Teraz jest 12 wrz 2025, 08:48

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA27 sie 2009, 13:53

POSTY        60
Post Postępowanie kwalifikacyjne
"kierunek Niemcewicza" co znaczy - mieszkasz tam ?

ps.
Napisałaś dwa odrębne posty w zbyt krótkim odstępie czasu, a to wbrew regulaminowi -
Tak, tam mam hotel.Klaps od administratora może orzeźwiłby mnie trochę.A co mam robić jak mi się nagle coś przypomni ? czekać do wieczora?Nadir, nie czytaj tego. :)

01 lip 2010, 11:50
Fachowiec
Własny awatar

REJESTRACJA20 paź 2006, 18:38

POSTY        1181
krioterapia                    

Klaps od administratora może orzeźwiłby mnie trochę.A co mam robić jak mi się nagle coś przypomni ? czekać do wieczora?Nadir, nie czytaj tego. :)
Różnica pomiędzy tymi dwoma postami - 32 minuty. Czas na edycję ostatniego wpisu - 30 minut. 2 minuty zdecydowały o tym, że na klapsa nie zasługujesz.  :dokuczacz:
Gadaj z Nadirem - może coś wymyśli poza Regulaminem... :wysmiewacz:

01 lip 2010, 11:55
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA05 cze 2010, 22:49

POSTY        57
Coś chyba szwankują skrypty na forum - napisałem długa odpowiedź i kliknięciu "wyślij" wysłała się w niebyt, bo na forum jej nie ma  :(
Zatem jeszcze raz, ale juz krócej, bo my tu gadu gadu, a tabelki jeszcze przede mną.

Alesandra4:
Najpierw musisz prawidłowo wydostać się z labiryntu podziemi centralnego - kieruj się na Aleje Jerozolimskie. Po wyjściu musisz mieć prosto przed buźką hotel mariot - wtedy bedziesz na właściwym azymucie  ;) Podróżować dalej musisz w prawo.
Teraz kwestia przystanku - i autobusowy i tramwajowy muszą być w kierunku "Ochota".
Autobus na pewno 517 (1 przystanek) i 175 (2 przystanki) - innych nie pamiętam tak ad hoc.
UWAGA - uważaj na kieszonkowców - centralny i okolice to ich stałe pole działania.
Tramwaj pasuje każdy (z prawidłowego przystanku) - każdym dojedziesz do skrzyżowania Alej i Towarowej - potem niektóre jadą dalej prosto na Ochotę, a jakiś tam skręca w prawo w Towarową (od centralnego to chyba dwa przystanki).
Ewentualnie proponuje taksówkę - ze względu na odległość powinno to być +- jakieś 14-18 zł.
Oczywiście taksówka tylko korporacyjna - w innym przypadku mogłabyś zapłacić wiecej niż za egzamin  ;)

Krioterapia:
Będziecie mieszkały z Alesandrą stosunkowo niedaleko - zatem wieczorem w piątek możecie wybrać się na odprężający spacer i małe piwko połączone z relaksacyjną powtórką metariału, a rano wspólnie taksóweczką na egzamin  ;)

01 lip 2010, 12:15
Znawca

REJESTRACJA10 kwi 2010, 13:22

POSTY        108
Nadir, czy zdawał ktos postepowanie w 2007 r. Pamietasz może jakiś wpis na forum.
Ciekawe co wtedy bylo priorytetem, podczas ukladania pytan. Bo jesli znów UE to  :zly1:

Nie przypominam sobie konkretnych wpisów z 2007 r. Może oni nie przeżyli tego egzaminu;)

01 lip 2010, 12:19
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        60
Fiona42                    

Nie przypominam sobie konkretnych wpisów z 2007 r. Może oni nie przeżyli tego egzaminu;)

Fiona uważaj bo dostaniesz klapsa od Administratora za dwa posty w krótkim odstepie czasowym.Mnie uratowały 2 minuty ale szczerze mówiąc - żałuję.
Jaask - dziękuję za informację.Może dołączysz do spaceru? Jeżeli tak to jeszcze dzisiaj pójde do fryzjera.Mnie zdaża się dosyć często, że to co napiszę idzie w kosmos i wtedy mam pretensje do syna.No bo do kogo?

01 lip 2010, 12:47
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA11 sie 2009, 22:54

POSTY        11
alfetta                    

Czy ktoś się orientuje jak wygląda sytuacja z parkingiem?
Czy da się znaleźć miejsce na terenie expo?
Ewentualnie w pobliżu są jakieś miejsca postojowe?

Parking przy expo jest baaardzo drogi (Pierwsza godz. 8 zł a każda następna 20 albo 25 zł, Prądzyńskiego to wąska niewyremontowana ulica i samochód się zostawia wzdłuż drogi trochę na chodniku, jak Ci się trafi to bliżej  :D  a jak nie to dalej od wejścia  :(

Pozdr.

01 lip 2010, 12:50
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        57
krioterapia                    

Jaask - dziękuję za informację.Może dołączysz do spaceru? Jeżeli tak to jeszcze dzisiaj pójde do fryzjera.

Chętnie dołączyłbym, gdyby nie przeszkody natury formalnej... Moja Żona mogłaby nie wykazać zrozumienia dla faktu, że w przeddzień egzaminu wolę spacerować z nowymi Koleżankami, zamiast przyswajać wiedzę lub wybrać się z Nią na spacer. Mogłbym dostać żółtą kartke i pierwsze ostrzeżenie ;)
A przed egzaminem potrzebuję dużo spokoju tym bardziej, że moja wiedza jest dość nikła w porównaniu z Waszą :(
Ale propozycja jest bardzooo kusząca  :)

Swoja drogą zaraz My dostaniemy żółtą kartkę od Admina za  :offtopic:

01 lip 2010, 13:07
Znawca

REJESTRACJA02 lut 2008, 23:07

POSTY        220
Ale ja już nie zdążę do fryzjera :zly1:
Jaask: dzięki za objaśnienia :rolleyes:
To może choć po  :piwo: Chyba że będę na skraju załamania nerwowego tudzież szalonej euforii :wysmiewacz: Innych możliwości nie przewiduję :D
Wydaje mi się, że mam tzw. mgliste pojęcie o wszystkim i o niczym. Czy to wystarczy :mur:

01 lip 2010, 13:16
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA11 lut 2010, 12:40

POSTY        74
O to ktoś też ma mgliste pojęcie o wszystkim i niczym? Witaj w kubie  :rolleyes:

01 lip 2010, 14:01
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        60
jaask                    

krioterapia                    

Jaask - dziękuję za informację.Może dołączysz do spaceru? Jeżeli tak to jeszcze dzisiaj pójde do fryzjera.

Chętnie dołączyłbym, gdyby nie przeszkody natury formalnej... Moja Żona mogłaby nie wykazać zrozumienia dla faktu, że w przeddzień egzaminu wolę spacerować z nowymi Koleżankami, zamiast przyswajać wiedzę lub wybrać się z Nią na spacer. Mogłbym dostać żółtą kartke i pierwsze ostrzeżenie ;)
A przed egzaminem potrzebuję dużo spokoju tym bardziej, że moja wiedza jest dość nikła w porównaniu z Waszą :(
Ale propozycja jest bardzooo kusząca  :)

Swoja drogą zaraz My dostaniemy żółtą kartkę od Admina za  :offtopic:

Ja oczywiście żartowałam. :mellow: Adaneta, nie musisz iść do fryzjera.Możemy być rozczochrane.No i mąż zostaje w domu.

01 lip 2010, 15:24
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA18 maja 2009, 14:43

POSTY        237
A ja nie mam męża... :(

01 lip 2010, 15:33
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        57
krioterapia                    

Ja oczywiście żartowałam. :mellow: Adaneta, nie musisz iść do fryzjera.Możemy być rozczochrane.No i mąż zostaje w domu.

No to ładnie. A ja juz prawie załatwiłem sobie ten spacer  :(
Dałem sie podejść, jak młody  ;)

01 lip 2010, 15:38
Znawca

REJESTRACJA02 lut 2008, 23:07

POSTY        220
Zawsze Ci zostaje bogate życie zawodowe :wysmiewacz:  (tu z sentymentem wspominam nasze pierwsze utarczki) :D

01 lip 2010, 16:09
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA11 lut 2010, 12:40

POSTY        74
To przynajmniej Ci się nie będzie pałętał  ;)

01 lip 2010, 16:19
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 840  Następna strona