Witam, to mój pierwszy post, chwilę posiedziałem nad podaną listą i : - średni wiek zdającego: 38,72 lat - liczba kobiet 1740 - liczba mężczyzn 652 czyli kobiety górą pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia Paweł
chwilę posiedziałem nad podaną listą i : - średni wiek zdającego: 38,72 lat - liczba kobiet 1740 - liczba mężczyzn 652 czyli kobiety górą
- liczba kobiet.....1740 - liczba mężczyzn 652 razem............... 2392 wszystkich:....... 2477 to kim są pozostałe 85 osoby?...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
25 cze 2010, 15:09
Postępowanie kwalifikacyjne
Ups moja wina, ale już się poprawiam widocznie źle się przeniosła tabela powinno być - średni wiek zdającego: 38,72 lat (nie zmieniła się) - liczba kobiet 1802 - liczba mężczyzn 675
jednak administrator czuwa
25 cze 2010, 16:35
A już miałam nadzieję na skandal obyczajowy
25 cze 2010, 17:02
Moje poszukiwania poszły w inną stronę... Aż 3 osoby będą mogły nam postawić urodzinowe
25 cze 2010, 17:51
a mnie nie ma na wykazie i nie wiem dlaczego
25 cze 2010, 18:45
skarbenka
Moje poszukiwania poszły w inną stronę... Aż 3 osoby będą mogły nam postawić urodzinowe
Sprawdziłam dla zabawy i okazuje się że na tyle osób zdających również u mnie 3 osoby obchodzą urodziny tego samego dnia co ja. A tak z innej beczki: Ciekawa jestem jak się pomieścimy, w zeszłym roku było tyle siedzeń i sektorów dla 1 tys. osób a teraz dla 2,5? Potwierdzam też, że przy tej przemysłowej klimie było baaardzo zimno (byłam jedną z tych kobiet z bosymi nogami w sandałkach
25 cze 2010, 19:09
Anulka33
Hmmm.. Pozostaje Ci zadzwonić z zapytaniem dlaczego nie ma Cię na liście. A nie dostałaś wcześniej jakiejś wiadomości na swoje konto w KSAP? Może przeoczyłaś wezwanie o uzupełnienie braków w swoim zgłoszeniu. Dzwoń w poniedziałek póki czas! Teraz może poproś kogoś by sprawdził raz jeszcze listę, czasami w stresie nie widzimy oczywistego. Myślę, że wszystko się wyjaśni i "spotkamy się" w Wawie 3-go Powodzenia
25 cze 2010, 19:14
UPS jeszcze nie wypiłam, a już 2 razy post zamieściłam
Ostatnio edytowano 25 cze 2010, 19:17 przez skarbenka, łącznie edytowano 1 raz
25 cze 2010, 19:15
Anulka33
TY tam lepiej zadzwoń jak najszybciej, oni się mogli po prostu pomylić w peselu, zdarzały się już przypadki, że się np. w nazwisku mylili