Teraz jest 05 wrz 2025, 21:30

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1054 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 76  Następna strona
Uwagi do forum 
Autor Treść postu
Site Admin

REJESTRACJA09 maja 2006, 21:23

POSTY        2059

LOKALIZACJARada Krajowej Sekcji Administracji Skarbowej

A co do uwag to sygnatura może być tylko z jednej linii tekstu, inaczej wyskakuje błąd. Dałoby się to jakoś zmienić.
Ale tu wszystkie loginy są dużymi literami???
I czy przy okazji zmian jest planowany powrót do chata skarbowców?

Na forum duże litery wszytkich loginów są ustawiane systemowo. W innych przypadkach chodzi o jednolitość, a maksymalna długość jest niezbędna dla właściwego ustawienia szerokości tabel.
Nie wiem co z tą sygnaturą: napisz jaki jest konkretnie komunikat błędu lub zrób zrzut ekranu i mi prześlij.

26 paź 2006, 08:47
Zobacz profil WWW
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 10:04

POSTY        41
Czekam tylko z niecierpliwością na dostęp do starych postów.

Mam jedną uwagę, ale nie na temat forum, tylko strony głównej portalu. Mogę?
Otóż w MENU GŁÓWNYM mamy "Artykuły wg. działów".
Cichutko przypominam, że skrót "wg" piszemy bez kropki...

26 paź 2006, 08:59
Zaawansowany

REJESTRACJA26 paź 2006, 09:48

POSTY        72

LOKALIZACJAMars

Zlikwidowałem rangi, bo to nie fair w stosunku do tych, którzy już mieli sporo postów. Została tylko jedna ranga (skarbowiec), ale na razie jej nie zobaczycie, bo ilość postów do jej otrzymania jest baaaaaaaaaaaaaaardzo duża...

I słusznie.
Choć to była fajna zabawa, zdobywanie kolejnych rang to w takiej sytuacji jaka nastąpiła nie ma sensu jej kontynuować. Ciekawe iloma to postami na skarbowca się zasługuje. Obstawiam 1000 :)

Mam też taką uwagę. Czy w dziale forum PRAWO I PROCEDURA W PODATKACH nie powinno być oddzielnego forum poświęconego przepisom Ordynacji podatkowej i KPA czyli ogólnie mówiąc procedurze w sprawach podatkowych?

Ostatnio edytowano 26 paź 2006, 10:14 przez Cymeon, łącznie edytowano 1 raz

26 paź 2006, 10:14
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA26 paź 2006, 11:45

POSTY        52

26 paź 2006, 12:16
Zaawansowany

REJESTRACJA26 paź 2006, 09:48

POSTY        72

LOKALIZACJAMars
Zauważyłem, że od dłuższego czasu w artykułach funkcjonuje nieaktualne logo "Gazety Prawnej". Warto to zmienić.
Czy będzie na portalu TOP LISTA, w jakiś sposób mobilizująca do aktywności poprzez zdrową rywalizację?

Ostatnio edytowano 26 paź 2006, 12:49 przez Cymeon, łącznie edytowano 1 raz

26 paź 2006, 12:42
Site Admin

POSTY        2059

Mam też taką uwagę. Czy w dziale forum PRAWO I PROCEDURA W PODATKACH nie powinno być oddzielnego forum poświęconego przepisom Ordynacji podatkowej i KPA czyli ogólnie mówiąc procedurze w sprawach podatkowych?
Zgodnie z życzeniem.
Cymeon                    

Zauważyłem, że od dłuższego czasu w artykułach funkcjonuje nieaktualne logo "Gazety Prawnej". Warto to zmienić.
Czy będzie na portalu TOP LISTA, w jakiś sposób mobilizująca do aktywności poprzez zdrową rywalizację?

Zmienimy logo.
Top lista będzie, gdy zbadamy jak reaguje serwer na obciążenie. Staramy się maksymalnie odciążyć serwer (a właściwie - nie dociążać go bez istotnej potrzeby). Utrzymanie dedykowanego serwera kosztuje na razie za dużo jak dla nas (około 15.000 złotych rocznie) - a tylko taki serwer jest w stanie podołać ekstremalnym obciążeniom.
Dlatego też nie uruchamiamy wszystkich dostępnych modułów - również na Forum.

Ostatnio edytowano 27 paź 2006, 06:18 przez inspektor, łącznie edytowano 1 raz

26 paź 2006, 14:40
Zobacz profil WWW
Specjalista

REJESTRACJA20 paź 2006, 21:12

POSTY        457
Ciekawe! Wszedłem tu przez jedyną dostępną drogę - przez historię i ostatniego swojego posta? Opcja wejścia wprost na stronę, a nawet przez "idź do" portalu nie działa!

"Warning: main(./mkportal/include/functions.php): failed to open stream: No such file or directory in /mkportal/index.php on line 56"

Ostatnio edytowano 26 paź 2006, 21:06 przez jorge, łącznie edytowano 1 raz

26 paź 2006, 19:39
Site Admin

POSTY        2059

Na portalu trwają wciąż prace - stąd przerwa. Będą się jeszcze zdarzały...
Tym razem poszło szybko. A komunikat, jak komunikat: "No such file or directory in " (brak pliku lub katalogu) - wcięło podczas prac pewien plik. Może jutro będzie już za to archiwum artykułów. Na nowej domenie umieściliśmy pliki i jesteśmy w trakcie przenoszenia bazy danych.

Ostatnio edytowano 27 paź 2006, 06:19 przez inspektor, łącznie edytowano 1 raz

26 paź 2006, 20:11
Zobacz profil WWW
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:40

POSTY        117
Podoba mi się, że na stronie głównej przywrócone zostały tematy ostatnio poruszane na forum a jeszcze bardziej to, że można przejść od razu do ostatniego postu.
Jedynym moim zastrzeżeniem jest to, że nie można kliknąć w opcję "strona do druku", ale tu już przemawia przeze mnie moje wygodnictwo. Słowem: jest coraz lepiej.

Ostatnio edytowano 27 paź 2006, 06:20 przez Wakantanka, łącznie edytowano 1 raz

26 paź 2006, 21:50

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska
Trochę za mała czcionka przy cytowaniu "przepisu", ale może to już na mnie czas z wizytą u okulisty.
strasznie mała czcionka, nic nie widzę

inspektor                    

Na portalu trwają wciąż prace - stąd przerwa. Będą się jeszcze zdarzały...
Tym razem poszło szybko. A komunikat, jak komunikat: "No such file or directory in " (brak pliku lub katalogu) - wcięło podczas prac pewien plik. Może jutro będzie już za to archiwum artykułów. Na nowej domenie umieściliśmy pliki i jesteśmy w trakcie przenoszenia bazy danych.

Rozumiem, że i komunikat:
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Warning: main(./mkportal/modules/news/index.php): failed to open stream: No such file or directory in /mkportal/index.php on line 92<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
przy próbie przeczytania artykułów, jest z tym związany.

Ostatnio edytowano 27 paź 2006, 06:20 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz

26 paź 2006, 22:15
Site Admin

POSTY        2059

To najgorsza część portalu. Będziemy to zmieniać, ale potrwa to parę dobrych tygodni...

27 paź 2006, 09:41
Zobacz profil WWW
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA22 paź 2006, 18:33

POSTY        37

LOKALIZACJAGórny Śląsk
Jeszcze kilka dni temu widziałem "stare forum", a teraz nie mogę odnaleźć. Dużą stratą będzie brak możliwości przywrócenia starych wątków i boleje nad tym, że z uwagi na ich brak zrobiło się tutaj tak pusto.

Ostatnio edytowano 27 paź 2006, 11:03 przez samouk, łącznie edytowano 1 raz

27 paź 2006, 09:44
Site Admin

POSTY        2059

Stare forum będzie jako archiwum na tym forum. Cierpliwości.

Ostatnio edytowano 27 paź 2006, 21:08 przez inspektor, łącznie edytowano 1 raz

27 paź 2006, 10:31
Zobacz profil WWW
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1054 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 76  Następna strona