Teraz jest 06 wrz 2025, 17:18

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 77 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
"Wojna domowa" w US Wałbrzych? 
Autor Treść postu
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA21 maja 2010, 08:37

POSTY        1
Post "Wojna domowa" w US Wałbrzych?
Nie Rychu to nie ta sama osoba, czytaj uważnie posty. Pani Małgorzata przed objęciem stanowiska PO ZNU była Starszym Komisarzem Skarbowym, zajmowała się też wdrożeniem ISO w US Wałbrzych, oraz wieloma innymi sprawami które świadczą o tym, że nie piastowała stanowiska sekretarki, choć prawdą jest że pomagała wcześniejszej ZNU. Czytałem uważnie wszystkie wcześniejsze posty i choć nie chciałem wcześniej się wtrącać to hipokryzja niektórych osób wprost mnie do tego popchnęła. Ja jestem szeregowym pracownikiem US Wałbrzych, myślę, że z dobrym wykształceniem i długoletnią praktyką i choć nie mam ambicji piastowania wyższych urzędów to znam swoją wartość i wielu pracowników US Wałbrzych i śmiem twierdzić, że wielu z nich a w tym i ja popiera decyzje wyboru Pani Małgorzaty na w/w stanowisko. Swoją droga to nie źle Szef utarł nosa kilku słabym (z wygórowaną ambicja) kierownikom i kierowniczką. Pisanie, że nie chodzi personalnie o Panią Małgorzatę a wcześniej sugerowanie, że na wybór miały wpływ stosunki po za merytoryczne to już nie tylko chamstwo i głupota ale i inwektywy niszczące Osobę Pani Małgorzaty, może czyta to ktoś z jej rodziny? Pomyśleliście o tym? Każdy kolejny wasz wpis w tym tonie udowadnia zasadność wyboru NU w Wałbrzychu.

01 cze 2010, 20:51
Specjalista

REJESTRACJA26 paź 2006, 07:46

POSTY        788

LOKALIZACJAEuropa Środkowa z lekką północnowschodnią aberracją
Erazm                    

Nie Rychu to nie ta sama osoba, czytaj uważnie posty.

<_<
No to będę musiał potrenować czytanie. A mógłbyś mi pomóc i wskazać datę i godzinę postu, którego nie przeczytałem. Pliiiizz.
Ale to i lepiej, że to nie jest ta osóbka.

01 cze 2010, 21:41
Zobacz profil WWW
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA16 maja 2010, 10:24

POSTY        3
polo                    

Carolinka                    

A czy ktoś słyszał w Polsce o takim przypadku :
Na Zastępcę Naczelnika w Urzędzie Skarbowym w Wałbrzychu powołano sekretarkę !!!!  <_<

Niestety, ale to prawda co piszą moje koleżanki i koledzy !!!
Faktycznie wypadałoby naprawić ten ostatni błąd, a ktakże inne anomalia w Urzędzie. Może należałoby tak zwyczajnie ogłosić nabór. Wówczas kandydaci, jeżeli ktoś jeszcze chciałby współpracować z naczelnikiem, mogliby zaprezentować dotychczasowe osiągniecia, doświadczenie i przedstawić propozycje, plany na przyszłość ?  Może należałoby przeprowadzić sondę wsród pracowników ? A na pewno skończyć już z tymi zaskakującymi awansami.

To chyba pobożne życzenia. Sytuacja wygląda odwrotnie. Naczelnik ani myśli kapitulować. Jednych straszy obcinanymi za I kwartał premiami, drugich niezasadnie wynagradza zbierając w ten sposób wojsko. zbiera wojsko. To kontrofensywa. Czuje, że będzie jeszcze gorąco.  :zly1:

09 cze 2010, 22:59
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA09 maja 2010, 21:12

POSTY        7
vaciak59                    

Czytam te wszystkie wypowiedzii nie moge zrozumiec skąd w ludziach tyle zawiści, głupoty.
Czy Ci , ktorzy nie załapali sie na stanowisko zastepcy nie odpuszcza i będą pisali takie głupoty.Znam dziewczyne , ktora została zastepca naczelnika to bardzo madra i miła osoba ,  dajcie jej szanse, odrazu jej nie skreslajcie.A Ci ktorzy wypisuja takie głupoty niech sie walną w swoje durne łby.

Przeczytałam wszystkie posty od nowa i widzę, że najwięcej negatywnych emocji jest u Ciebie Vaciaku ( stwierdzenie "durne łby" - no comment ...) i u Ciebie Erazmie (... popracuj najpierw nad ortografią, bo robisz obciach ale widać, że się starasz  ...) .
No cóż ....

Polo ....... a teraz wszyscy jesteśmy podejrzani ...... :P

10 cze 2010, 21:29
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA23 maja 2010, 19:40

POSTY        1
A czy ktoś z pracowników US W-ch może napisać jak sprawujć się rządy nowej Pani Naczelnik bo trochę już minęło od jej wyboru na to stanowisko. Może faktycznie jest to osoba która nadaje się na to stanowisko mimo że była sekretarką. Jestem bardzo ciekawa.

11 cze 2010, 12:32
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA09 lis 2010, 21:02

POSTY        1
W pewnym sensie doczekaliśmy się happy endu .....w zeszłym tygodniu .....

17 lis 2010, 20:52
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA18 maja 2009, 14:43

POSTY        237
A coś bliżej...?:)

17 lis 2010, 21:13
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 77 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6