Teraz jest 12 wrz 2025, 04:04

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Zaawansowany

REJESTRACJA25 lip 2007, 12:05

POSTY        86
Post Postępowanie kwalifikacyjne
ale mianowanie juz niedługo po egzaminie 3 lipca :) a zatrudnienie w administracji rządowej już myśle wiekszość ma, ponawiam pytanie co można zyskać ?

ps koleżanka mi własnie powiedziała (bo sie interesowała) iż bardzo trudno sie dostać i kosztuje sporo

11 cze 2010, 09:58
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA20 sie 2009, 13:21

POSTY        576
MarcinCz                    

ale mianowanie juz niedługo po egzaminie 3 lipca :) a zatrudnienie w administracji rządowej już myśle wiekszość ma, ponawiam pytanie co można zyskać ?

ps koleżanka mi własnie powiedziała (bo sie interesowała) iż bardzo trudno sie dostać i kosztuje sporo

Podałam stronę, wejdź na nią i poczytaj, podany był przykładowy zakres pytań za poprzednie lata, egzamin  bardzo trudny, zwłaszcza z języka, coś za coś

O jakim Ty człowieku mianowaniu mówisz 3 lipca??? Najpierw sobie skończ szkołę, a później składaj wniosek o mianowanie

11 cze 2010, 10:22
Zaawansowany

REJESTRACJA25 lip 2007, 12:05

POSTY        86
miałem na myśli postępowanie kwalifikacyjne do SC przypominam tytuł wątku "postępowanie kwalifikacyjne" egzamin jest 3 lipca a.d., potem pracownik przestaje być zatrudnionym na umowę o prace staje się mianowanym na urzędnika SC myślałem że takich podstaw wyjaśniać nie potrzeba pozdr

ps w.w. jaką szkołe mam kończyć i po co ? KSAP do mianowania nie jest mi potrzebny, ani ta szkoła, mianowania powinny być jeszcze w 2010 roku po Egzaminie, 3 lipca radze doczytać

11 cze 2010, 11:46
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA20 sie 2009, 13:21

POSTY        576
MarcinCz                    

miałem na myśli postępowanie kwalifikacyjne do SC przypominam tytuł wątku "postępowanie kwalifikacyjne" egzamin jest 3 lipca a.d., potem pracownik przestaje być zatrudnionym na umowę o prace staje się mianowanym na urzędnika SC myślałem że takich podstaw wyjaśniać nie potrzeba pozdrps
w.w. jaką szkołe mam kończyć i po co ? KSAP do mianowania nie jest mi potrzebny, ani ta szkoła, mianowania powinny być jeszcze w 2010 roku po Egzaminie, 3 lipca radze doczytać

Wiesz co, mi się już z Tobą nie chce gadać, ja odnoszę wrażenie, że u Ciebie raczej z tą wiedzą ogólną  (która jest taka oczywista) jednak na bakier.
I tak się pocieszam, że jak więcej takich mądrali ściągało te pliki od Nadira, to jednak są jakieś szanse na te mianowania w tym roku pomimo takiej ilości chętnych
pozdrawiam

11 cze 2010, 11:56
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA11 gru 2009, 08:53

POSTY        17
co można zyskać... może rozwinąć wiedzę z zakresu prawa i języka obcego..
a stracić... nie mam pomysłów  :rolleyes:

11 cze 2010, 12:41
Zawodowiec

REJESTRACJA23 sie 2009, 07:34

POSTY        3657
MarcinCz                    

alesandra4                    

...ale skoro pytasz jak oceniłem siebie to Ci wyjaśnie iż porównałem siebie do innych wiele lat benchmarkingu
...nie zrozumiałam... <_<

gdybyś czytał/ła ze zrozumieniem, zauważył/ła byś pojecie "inni", w poście wyżej używałem cydzysłowia, potem ceniac inteligencję innych :)  zaprzestałem używania tego znaku ale jak widać trzeba innym językiem hm, po "do innych" powinien byc przecinek ale z pospiechu takie rzeczy bywają pomijane, myślę iż z logiki zdania widać ten przecinek pozdr

Gdybyś pisał jak należy to każdy czytający by Ciebie zrozumiał.
W noweli jednej z ustaw po dodaniu dalszego ciągu zdania zapomniano w tym miejscu postawić przecinka. Ty wiesz jakie później były problemy???!! Bo wyszło coś odwrotnego niż zamierzano.
A wiesz co było jak dodano "oraz" przed słowem "czasopisma" ?  :zeby:
W końcu to nawet głupie "0' (zero) dodane na szarym końcu liczby podnosi jej wartość. Np. z 10.000.000  na 100.000.000 to różnica 90 milionów. np. euro.  :lol:
PS
Spójrz jeszcze raz w lustro.
I nie bądź taki zarozumiały. Pogadamy po egzaminie.  :P
A mianowania (tych którzy zdadzą ) będą od 1 grudnia.

11 cze 2010, 13:02
Zaawansowany

REJESTRACJA29 lis 2006, 11:58

POSTY        82
Badman                    

A mianowania (tych którzy zdadzą ) będą od 1 grudnia.

W tym roku nie wystarczy zdać - jest 2500 zgłoszeń... trzeba jeszcze zmieścić się w limicie  :wacko:

11 cze 2010, 13:51
Zaawansowany

REJESTRACJA29 lis 2006, 11:58

POSTY        82
beatka82                    

co można stracić... nie mam pomysłów  :rolleyes:

Jak to co!?! najważniejsze - forsę!

11 cze 2010, 14:01
Nowicjusz

REJESTRACJA20 kwi 2010, 11:01

POSTY        1
Witam wszystkich
i z przykrością stwierdzam że alesandra4 ma rację - upał jest nieznośny. Poza tym po ostatnich postach odnoszę wrażenie że ogólne zmęczenie też daje się we znaki... Mówię tu o zmęczeniu nauka i zazdroszczę tym którzy już dają sobie odpoczynek na 3 tyg przed lub liczą tylko na łut szczęścia czy swoją wrodzoną mądrość i bystrość umysłu ;)
Dla mnie to dopiero półmetek i zakuwanie do ostatniej chwili bo zapamiętać tego wszystkiego na długo niestety nie dam rady.
Udało mi się przejrzeć przynajmniej częściowo Wasze dotychczasowe wiadomości i chcę bardzo podziękować za pomysły i inspiracje do nauki. No i uświadomienie, że samo zdanie już nie wystarczy trzeba jeszcze zdać bardzo dobrze, a i tu szczęścia trzeba mieć niemało :)
Oby dla nas wszystkich jak najwięcej - pytań z naszego forum.
Miłego weekendu i owocnej nauki
Pozdrawiam

Ostatnio edytowano 14 cze 2010, 16:21 przez Nadir, łącznie edytowano 2 razy

Początki Zdań WIELKIMI Literami

11 cze 2010, 15:32
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA01 lip 2009, 20:37

POSTY        3
Warto szukać pracy w administracji
Zapewnia Sławomir Brodziński, szef Służby Cywilnej.

W najbliższym czasie, 3 lipca, odbędzie się egzamin dla osób starających się o mianowanie.
Czy warto starać się o ten status?
(......)

http://www.rp.pl/artykul/215017,493630_ ... racji.html

Ostatnio edytowano 14 cze 2010, 16:28 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

dodałem fragment artykułu

14 cze 2010, 14:40
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA19 maja 2009, 20:22

POSTY        74
Mam prośbę do NADIRA o materiały na mika11-70@o2.pl bardzo dziękuję

15 cze 2010, 13:18
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA31 maja 2010, 21:13

POSTY        10
Witam.
Czy ktoś może dostał już potwierdzenie z KSAP o akceptacji zgłoszenia do egzaminu?
Ja mam ciągle na stronie KSAP informacje, że zgłoszenie do nich dotarło i nic więcej.
Żadnego potwierdzenia, że wszystko ze zgłoszeniem oki ani konkretnego zaproszenia na egzamin.
Zaczyna mnie to irytować  :angry2:

Ostatnio edytowano 15 cze 2010, 19:01 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

zmieniłem emotka

15 cze 2010, 18:51
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Wczoraj kolega dzwonił do KSAPu i dowiedział się, że w najbliższych dniach ma być podany harmonogram egzaminu. Jakoś późno...
Ma też wyglądać inaczej niż w tamtym roku.
Pomiędzy dwiema (zabawne słówko...) częściami ma być dość długa przerwa, a druga część ma zacząć się później niż trzecia w tamtym roku... Jakoś dziwnie mi to wygląda :rolleyes:

15 cze 2010, 19:06
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA18 maja 2009, 14:43

POSTY        237
Pewnikiem po to żeby mieć czas prace ODPOWIEDNICH osób oddzielić od prac tych MNIEJ ODPOWIEDNICH...

15 cze 2010, 19:29
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196 ... 840  Następna strona