"Masz do tego prawo, wiec nic nie stoi na przeszkodzie, aby zajrzeć do swojego testu umiejętności"
No z tego pisma wynikałoby, że prawa nie mamy
choć na czuja wydaję mi się, że uniemożliwienie nam zobaczenia swojego testu jest nie do końca zgodne z literą prawa
pzdr
15 lip 2010, 11:56
Postępowanie kwalifikacyjne
Dzwoniłem i powiedzieli mi że zdałem ale nie zmieściłem się w limicie a punkty będa niedługo dostepne publicznie oficjalnie, cóż połowa sukcesu to nie sukces ale zawsze coś pozdr
15 lip 2010, 14:36
Czy przez telefon podają liczbę uzyskanych punków ? Jak możesz to podaj ile udało się Tobie uzyskać.
15 lip 2010, 14:57
kortland
No z tego pisma wynikałoby, że prawa nie mamy choć na czuja wydaję mi się, że uniemożliwienie nam zobaczenia swojego testu jest nie do końca zgodne z literą prawa
To coś słabo czytałeś Przeczytaj jeszcze raz:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
15 lip 2010, 15:11
MarcinCz
Dzwoniłem i powiedzieli mi że zdałem ale nie zmieściłem się w limicie a punkty będą niedługo dostepne publicznie oficjalnie, cóż połowa sukcesu to nie sukces ale zawsze coś pozdr
hmm, ja dzwoniłam dziś i usłyszałam, że są na etapie rozkodowywania prac i przypisywania ich do nazwisk... wyniki mają być na przełomie lipca/sierpnia ew. I połowa sierpnia, więc nie wiem jak Tobie udało się dowiedzieć na temat wyniku, ale przynajmniej wiesz na czym stoisz...
15 lip 2010, 15:50
guerni
MarcinCz
Dzwoniłem i powiedzieli mi że zdałem ale nie zmieściłem się w limicie a punkty będą niedługo dostepne publicznie oficjalnie, cóż połowa sukcesu to nie sukces ale zawsze coś
..... nie wiem jak Tobie udało się dowiedzieć na temat wyniku, ale przynajmniej wiesz na czym stoisz...
Czyli wygląda na to że jednak ponad 970 osób ten egzamin zdało!
Sam nie wiem jak lepiej: zdać i nie zmieściłć się w limicie czy już lepiej ogóle nie zdać???
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
15 lip 2010, 16:36
MarcinCz
Dzwoniłem i powiedzieli mi że zdałem ale nie zmieściłem się w limicie a punkty będą niedługo dostepne publicznie oficjalnie, cóż połowa sukcesu to nie sukces ale zawsze coś pozdr
A wiesz ile dostałeś punktów? Trochę to dziwne że przez telefon takiej informacji udzielili.
15 lip 2010, 16:43
kandydat2007
MarcinCz
A wiesz ile dostałeś punktów? Trochę to dziwne że przez telefon takiej informacji udzielili.
ściemnia nasz Marcinek, żeby nas rozweselić w ten upał
15 lip 2010, 17:17
Pewnie że ściemnia. Ja dzwoniłam wczoraj i powiedzieli, że jeszcze potrzebują ok. 1,5 tygodnia na sprawdzenie prac a potem oddadzą je do KPRM. Dopiero KPRM ogłosi wyniki, więc wcześniej nie można się niczego dowiedzieć
15 lip 2010, 18:15
kandydat2007
MarcinCz
A czy ilość punktów jest ważna? Przecież nie od dziś wiadomo że nieważne ile punktów kto zdobył- ważne kto został mianowany