Teraz jest 06 wrz 2025, 17:26

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2
Dziwne postępowanie Naczelnika US Środa Śląska 
Autor Treść postu
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA18 maja 2010, 11:51

POSTY        1
Post STRACH w US ŚRODA ŚLĄSKA
Nawiązuje do tematu ?dziwne postępowanie Naczelnika? poruszonego przez ?zibicop?. Tu chodzi o US Środa Śląska w którym zapanował totalny strach. Wiem bo znam to od środka. Pani Naczelnik łamiąc wszelkie zasady postanowiła wywołać wojnę zmierzającą do usunięcia swojego zastępcy, pozostałe osoby to raczej kozły ofiarne. Kierownik VATu już dostała wypowiedzenie zanim jeszcze tego kierownika osądziła komisja dyscyplinarna. Pracownica z tego działu miała dostać wypowiedzenie ale wylądowała na zwolnieniu od psychiatry czemu się nie dziwię. Mimo, że nie została jeszcze zwolniona to już jest ogłoszenie o naborze na to stanowisko. Oczywiście sprawę tej pracownicy też jeszcze nie rozstrzygnęła KD.

Związki się boją i zostawiły pracowników i swoich członków na pastwę losu nie stając w ich obronie. Od trzech tygodni trwa, nasłana przez NUS kontrola w dziale VAT, PD i KP czyli pionie za który odpowiada zastępca. Doszło do tego że US odwiedziła nawet dyrektor izby tyle że w zasadzie jej wizyta zakończyła się niczym. Zapewnieniem że więcej zwolnień nie będzie więc zastanawiające jest na jaki etat szukają pracownika.
Ciekawe jak to się rozwinie. Mam jeszcze parę przemyśleń ale może tyle na starcie.
Może macie na ten temat jakieś zdanie.

Ostatnio edytowano 26 maja 2010, 20:02 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

drobna errata...

26 maja 2010, 19:42
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA02 lut 2010, 21:46

POSTY        22
okidoki                    

Mogę napisac: tak to straszne, niesamowite, jak mogła itd. Ale nie napiszę. Jakie tu można mieć zdanie do jednostronnej opini mocno przesiąkniętej emocjami. Może sprawa wygląda zupelnie inaczej...

26 maja 2010, 20:25
Zaawansowany

REJESTRACJA21 paź 2006, 08:48

POSTY        38
Coś bardzo dziwnego dzieje się ostatnio na Dolnym Śląsku. :stop:

26 maja 2010, 20:36

REJESTRACJA22 maja 2009, 15:37

POSTY        969
Post Dziwne postępowanie Naczelnika
okidoki                    

Związki się boją i zostawiły pracowników i swoich członków na pastwę losu nie stając w ich obronie. Od trzech tygodni trwa, nasłana przez NUS kontrola w dziale VAT, PD i KP czyli pionie za który odpowiada zastępca. Doszło do tego że US odwiedziła nawet dyrektor izby tyle że w zasadzie jej wizyta zakończyła się niczym. Zapewnieniem że więcej zwolnień nie będzie więc zastanawiające jest na jaki etat szukają pracownika.
Ciekawe jak to się rozwinie. Mam jeszcze parę przemyśleń ale może tyle na starcie.

Mam: może to i słuszne, ze NUS nie jest wysokim stanowiskiem w SC, tylko stanowiskiem średniego szczebla.

26 maja 2010, 21:06
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA03 sie 2009, 18:00

POSTY        7
Post Dziwne postępowanie Naczelnika US Środa Śląska
Naczelnicy traktują Urzędy jak swoją prywatną firmę.

Czas to zmienić!!!

13 lip 2010, 22:05
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA05 gru 2006, 08:01

POSTY        396
Post Dziwne postępowanie Naczelnika US Środa Śląska
www123                    

Naczelnicy traktują Urzędy jak swoją prywatną firmę.

Czas to zmienić!!!

No to nie napinaj się, a zmieniaj.

Naczelnicy nie działają w jakiejś próżni hierarchicznej - jeśli tak traktują urzędy to znaczy, że ktoś wyżej im na to pozwala albo tego nie widzi bądź też widzi, ale ma to w cienistym miejscu.

14 lip 2010, 08:17
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 20 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2