Mój mózg już nic nie chce przyjmować, wiec cóż innego mi pozostało
01 lip 2010, 19:50
Gimnastyka umysłu
katkow75
luksomierz- oświetlenie pirometr - sonometr - dźwięk dalmierz- batometr - głębokość barometr - faradomierz-pojemność solarymetr - tylko nie myślcie,ze ja tak z głowy...
pirometr - temperatura dalmierz - odległość barometr - ciśnienie solarymetr - promieniowanie słoneczne
I ... do zobaczenia w sobotę !
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
01 lip 2010, 19:53
Gimnastyka umysłu
[/quote]Mój mózg już nic nie chce przyjmować, wiec cóż innego mi pozostało [/quote] chyba wszyscy tak mamy. ja mam dodatkowo wrażenie, że umiem coraz mniej. dzisiaj wzięłam dzień wolny - żeby się trochę pouczyć - w sumie dałam radę przez 2,5h - i poszłam spać nie daję już rady - choć wiem czego mi jeszcze brakuje
01 lip 2010, 20:00
Gimnastyka umysłu
grunt to znać swoje braki. a moze jeszcze w przerwie między jednym a drugim egzaminem, uda się znaleźć odpowiedź na dręczące pytania?? Nie tutaj już żartuje. Należy przyjąć, że to co wiemy jest wystarczające by zdać i tyle
a ja już zaczęłam opijać egzamin...turecka raki jest the best
01 lip 2010, 22:05
Gimnastyka umysłu
katkow75
Tylko żeby Cię nie"wciągnęło" bo sobota już blisko
01 lip 2010, 22:09
Gimnastyka umysłu
katkow75
nie drażnij człowieka, idę pogrzebać po szafkach w kuchni, może coś znajdę
01 lip 2010, 22:10
Gimnastyka umysłu
wcześniej pisaliście coś o pewniakach - może Partnerstwo Wschodnie? no i kraje kandydujące to standard (Chorwacja, Była Jugosłowiańska Republika Macedonii, Islandia ,Turcja ,- ale znalazłam tez informację o rozszerzeniu, gdzie Islandia nie była ujęta, więc juz nie wiem - 3 czy 4?)
02 lip 2010, 07:03
Gimnastyka umysłu
asia78
wcześniej pisaliście coś o pewniakach - może Partnerstwo Wschodnie? no i kraje kandydujące to standard (Chorwacja, Była Jugosłowiańska Republika Macedonii, Islandia ,Turcja ,- ale znalazłam tez informację o rozszerzeniu, gdzie Islandia nie była ujęta, więc juz nie wiem - 3 czy 4?)
ja o słyszałam o 3 Jeżeli chodzi o partnerstwo to wiem tylko ,że jest Zgromadzenie Parlamentarne Partnerstwa Wschodniego-Euronest, i że powstało podczas czeskiej prezydencji w maju, w Pradze. Zasadniczo chodzi o sojusz polityczny, integrację gospodarczą i wolny handel. I dużo tam krajów jest tych palestyńskich, Egipt, Izrael itp. To znaczy mój zeszyt mądry to wie
02 lip 2010, 07:49
Gimnastyka umysłu
dlatego napisałam o PW, bo jest tam czynnik polski
Partnerstwo Wschodnie ? program określający wymiar wschodni polityki Unii Europejskiej w ramach Europejskiej Polityki Sąsiedztwa. Projekt Partnerstwa został zapoczątkowany działaniami dyplomacji polskiej, wspieranymi przez Szwecję. Program zainaugurowano w Pradze w 2009 roku, podczas prezydencji czeskiej.
to z mądrej wikipedii
02 lip 2010, 08:06
Gimnastyka umysłu
Życzę wszystkim, zjednoczonym "na forum" maksymalnej koncentracji na egzaminie i połamania długopisów. Jesteście wspaniali !!! Powodzenia, Zen