moją podstawową wersją ustawy o służbie cywilnej jest... wersja do 31.XII.2009 - o czym zorientowałam się w ubieglym tygodniu, na szczęście poprawek wiele nie było więc naniosłam je ręcznie a zamówienia w żadnej wersji nie są do strawienia
29 cze 2010, 20:23
Gimnastyka umysłu
a wracając do zadanka podrzuconego przez Zima123, to również w pierwszym obstawim odpowiedz A, a w drugim mam dylemat pomiędzy 3 a 16. a może żadna z tych propozycji nie jest właściwa? Już sama nie wiem
29 cze 2010, 20:50
Gimnastyka umysłu
po za tym czuje sie już zmęczona i tylko tyle wiem że już niewiele wiem
29 cze 2010, 20:50
Gimnastyka umysłu
Zrobiłam sobie wycieczkę rowerową i mam wrażenie że po drodze wywiało mi wszystkie wiadomości. Do soboty nie będę już chyba robić szybkich ruchów głową
29 cze 2010, 21:00
Gimnastyka umysłu
spokojnie, na pewno wiele w niej jeszcze zostało. a ruch na świeżym powietrzu, przy tak pięknej pogodzie i przy takim obciążeniu materiałowym do egzaminu, jak najbardziej wskazany. sama również dzisiaj baraszkowałam z córcią w basenie i mam nadzieję że zbyt dużo ze swej niewielkiej wiedzy nie utopiłam
29 cze 2010, 21:32
Gimnastyka umysłu
Ojej, a mnie co chwilę wywala z netu...dziewczyny, powrzucajcie odpowiedzi do ostatnich pytań z konstytucji i innych, bo w tej chwili nie ma chyba nic gorszego niż pytania bez odpowiedzi :))Ja mam wątpliwości do co drugiego, muszę zerkać do ustawy...a już brak czasu. Urlop przed egzaminem to baaardzo zły pomysł, wróciłam- rozbita, rozleniwiona, ....i z wielkim stresem. Czytam teraz tylko pytania z forum i wiecie co- nawet na swoje niektóre nie pamiętam odpowiedzi. To straszne!!!!
29 cze 2010, 21:35
Gimnastyka umysłu
a moje wypaliły się dzisiaj na słońcu, ale było warto
29 cze 2010, 21:38
Gimnastyka umysłu
też już kiedyś prosiłam o odpowiedzi do Konstytucji i jakoś nikt się nie chciał do nich przyznać, niestety
29 cze 2010, 21:39
Gimnastyka umysłu
monia14
też już kiedyś prosiłam o odpowiedzi do Konstytucji i jakoś nikt się nie chciał do nich przyznać, niestety
moje panie, ja nie wiem, kto zamieścił pytania z Konstytucji, ale odpowiedzi tez były, bo mam jakby skopiowane w całości" Trochę pytań z Konstytucji: 1.b 2.c 3.d 4.c. 5.d 6.d 7.b 8.b 9.b 10.c 11.c 12.a 13.c 14.a 15.c 16.c 17.a 18.b 19.d 20.c 21.a
29 cze 2010, 21:43
Gimnastyka umysłu
adanetko kochana mi się już chyba wszystko pomieszało, czuję,że moje zapiski biją Twoje na głowę pomieszanie z poplątaniem
ale jeszcze jest ciąg dalszy konstytucji do 42 pytania bierzecie ołówek i gumkę? i jak się koleżanki stroją, pełna gala? Dziewczyny ja jadę z mężem samochodem, jak któraś potrzebuje pomocy w sensie rzeczy, kawa itp. to służę pomocą. Bo będzie tłoczno, nie ma co.
Ostatnio edytowano 29 cze 2010, 22:03 przez katkow75, łącznie edytowano 1 raz
29 cze 2010, 21:47
Gimnastyka umysłu
katkow75
adanetko kochana mi się już chyba wszystko pomieszało, czuję,że moje zapiski biją Twoje na głowę pomieszanie z poplątaniem
ale jeszcze jest ciąg dalszy konstytucji do 42 pytania bierzecie ołówek i gumkę? i jak się koleżanki stroją, pełna gala?
hi, hi, nawet nie wiedziałam, że akie są, tych nie mam skopiowanych niestety, mam nadzieję, że czegoś nie poplątałam: 22c 23b 24a 25c 26c 27b 28a 29b 30d 31a 32b 33c 34a 35d 36c 37a 38c 39b 40a 41c 42c ołówek z gumką... koniecznie, gala? tak na pół gwizdka, pewnie czarne spodnie i biała bluzka, ale bez przesady, ewentualnie białe spodnie i czarna bluzka i sweter, bo tam klima straszą
29 cze 2010, 22:01
Gimnastyka umysłu
Adanteka powiedz kochana mi tak na szybko, kwota bazowa ile wynosi i kto wszedł w skład rady bezpieczeństwa, bo zgłupiałam jedziesz z kimś? masz gdzie rzeczy zostawić?
Zasada jednolitej licencji d.zasada opierająca się na swobodzie przepływu usług oraz swobodzie przepływu kapitału w UE
w 32 ja bym zaznaczyła b co jest najwyższym prawem RP - konstytucja
29 cze 2010, 22:07
Gimnastyka umysłu
Adaneta
katkow75
ale jeszcze jest ciąg dalszy konstytucji do 42 pytania bierzecie ołówek i gumkę? i jak się koleżanki stroją, pełna gala?
ołówek z gumką... koniecznie, gala? tak na pół gwizdka, pewnie czarne spodnie i biała bluzka, ale bez przesady, ewentualnie białe spodnie i czarna bluzka i sweter, bo tam klima straszą
Ołówki jak ołówki, ale gumki na wszelki wypadek weźcie.... Taka propozycja: wymieńcie się na PW nr telefonów, to będziecie mogli się umówić i spotkać w realu przed egzaminem.
Która z figur uzupełnia rząd?
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
30 cze 2010, 05:39
Gimnastyka umysłu
Co to za zadanie? Już patrzyłam w kolejności zgodnie ze wskazówkami zegara i w przeciwnym kierunku i po skosie.. Patrzę dalej.. Widzę zależności między pierwszymi trzema figurami (odbicie lustrzane), ale o co chodzi z tą czwartą?
Ostatnio edytowano 30 cze 2010, 07:14 przez Zima123, łącznie edytowano 1 raz