14:42
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA09 kwi 2010, 14:05

POSTY        232
miszmasz                    

ja też bym już chciała wiedzieć...bo zajadam te "oczekiwanie"

22 lip 2010, 18:34
Znawca

REJESTRACJA05 cze 2007, 13:39

POSTY        250
Cierpliwość to cnota ... podobno :). Ale i tak największą cierpliwością wszyscy zainteresowani wynikami będą musieli się wykazać jak ogłoszą wyniki. Pamiętam, że byłam wtedy w pracy i otwarcie tego pliku w "godzinie zero" było niemożliwe. Gdyby nie życzliwy kolega, który miał telefon z dostępem do internetu, to chyba dostałabym zawału, takie panowało napięcie  :zeby: No i potem byłam posłańcem dobrych wiadomości - obdzwoniłam wszystkich znajomych którzy też zdali.

23 lip 2010, 07:24
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA09 kwi 2010, 14:05

POSTY        232
Właśnie, Nadir wklej instrukcję skopiowania tego pliku z wynikami  :D bo to ponoć nie takie hop siup.  Kto otworzy w godzinie x pierwszy niech kopiuje i załącza na wątek.

23 lip 2010, 08:16
Znawca

REJESTRACJA07 maja 2007, 12:51

POSTY        139
tak, tak. proszę przenieść listę na forum, bo liczę jedynie na forumowiczów.
Wreszcie pada - ale ulga ;)

23 lip 2010, 10:34
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA21 lip 2010, 09:35

POSTY        7
Witam dopiero się zapisałem na te forum ale widzę że super sprawa trzeba tu było trafić wcześniej hi hi hi ale jak czytam te wszystkie wpisy to myślę sobie że niepotrzebnie tak czarno patrzycie na to wszystko więcej luzu i będzie ok

23 lip 2010, 10:43
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Asioka                    

Ale i tak największą cierpliwością wszyscy zainteresowani wynikami będą musieli się wykazać jak ogłoszą wyniki.
Pamiętam, że byłam wtedy w pracy i otwarcie tego pliku w "godzinie zero" było niemożliwe. Gdyby nie życzliwy kolega, który miał telefon z dostępem do internetu, to chyba dostałabym zawału, takie panowało napięcie  :zeby: No i potem byłam posłańcem dobrych wiadomości - obdzwoniłam wszystkich znajomych którzy też zdali.

Też pamiętam tamte emocje!

Otworzyłem plik z alfabetyczną listą i przeleciałem wzrokiem swoją literkę. Swojego nazwiska nie znalazłem!...   <_<
Przeleciałem ją jeszcze raz. Tym razem "od tyłu" i.... yes! yes! yes!  :lol:

23 lip 2010, 10:44
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA07 maja 2010, 20:16

POSTY        3
Czy ktoś z dzwoniących do KSAP dowiedział się czy liczba osób, które zdały egzamin przewyższa 1000 - tj. czy przynajmniej limit mianowań zostanie wykorzystany w całości?

23 lip 2010, 10:54
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239 ... 840  Następna strona