Teraz jest 11 wrz 2025, 13:46

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA27 lis 2007, 10:15

POSTY        29
Post Postępowanie kwalifikacyjne
fotom                    

karolaaa                    

Mam tylko nadzieję, że nie opublikują nazwiskami tych, którzy nie zdali, bo inaczej będzie kicha i wszyscy "serdeczni"w urzędzie będą wiedzieć  :o ... a chciałabym tego uniknąć  :huh:

W ubiegłym roku byli opublikowani tylko szczęśliwcy, ale nieszczęśliwcy dostali e-maile z info ile punktów z poszczególnych części dostali.

Sprostowanie : Maile z wynikami dostali w zeszłym roku wszyscy - ci którzy zdali i nie zdali, natomiast opublikowano wyniki tylko tych, którzy zdali, podając nazwiska i imiona.

22 lip 2010, 06:52
Zaawansowany

REJESTRACJA25 lip 2007, 12:05

POSTY        86
karolaaa                    

Mam tylko nadzieję, że nie opublikują nazwiskami tych, którzy nie zdali, bo inaczej będzie kicha i wszyscy "serdeczni"w urzędzie będą wiedzieć  :o ... a chciałabym tego uniknąć  :huh:

W jaki sposób chcesz w urzędzie utrzymać cokolwiek w tajemnicy ? (ludzie tam pracujący nie mają prywatnego życia i żyją życiem innych, dodatkowo w większości to kobiety a te uwarunkowane są biologicznie na życie innych). Jeżeli Ci się uda napisz mi jak to zrobiłaś na "pw" pozdr.

22 lip 2010, 07:17
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA17 sty 2008, 17:34

POSTY        7
Oj sam jad panie Marcinie przez pana przemawia. Nie można tak uogólniać " kobiety". Trochę optymizmu i miłego dnia. Nie wszystkie kobiety w urzędzie to czarownice. Miłego dnia !!!!

22 lip 2010, 08:12
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA20 sie 2009, 13:21

POSTY        576
gosia1980                    

Oj sam jad panie Marcinie przez pana przemawia. Nie można tak uogólniać " kobiety". Trochę optymizmu i miłego dnia. Nie wszystkie kobiety w urzędzie to czarownice. Miłego dnia !!!!

a nie wszyscy faceci to anioły :)

22 lip 2010, 08:58
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA18 maja 2009, 09:33

POSTY        328
gosia1980                    

Właśnie Panie Marcinie- nie wszystkie kobiety w urzędach to czarownice: są jeszcze wiedźmy, jasnowidzki, rusałki oraz "damy z wyższych sfer"

22 lip 2010, 10:13
Zaawansowany

POSTY        86
gosia1980                    

Nie jad tylko fakty, prosze doczytać z psychologii kobiety. Jad widzę to popularne słowo na forum a w SJP jest tyle innych, polecam. Jaki to ma związek z optymizmem ? ^_^ . Proszę czytać ze zrozumieniem, kobieta jest uwarunkowana,  uogólniając, patrzy w okręgach wszystko przepuszczając przez Centrum Zarządzania Emocjami. Ponadto poczucie bezpieczeństwa może realizować mając kontrolę czyli wiedzę ! o otoczeniu w tymże okręgu. Nie pisałem nic pejoratywnego o kobietach w ogóle, co wynikałoby z szowinizmu. Opieram sie zwykle na nauce. Na marginesie, zawsze krzyczysz gdy życzysz miłego dnia ?  :D  pozdr

Ostatnio edytowano 22 lip 2010, 10:46 przez Marcincz, łącznie edytowano 1 raz

22 lip 2010, 10:38
Zaawansowany

POSTY        86
Adaneta                    

gosia1980                    

a nie wszyscy faceci to anioły :)

Od kobiet ciągle słysze że jestem aniołem chodzacym po ziemi  :dokuczacz: za innych nie ręcze.

22 lip 2010, 10:44
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA06 lip 2010, 14:25

POSTY        38
:mur:  :zygi:  <_<

22 lip 2010, 11:03
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA23 lip 2009, 12:53

POSTY        17
Aż strach pomyśleć jakie kwestie zostaną tu poruszone jeśli wyniki egzaminu nie pojawią się szybko:)

22 lip 2010, 11:13
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
macierzanka                    

Chciałam zapytać, czy coś sie stało z "Ćwiczeniem umysłu". Nie mogę odszukać tematu na forum. Czy coś się zmieniło?

Macierzanko, nic się nie zmieniło na naszym forum pod tym względem. Topik "Gimnastyka umysłu" nadal jest tam, gdzie był. Tyle tylko, że to inny dział. "HIDE PARK".
Ale przy odrobinie inwencji wierzę, że do tej pory już sama go znalazłaś. Na wsjakij słuczaj podaję linka:
forum.viewtopic.php?f=21&t=1737&start=1680
Inna sprawa, że od 13 lipca cisza tam trwa. Ale komu chciałoby się łamać głowę w taki upał?... :)

22 lip 2010, 12:17
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA30 cze 2010, 21:00

POSTY        60
macierzanka                    

Chciałam zapytać, czy coś sie stało z "Ćwiczeniem umysłu". Nie mogę odszukać tematu na forum. Czy coś się zmieniło?

Własnie, własnie co się stało z tymi ćwiczeniami :rolleyes: ? Chyba naukę czas zacząć od nowa :mur:

22 lip 2010, 12:26
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
karolaaa                    

Własnie, własnie co się stało z tymi ćwiczeniami :rolleyes: ? Chyba naukę czas zacząć od nowa :mur:

Na naukę nigdy nie jest... za wcześnie!  :D

22 lip 2010, 12:41
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA30 cze 2010, 21:00

POSTY        60
Nadir                    

karolaaa                    

Na naukę nigdy nie jest... za wcześnie!  :D

ech, jednak poczekam, aż się troszkę schłodzi atmosfera  B)))

22 lip 2010, 13:16
Amator

REJESTRACJA10 lut 2009, 14:52

POSTY        14
Na stronach KPRM pojawiła się informacja o naszym egzaminie, ale niestety nie podali terminu ogłoszenia wyników - jest jedynie data mianowania 1 grudnia 2010 r.
http://www.dsc.kprm.gov.pl/aktualnosci. ... 9&look=417

22 lip 2010, 13:22
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238 ... 840  Następna strona