Teraz jest 06 wrz 2025, 10:48

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1916 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 137  Następna strona
Etyka, moralność, obyczaje 
Autor Treść postu

REJESTRACJA13 gru 2006, 12:17

POSTY        119
Post Etyka, moralność, obyczaje
Zagrywki JP są drastyczne, bez zbędnego owijania w bawełnę ale jakże trafne.
W tym przypadku ucierpiało dziecko - niestety.

Nie jest to jednak tylko i wyłącznie wina JP.

Wdowa po PEG zażądała ekshumacji (czy to dziecka nie zaboli??).
Szef nowego tworu PiS pan AM wmawia nam wszystkim, że to była zbrodnia (dziecko wie, że tata zginął w katastrofie lotniczej).

Zachowania JP są odpowiedzią na zachowania członków PiS.

Jaki kraj taka polityka i mentalność.

22 lip 2010, 10:49
Fachowiec

REJESTRACJA07 gru 2007, 12:19

POSTY        1667
Maksiu                    

Zagrywki JP są drastyczne, bez zbędnego owijania w bawełnę ale jakże trafne.
W tym przypadku ucierpiało dziecko - niestety.

Nie jest to jednak tylko i wyłącznie wina JP.

Wdowa po PEG zażądała ekshumacji (czy to dziecka nie zaboli??).Szef nowego tworu PiS pan AM wmawia nam wszystkim, że to była zbrodnia (dziecko wie, że tata zginął w katastrofie lotniczej).

Zachowania JP są odpowiedzią na zachowania członków PiS.

Jaki kraj taka polityka i mentalność.

Można odebrać jej prawa rodzicielskie - stosowną ustawę o zapobieganiu przemocy w rodzinie po prezydenta podpisał miesiąc temu.
JP jest "cynglem" swojej partii od mokrej roboty. Inni politycy dbają o wizerunek, a on jest wyznaczony do atakowania i odracania uwagi od innych dużo ważniejszych spraw. Gdyby ktos z jego partii chciał go naprawdę powstrzymać, zrobiłby to. Poza tym nie zachowania JP są problemem, tylko jego "wyznawcy" (tzw. pokolenie JP III). "Po trupach do celu" i żadnych wartości i świętości, zero szacunku dla zmarłych (nie mówiąc o żyjących) - nie muszą nakładać brunatnych koszul, wystarczy że mają brunatne umysły

22 lip 2010, 11:09
Zawodowiec

REJESTRACJA25 cze 2009, 12:10

POSTY        3598
Maksiu. Ty też jesteś politykiem? Wypowiadasz się bowiem, tak jak oni. Przykład z reguły bierze się z lepszych i mądrzejszych, nie z gorszych i głupszych. W każdym przedszkolu tego uczą.

Seremet powiedział, że sama prokuratura nie wyklucza ekshumacji.
A poniżej cytuję dzisiejszy wywiad z prokuratorem na temat katastrofy:

Przyczyny katastrofy - wciąż cztery hipotezy

Rzecznik prasowy Naczelnej Prokuratury Wojskowej płk Zbigniew Rzepa poinformował dziś, że nadal nie wykluczono żadnej z czterech hipotez dot. przyczyny katastrofy smoleńskiej, w której zginął m.in. prezydent Lech Kaczyński. - Każda z tych wersji jest ważna - podkreślił.

Prokurator przypomniał, że są to cztery wersje śledcze:
- awaria samolotu;
- skutek działań ludzkich - działania po stronie polskiej, ewentualnie po stronie rosyjskiej;
- działanie osób trzecich - w tej wersji zakładany jest m.in. zamach terrorystyczny;
- organizacja lotu.
W tej chwili nie można kategorycznie wykluczyć żadnej wersji - powiedział w radiu rynszTOK FM

Pytany, kiedy prokuratura będzie mogła np. podać informację o wykluczeniu którejś z wymienianych hipotez, powiedział, że będzie to możliwe w ciągu kilku najbliższych miesięcy. - Nie chcę, by moje słowa były uważane, że na pewno za dwa-trzy miesiące coś uda nam się ustalić - zastrzegł jednak.

Dodał, że prokuratura na pewno poinformuje opinię publiczną o wynikach badań, które zostały zlecone biegłym, "tak aby opinia publiczna też - jeśli to będzie możliwe - dowiedziała się o pewnych kwestiach". - Jeśli śledztwo spowoduje wykluczenie pewnych wersji, hipotez, to też przekażemy to opinii publicznej - podkreślił.

Rzepa poinformował, że na podstawie dowodów m.in. z Instytutu Chemii i Radiometrii wykluczono użycie konwencjonalnych środków pirotechnicznych i wybuchowych. Pytany, czy udało się ustalić, czy nie wykorzystano "jakiejś supertajnej broni do strącenia tupolewa", powiedział, że "jest za wcześnie, by to ustalić".

Rzepa poinformował, że oprócz protokołów z sekcji zwłok ofiar katastrofy, prokuratura oczekuje od strony rosyjskiej dokumentów, aktów prawnych, które regulowały w dniu katastrofy - 10 kwietnia - kwestie ruchu lotniczego w Rosji.

Dodał, że chodzi o dokumenty wewnętrzne, które nie są ogólnodostępne, a które są potrzebne, do określenia zakresu obowiązków np. rosyjskich kontrolerów. Prokuratura czeka także na protokoły zeznań świadków, m.in. naocznych świadków katastrofy i przesłuchania osób, które podczas katastrofy były w wieży kontrolnej w Smoleńsku. Zeznania kontrolerów są już w dyspozycji prokuratury - dodał. Według Rzepy, prokuratura dysponuje ok. 1/3 zeznań świadków.

Minister sprawiedliwości Krzysztof Kwiatkowski zapowiadał w tym tygodniu po swojej wizycie w Rosji, że dokumenty, na które oczekuje prokuratura, mają trafić do Polski w sierpniu.

http://fakty.interia.pl/fakty-dnia/news ... ,1509329,3

komentarz:
Miejcie więc ludzie Boga w sercu i zostawcie zmarłych (i ich rodziny) w spokoju.
Takie zachowanie jest gorsze od profanacji grobów.

22 lip 2010, 11:14

POSTY        119
silniczek                    

Ty też jesteś politykiem? Wypowiadasz się bowiem, tak jak oni.
Przykład z reguły bierze się z lepszych i mądrzejszych, nie z gorszych i głupszych. W każdym przedszkolu tego uczą.

Politykiem nie jestem .... a i z pewnością nie zwolennikiem PO i jej członków (np. JP pomimo że według mnie zasługuje na tytuł "MISTRZ CIĘTEJ RIPOSTY" i zgadzam się z wcześniejszymi postami, iż jest inteligentny ponad przeciętną {sejmową}), przedszkole to dosyć zamierzchłe czasy ale coś tam jeszcze pamiętam.

Tylko trafia mnie jak wszyscy tak jadą na jednych innych wybielając.
"W czyimś oku widzą słomkę a w swoim belki nie widzą"

Z jednej strony teorie spiskowe, zawiść, farmazony i brednie z drugiej chamstwo i brak jakichkolwiek hamulców.
Na drugi dzień odwrotnie.

NORMALNOŚCI ....!!!!

silniczek                    

komentarz:
Miejcie więc ludzie Boga w sercu i zostawcie zmarłych (i ich rodziny) w spokoju.
Takie zachowanie jest gorsze od profanacji grobów.

A pod tym to się obiema rękami podpisuję.

Ostatnio edytowano 22 lip 2010, 12:23 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

drąga zamieniłem na belkę ;)

22 lip 2010, 11:33
Zawodowiec

POSTY        3598

Maksiu
Tylko trafia mnie jak wszyscy tak jadą na jednych innych wybielając.
"W czyimś oku widzą słomkę a w swoim drąga nie widzą"
Z jednej strony teorie spiskowe, zawiść, farmazony i brednie z drugiej chamstwo i brak jakichkolwiek hamulców. Na drugi dzień odwrotnie.

JA SILNICZEK
- nikogo staram się nie wybielać,
- widzę w cudzym oku słomki, ale w swoim też, chociaż z tym drągiem, to przesada
- nie snuję teorii spiskowych,
- staram się: nie być zawistny, chamski, nie opowiadać farmazonów, i mam hamulce
A co robią politycy, to ich sprawa.
Nie musimy zachowywać się tak samo jak politycy, a nawet nie powinniśmy.
Musimy rozmawiać rozsądnie i bez emocji, na trzeźwo analizować rzeczywistość.
Tylko to nas może uratować.

22 lip 2010, 11:50
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA03 lip 2009, 20:26

POSTY        54
Cóż za "dochodzeniowo-śledcze" podejście. Skoro sprawa dotyczy zmarłych to już nie można zadawać pytań? Co wy tu za herezje uprawiacie?

Skoro zginął LK to już nie można pytać dlaczego Marta dostała 3 duże bańki i na jakiej podstawie?
Już nie można pytać dlaczego ZUS wprowadził jakieś ultra szybkie procedury wobec członków rodzin 90 osób, gdy na drogach ginie rocznie 10 tyś osób a 3x tyle zostaje rannych?
Czy już nie można pytać o trzeżwość w chwili wypadku? (może kierowców też nie trzeba badać na okoliczność chlapnięcia małej małpki?)
Czy już nie można krytykować uprawiania "polityki krzyża"?

Nie, najlepiej przeklajać 10 razy dziennie jakieś głupawe artykuły po kilka razy w różnych tematach... swoją drogą jak kogoś ciekawi to sobie może sam poszukać, nie musicie nas wyręczać. Już nie wspomnę o namiętnych spamowaniu samymi cytatami i double postingu.

Z tego co akurat czytam to taki Palikot jest napewno bardziej zdeterminowany do wyjaśnienia katastrofy niż JK i inne Macierewicze, bo przecież, cytująć J.E. "nie trzeba przeprowadzać śledztwa bo wiemy kto jest winny".

22 lip 2010, 11:54
Fachowiec

POSTY        1667
piwolech                    

Cóż za "dochodzeniowo-śledcze" podejście. Skoro sprawa dotyczy zmarłych to już nie można zadawać pytań? Co wy tu za herezje uprawiacie?

Skoro zginął LK to już nie można pytać dlaczego Marta dostała 3 duże bańki i na jakiej podstawie?
Już nie można pytać dlaczego ZUS wprowadził jakieś ultra szybkie procedury wobec członków rodzin 90 osób, gdy na drogach ginie rocznie 10 tyś osób a 3x tyle zostaje rannych?
Czy już nie można pytać o trzeżwość w chwili wypadku? (może kierowców też nie trzeba badać na okoliczność chlapnięcia małej małpki?)
Czy już nie można krytykować uprawiania "polityki krzyża"?

Nie, najlepiej przeklajać 10 razy dziennie jakieś głupawe artykuły po kilka razy w różnych tematach... swoją drogą jak kogoś ciekawi to sobie może sam poszukać, nie musicie nas wyręczać. Już nie wspomnę o namiętnych spamowaniu samymi cytatami i double postingu.

Z tego co akurat czytam to taki Palikot jest napewno bardziej zdeterminowany do wyjaśnienia katastrofy niż JK i inne Macierewicze, bo przecież, cytująć J.E. "nie trzeba przeprowadzać śledztwa bo wiemy kto jest winny".

1) A na ile złotych jest ubezpieczony obecny elekt i jego rodzina?
2) dlaczego nie pyta się o trzeźwość kontrolerów lotu w Smoleńsku? Prezydent był pasażerem, a nie pilotem! W kontroli (drogowej) policja nie sprawdza poziomu alkoholu wśród pasażerów, tylko u kierowcy
3) co to za katolik, któremu przeszkadza krzyż? Parzy? Skóra się topi i siarką zalatuje?
4) nie musimy Was wyręczać - nie będziemy robić konkurencji GW i TVN24 (tam mówią człowiekowi jakie ma mieć zdanie w danej sprawie).

22 lip 2010, 12:06

POSTY        119
silniczek                    

JA SILNICZEK
- nikogo staram się nie wybielać,
- widzę w cudzym oku słomki, ale w swoim też, chociaż z tym drągiem, to przesada
- nie snuję teorii spiskowych,
- staram się: nie być zawistny, chamski, nie opowiadać farmazonów, i mam hamulce
A co robią politycy, to ich sprawa.
Nie musimy zachowywać się tak samo jak politycy, a nawet nie powinniśmy.
Musimy rozmawiać rozsądnie i bez emocji, na trzeźwo analizować rzeczywistość.
Tylko to nas może uratować.

TY SILNICZEK
- jakoś tak tylko jedną stronę medalu pokazujesz,
- wklejane przez Ciebie artykuły (już wcześniej pisałem, że to bezsens i moim zdaniem nabijanie postów) są dziwnie antyPO,

O czym my tu rozmawiamy??
Ty piszesz (kopiujesz) opinie prasy i mediów i robisz z forum TUBĘ propagandową....
Już po wyborach ... ale i przed.

Ostatnio edytowano 22 lip 2010, 12:21 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

poprawiłem cytat

22 lip 2010, 12:16
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA03 lip 2009, 20:26

POSTY        54
No widzisz Tadeo reagujesz dokładnie tak jak się spodziewałem, na zadane pytania nie ma odpowiedzi a jest atak -> Twój Mistrz JK byłby dumny.

Nie wiem na ile ubezpieczony jest elekt ale jestem pewny, że część z nas zbulwersowała radosna nowina, że z naszych podatków poszła kasa na polisę wartą 3 bańki i gdyby nie taki Palikot to pewnie dalej by były płacze, że jeden czy drugi został bez grosza przy duszy i Kurskie i inne darczyńce muszą robić zrzutkę na bochenek chleba, więc pytanie było jak najbardziej na miejscu.
Badanie poziomu alkoholu we krwi przy wypadkach śmiertelnych z tego co się orientuję jest normą i dokonuje się tego przy każdej sekcji zwłok a nie zapominaj, że w przedmiotowej sprawie bardzo prawdopodobną (a moim zdaniem pewną bo czym jak nie formą nacisku jest obecność jakiś ludzi z otoczenia Prezydenta i najwyższego dowódcy lotnictwa w kokpicie) jest wywieranie presji na pilotów więc dziwnym się wydaje, utrzymywanie przez kilka miesięcy w tajemnicy tego faktu. W sumie czemu nie przeklejaliście artykułów ze słowami ?jak nie wylądujemy to nas zabije?, to się nazywa pisowsko-radio maryjny obiektywizm.

Co do krzyża, to do jasnej cholery nie żyjemy w Watykanie i w kraju wyznaniowym. Od krzyży są kościoły i raczej w żadnym polskim mieście nie trzeba iść więcej niż 500 metrów żeby n a taki trafić. I jeśli Wy naprawdę nie widzicie, że właśnie w takich sytuacjach można poznać czy kto faktycznie chce być ?Prezydentem wszystkich Polaków? to już nic nie pomoże. A cała sprawa, pomimo sprzeciwu samych harcerzy, została przez Kaczora użyta do walki politycznej i chamskich ataków zresztą tylko tak wypowiadać się Wasz mentor potrafi. Polityka niedomówień typu ?zbrodniczy rząd? ? czyt. Tusk co najmniej zaplanował i dokonał zamachu na Lesia, ?jak usunie krzyż to wiadomo będzie kim jest? ? czyt. wiadomo, Żyd i Mason, przecież prawdziwy katolik powinien wieszać krzyże nawet w toaletach.
A właśnie, nie wiem czy ktoś ze zmarłych był innego wyznania ale ciekawi mnie jakby Jareczek bronił wielkiej gwiazdy Dawida umieszczonej w tamtym miejscu albo arabskiego półksiężyca, bo przecież mamy równouprawnienie religii.

Reasumując, przestańcie traktować to forum jak e-wydanie rydzykowych gazetek. Macie coś do powiedzenia spoko, ale naprawdę jak chcę sobie poczytać gazetki to idę do kiosku, a jeśli już naprawdę musicie tak wielbić J.E. Jarka to starajcie się chociaż wklejać cytaty pokazujące sprawy nie tylko z jednej i słusznej perspektywy.

22 lip 2010, 12:44
Fachowiec

POSTY        1667
- Ale pan takimi swoimi wypowiedziami jak ta o śp. Przemysławie Gosiewskim rani uczucia niewinnych osób. Dzieci nieżyjącego posła myślały, że ich ojciec może jednak żyje. Krzywdzi pan matkę i wdowę po byłym pośle.

- Rozumiem, że osoby żyjące w traumie nie zrozumiały ironii i drwiny zawartej w moim wpisie na temat Gosiewskiego. Przykro mi z tego powodu, ale jeżeli pełnomocnik rodziny Gosiewskiego domaga się ekshumacji zwłok byłego posła PiS i innych osób i jeżeli Radio Maryja, Jarosław Kaczyński, Macierewicz i cała elita PiS twierdzi, że to był zamach, że wszyscy się zmówili i nie wiadomo co się stało z tymi osobami, które tam zginęły to, to jest to rodzaj obłędu. Dzisiaj nie ma najmniejszej podstawy do takiego myślenia. Raniące jest to, że w Polsce ktoś doprowadził do sytuacji, w której część ludzi takich jak rodzina Gosiewskiego, której współczuję, przeżywa tak absurdalną sytuację, przez wmawianie ze strony Radia Maryja i Kaczyńskiego, że za tym stoją jacyś Ruscy. Oni są gotowi uwierzyć w takie szaleństwo. Ja mówię, opamiętajcie się, bo to Jarosław Kaczyński i Macierewicz robią krzywdę rodzinie Gosiewskiego, bo dają im nadzieję, której nie ma.

http://wiadomosci.onet.pl/2200850,11,pa ... ,item.html

Nie komentuję.

22 lip 2010, 12:47
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA02 sty 2008, 09:09

POSTY        51

Stalin był Rosjaninem i Sołżenicyn Rosjaninem

Stalin był Gruzinem!

22 lip 2010, 12:51
Zawodowiec

POSTY        3598

TY SILNICZEK
- jakoś tak tylko jedną stronę medalu pokazujesz,
- wklejane przez Ciebie artykuły (już wcześniej pisałem, że to bezsens i moim zdaniem nabijanie postów) są dziwnie antyPO,
O czym my tu rozmawiamy??
Ty piszesz (kopiujesz) opinie prasy i mediów i robisz z forum TUBĘ propagandową....
Już po wyborach ... ale i przed.

1/ PiS ma wystarczająco "zszarganą" opinię, więc nie muszę się wysilać z tej strony. Jakie jest PiS wszyscy wiedzą. Ale mało kto wie, jaka jest PO. Więc służę, dla zainteresowanych.
2/ Pisałem już wcześniej, że jest to dobry przykład jak robi się politykę medialną w tym kraju. Zawsze można pisać i mówić o kimś źle, wtedy wszyscy dojdą do wniosku, że rzeczywiście jest zły. Powinniście być mi wdzięczni, że Wam to pokazałem PALCEM.
3/ Jeżeli masz ochotę krytykować PiS, SLD, czy PSL, proszę bardzo, ja nikomu nie zabraniam.
Ja chwalić PO nie będę, bo nie ma za co. Podaj mi przykłady, za co mogę pochwalić PO, ja wysilał umysłu nie będę, bo to próżna robota. Jeżeli można ich będzie za coś pochwalić, to pochwalę, bądź pewny.
4/ Wklepuję artykuły, żeby podnieść poziom żenujących dyskusji, jakie toczą się na tym forum
(Nadir, bez urazy). Jeżeli startujemy z wyższego pułapu, dyskusja będzie na wyższym poziomie.
5/ Muszę Cię zdziwić, w 2007r. głosowałem na PO i byłem wściekły na PiS. Bardzo szybko jednak zweryfikowałem swoje poglądy dotyczące nie tylko PiS ale również PO. Nie jestem ani zagorzałym zwolennikiem PiS, ani zagorzałym przeciwnikiem PO.
Jak zapewne zauważyliście jestem dobrym obserwatorem.
Jeżeli jeszcze coś mogę wyjaśnić, to służę
Maksiu, chętnie z Tobą podyskutuję, nie bądź rasistą

22 lip 2010, 13:20
Fachowiec

POSTY        1667
piwolech                    

No widzisz Tadeo reagujesz dokładnie tak jak się spodziewałem, na zadane pytania nie ma odpowiedzi a jest atak -> Twój Mistrz JK byłby dumny.

Nie wiem na ile ubezpieczony jest elekt ale jestem pewny, że część z nas zbulwersowała radosna nowina, że z naszych podatków poszła kasa na polisę wartą 3 bańki i gdyby nie taki Palikot to pewnie dalej by były płacze, że jeden czy drugi został bez grosza przy duszy i Kurskie i inne darczyńce muszą robić zrzutkę na bochenek chleba, więc pytanie było jak najbardziej na miejscu.
Badanie poziomu alkoholu we krwi przy wypadkach śmiertelnych z tego co się orientuję jest normą i dokonuje się tego przy każdej sekcji zwłok a nie zapominaj, że w przedmiotowej sprawie bardzo prawdopodobną (a moim zdaniem pewną bo czym jak nie formą nacisku jest obecność jakiś ludzi z otoczenia Prezydenta i najwyższego dowódcy lotnictwa w kokpicie) jest wywieranie presji na pilotów więc dziwnym się wydaje, utrzymywanie przez kilka miesięcy w tajemnicy tego faktu. W sumie czemu nie przeklejaliście artykułów ze słowami ?jak nie wylądujemy to nas zabije?, to się nazywa pisowsko-radio maryjny obiektywizm.

Co do krzyża, to do jasnej cholery nie żyjemy w Watykanie i w kraju wyznaniowym. Od krzyży są kościoły i raczej w żadnym polskim mieście nie trzeba iść więcej niż 500 metrów żeby n a taki trafić. I jeśli Wy naprawdę nie widzicie, że właśnie w takich sytuacjach można poznać czy kto faktycznie chce być ?Prezydentem wszystkich Polaków? to już nic nie pomoże. A cała sprawa, pomimo sprzeciwu samych harcerzy, została przez Kaczora użyta do walki politycznej i chamskich ataków zresztą tylko tak wypowiadać się Wasz mentor potrafi. Polityka niedomówień typu ?zbrodniczy rząd? ? czyt. Tusk co najmniej zaplanował i dokonał zamachu na Lesia, ?jak usunie krzyż to wiadomo będzie kim jest? ? czyt. wiadomo, Żyd i Mason, przecież prawdziwy katolik powinien wieszać krzyże nawet w toaletach.
A właśnie, nie wiem czy ktoś ze zmarłych był innego wyznania ale ciekawi mnie jakby Jareczek bronił wielkiej gwiazdy Dawida umieszczonej w tamtym miejscu albo arabskiego półksiężyca, bo przecież mamy równouprawnienie religii.

Reasumując, przestańcie traktować to forum jak e-wydanie rydzykowych gazetek. Macie coś do powiedzenia spoko, ale naprawdę jak chcę sobie poczytać gazetki to idę do kiosku, a jeśli już naprawdę musicie tak wielbić J.E. Jarka to starajcie się chociaż wklejać cytaty pokazujące sprawy nie tylko z jednej i słusznej perspektywy.

1) "Brońcie krzyża" (JP II) - mówi Ci to coś?
2) Pogrzeby ofiar były katolickie (poza kilkoma wyjątkami) - z krzyżem, księdzem i kościołem. Nie przeszkadza Ci?
3) mój Mistrz jest jeden - tam w górze;
4) coś Ci RM zrobiło złego - czy tylko wpisujesz się w mainstream?

PS. To nie wycieczka osobista lecz pytania (merytoryczne) o Twoje zdanie

22 lip 2010, 13:23

POSTY        119
silniczek                    

1/ PiS ma wystarczająco "zszarganą" opinię, więc nie muszę się wysilać z tej strony. Jakie jest PiS wszyscy wiedzą. Ale mało kto wie, jaka jest PO. Więc służę, dla zainteresowanych.
2/ Pisałem już wcześniej, że jest to dobry przykład jak robi się politykę medialną w tym kraju. Zawsze można pisać i mówić o kimś źle, wtedy wszyscy dojdą do wniosku, że rzeczywiście jest zły. Powinniście być mi wdzięczni, że Wam to pokazałem PALCEM.
3/ Jeżeli masz ochotę krytykować PiS, SLD, czy PSL, proszę bardzo, ja nikomu nie zabraniam.
Ja chwalić PO nie będę, bo nie ma za co. Podaj mi przykłady, za co mogę pochwalić PO, ja wysilał umysłu nie będę, bo to próżna robota. Jeżeli można ich będzie za coś pochwalić, to pochwalę, bądź pewny.
4/ Wklepuję artykuły, żeby podnieść poziom żenujących dyskusji, jakie toczą się na tym forum
(Nadir, bez urazy). Jeżeli startujemy z wyższego pułapu, dyskusja będzie na wyższym poziomie.
5/ Muszę Cię zdziwić, w 2007r. głosowałem na PO i byłem wściekły na PiS. Bardzo szybko jednak zweryfikowałem swoje poglądy dotyczące nie tylko PiS ale również PO. Nie jestem ani zagorzałym zwolennikiem PiS, ani zagorzałym przeciwnikiem PO.
Jak zapewne zauważyliście jestem dobrym obserwatorem.
Jeżeli jeszcze coś mogę wyjaśnić, to służę
Maksiu, chętnie z Tobą podyskutuję, nie bądź rasistą

W 5 punktach się określiłeś ...
Pytanie co zrobiła Ci PO, że tak ich nie lubisz?
Twoja (anty)wyszukiwarka w sieci ustawiona jest głównie na kilka nazwisk z PO.....
Jakiś kompleks?

Nie podziękuję Ci za to że mi coś PALCEM pokazałeś, bo nic nie pokazałeś. Skopiowałeś kilka tekstów i opatrzyłeś swoimi mało obiektywnymi komentarzami... ot co.
Żeby zasłużyć na miano mentora i na podziękowania to trzeba coś dać od siebie i coś udowodnić.

W ten sposób (wklejanie artykułów) nie podniesiesz poziomu tego forum... nie łudź się.
A i użytkownicy tego forum raczej na podstawie Twoich wpisów poglądów nie zmienią.

Politycy niech tam sobie robią swoje (nie za wiele z tego wynika dla nas niestety), dziennikarze niech piszą (ktoś im za to płaci), a my to możemy sobie podyskutować równie dobrze o pogodzie .... bo na nią też wpływu nie mamy.

silniczek                    

nie bądź rasistą

PEACE brother!

22 lip 2010, 13:59
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1916 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 137  Następna strona