Teraz jest 11 wrz 2025, 19:05

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Amator

REJESTRACJA03 cze 2010, 19:10

POSTY        18
Post Postępowanie kwalifikacyjne
RyszardOchódzki                    

A ja dzisiaj dzwoniłem KSAPu i powiedzieli, że wyniki za 3-4 tygodnie. Może ktoś wie ile miejsc odpada dla absolwentów KSAPu?

Z info na stronie DSC o tegorocznych absolwentach KSAP wynika że jest ich ok. 30.

07 lip 2010, 19:26
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA31 maja 2010, 21:13

POSTY        10
A możesz podać link do tej stronki z informacją o ilości mianowań dla absolwentów KSAPu?

07 lip 2010, 19:41
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Anaoxy                    

Pytanie brzmiało kiedy był największy spadek PKB. Jaką odpowiedź zaznaczyliście? Ja zaznaczyłem 1995-1996

Według mnie takiej możliwości (czyli tych lat) nie było do wyboru...

Osobiście nie przeszkadza mi to, ale proponowałbym w tym topiku pisać  o sprawach ogólnych, a testy analizować w "Gimnastyce umysłu". Bo powstał mętlik.
Jeśli sobie życzcie mogę poprzenosić posty dot. testów do "Gimnastyki umysłu".

07 lip 2010, 22:27
Znawca

REJESTRACJA09 paź 2009, 18:38

POSTY        166

LOKALIZACJAPoznań
Nadir                    

Osobiście nie przeszkadza mi to, ale proponowałbym w tym topiku pisać  o sprawach ogólnych, a testy analizować w "Gimnastyce umysłu". Bo powstał mętlik.

Jestem ZA :) ZApraszamy wszystkich do "Gimnastyki" - udało nam się odtworzyć 89 pytań, dla chętnych wrzucę je ponownie. Analizujemy zadanka, a nawet rozwiązujemy matryce z testu, dzięki fotograficznej pamięci jednej z Szanownych Forumowiczek  :brawa:

07 lip 2010, 22:48
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA07 maja 2007, 12:51

POSTY        139
Chętnie przeglądam oba topiki a nawet trzeci - pracowników sc też pod  tytułem Postepowanie kwalifikacyjne. Chociaż tam frekwncja dużo mniejsza i częste odsyłania na te stronki.

08 lip 2010, 08:16
Znawca

REJESTRACJA10 kwi 2010, 13:22

POSTY        108
Nadir                    

Jestem za tym, żeby uporządkować informacje. Faktycznie zrobił sią bałagan, a za chwilę będę przygotowywać sie do egzaminu. Wygodniej będzie mieć wszystko w jednym miejscu myślę.

08 lip 2010, 08:47
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
robaczek1                    

Nadir                    

Jestem ZA :) Zapraszamy wszystkich do "Gimnastyki" - udało nam się odtworzyć 89 pytań, dla chętnych wrzucę je ponownie. Analizujemy zadanka, a nawet rozwiązujemy matryce z testu, dzięki fotograficznej pamięci jednej z Szanownych Forumowiczek  :brawa:
Fiona42                    

Jestem za tym, żeby uporządkować informacje. Faktycznie zrobił sią bałagan, a za chwilę będę przygotowywać sie do egzaminu. Wygodniej będzie mieć wszystko w jednym miejscu myślę.

Uff.... Poprzenosiłem posty z testami do  "Gimnastyki umysłu". Teraz już sami się pilnujcie, bo ja mam urlop i chcę trochę "się rozerwać" na świeżym powietrzu ;)

Po wczorajszym meczu mam ochotę wyskoczyć na orlika i wcielić się w rolę Iniesty, Xaviego, Villi, Torresa, Alonso, Ramosa, Pedro, Puyola... :D

08 lip 2010, 09:36
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA09 kwi 2010, 14:05

POSTY        232
Nadir                    

Po wczorajszym meczu mam ochotę wyskoczyć na orlika i wcielić się w rolę Iniesty, Xaviego, Villi, Torresa, Alonso, Ramosa, Pedro, Puyola... :D

Tylko nie wciel się w holendra De Zeeuw...bo będzie bolało  ;)

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

08 lip 2010, 11:05
Zaawansowany

REJESTRACJA19 sty 2010, 14:17

POSTY        82
W takim razie Nadir-ku miłego odpoczywania, leniuchowania i niech  :piwo: leje się strumieniami. Pozdrawiam

08 lip 2010, 12:33
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA06 lip 2010, 08:12

POSTY        2
Mnie ciekawi tylko ile panie psycholożki mają płacone od jednego sprawdzonego testu?
Pozdrawiam wszystkich zdających dwoma dowcipami:

Psycholog do swojego klienta:
- Ja rozumiem w tramwaju dla kawału kogoś podpalić, ale w teatrze?!?

Psycholog spotyka na klatce schodowej sąsiada. Ten mówi:
- Dzień dobry.
Psycholog myśli: co on chciał przez to powiedzieć?

08 lip 2010, 13:57
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA20 sie 2009, 13:21

POSTY        576
bartolini100                    

Mnie ciekawi tylko ile panie psycholożki mają płacone od jednego sprawdzonego testu?
Pozdrawiam wszystkich zdających dwoma dowcipami:

Psycholog do swojego klienta:
- Ja rozumiem w tramwaju dla kawału kogoś podpalić, ale w teatrze?!?

Psycholog spotyka na klatce schodowej sąsiada. Ten mówi:
- Dzień dobry.
Psycholog myśli: co on chciał przez to powiedzieć?

znalazłam taką stronkę, gdzie tych dowcipów jest mnóstwo, np.

Siedzi dwóch studentów psychologii na korytarzu. Widzą, że nadchodzi asystent i dźwiga stertę książek. Nagle wywrócił się. Jeden ze studentów podrywa się aby mu pomóc. Na to drugi:
- Daj spokój, to pewnie znowu jakiś eksperyment. W sobotę byliśmy częścią takiego eksperymentu  :wysmiewacz:

Udanych wakacji Nadirku :)

08 lip 2010, 14:17
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA12 kwi 2010, 13:50

POSTY        38
Właśnie rozmawiałam z KSAP-em. Wyniki przekażą do KPRM-u w przyszłym tygodniu. A potem wola KPRM kiedy je opublikuje.Pozdro!

08 lip 2010, 14:18
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA06 lip 2010, 14:25

POSTY        38
No to blisko, coraz bliżej ... wyroku??? czy nagrody???

PS.
Pozwólcie, że się przedstawię. Zdawałam w tym roku po raz pierwszy, ale zdaje się nie ostatni  :blush:
Dołączyłam do Was dopiero po egzaminie, bo nie miałam pojęcia o istnieniu takiego forum. Może gdybym wiedziała, byłoby mi łatwiej, a tak osamotniona przed i na egzaminie ... W wyniku tego porażka, przynajmniej takie mam odczucia  :mur:

08 lip 2010, 14:31
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA14 cze 2007, 18:33

POSTY        33
Annn30                    

Właśnie rozmawiałam z KSAP-em. Wyniki przekażą do KPRM-u w przyszłym tygodniu. A potem wola KPRM kiedy je opublikuje.Pozdro!

Tak. KSAP bardzo szybko ocenia te nasze testy, to czy jest ich 600 czy 2600 nie ma dla nich znaczenia. Testy a, b, c, d ocenia przecież maszyna. Później wyniki lądują w Kancelarii. A co tam się dzieje to nie wiem. Może nabierają mocy urzędowej...  :unsure:

08 lip 2010, 16:27
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232 ... 840  Następna strona