Witam, zwracam się z prośbą do Nadira o przesłanie materiałów szczególnie dot. umiejetnści na adres beti4@poczta.onet.pl Będę bradzo wdzięczna.
01 cze 2010, 12:44
Postępowanie kwalifikacyjne
Witam na tej stronie forum Wielbład zamieścił przykładowe zadanie - matrycę..i mam wrażenie, że jest dokładnie takie, jak to w ubiegłorocznym teście umiejętności.. W każdym razie, albo ja przegapiłam, albo nie wiem..ale wydaje mi się, że nikt nie podał odpowiedzi. Jak typujecie?
Panie Nadirze! Bardzo proszę o przysłanie materiałów z testu umiejętności na marcela212@wp.pl Będę bardzo wdzięczna
01 cze 2010, 16:08
Drogi Nadirze!!! Jeżeli jesteś w posiadaniu materiałów z testu umiejetności, podziel się, a będzie Ci wynagrodzone adres aleksander172@poczta.fm
01 cze 2010, 16:21
Dlaczego nie D I u góry i u dołu powtarza się tylko jeden element - trójkąt/krzyżyk, układ elementów jest ten sam (góra, dół)
01 cze 2010, 18:38
iwona45
Mam gorącą prośbę do kochanego NADIRA. Jesteś moją ostatnią deską ratunku, wkuwam te ustawy i nic mi do łba nie wchodzi.
Nie wkuwaj. Czytaj całość i zaznaczaj istotne informacje. Później wkuwaj tylko te "zaznaczone istotne informacje" Ja tak robiłem i zdałem!
iwona45
Gdybyś tak mógł mi podrzucić te swoje cudowne materiały na adres karbi_45@o2.pl. Może trochę mi to rozświetli w głowie.
Gdybyż tak te moje materiały były takie cudowne, że "przerobienie" ich gwarantowało zdanie egzaminu... Tego niestety nie gwarantują. Ale gwarantuję, że dużo pomagają.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
01 cze 2010, 19:08
nadir
czytaj całość i zaznaczaj istotne informacje. Później wkuwaj tylko te "zaznaczone istotne informacje" Ja tak robiłem i zdałem!
Najgorsze jest to drogi Nadirze, że to co istotne dla nas, nie zawsze istotnie dla studentów KSAP, a zakładam, że to studenci piszą te testy
01 cze 2010, 20:09
Do Nadira Skoro te materiały pomagają, to czy i ja mogłabym poprosić o ich przesłanie, moze przestawię sie z tego wkuwania na umiejetności, moze one pójdą mi lepiej mój adres: agataiandrzej@gmail.com
01 cze 2010, 21:16
Drogi Nadirze ! Ja również proszę o przesłanie materiałów pomocnych w przygotowaniu do egzaminu. Mój adres: kj25@o2.pl
01 cze 2010, 22:57
Witam, drogi Nadir, to ja również proszę o przesłanie materiałów pomocnych w przygotowaniu do egzaminu. Mój adres: agawl@poczta.onet.pl
pozdrawiam
02 cze 2010, 12:47
konsternacja
Witam na tej stronie forum Wielbład zamieścił przykładowe zadanie - matrycę..i mam wrażenie, że jest dokładnie takie, jak to w ubiegłorocznym teście umiejętności.. W każdym razie, albo ja przegapiłam, albo nie wiem..ale wydaje mi się, że nikt nie podał odpowiedzi. Jak typujecie?
Moje wyjaśnienie jest takie że to nie są żadne tablice Ravena
02 cze 2010, 17:13
konsternacja
Witam na tej stronie forum Wielbład zamieścił przykładowe zadanie - matrycę..i mam wrażenie, że jest dokładnie takie, jak to w ubiegłorocznym teście umiejętności.. W każdym razie, albo ja przegapiłam, albo nie wiem..ale wydaje mi się, że nikt nie podał odpowiedzi. Jak typujecie? viewtopic.php?f=6&t=1464&start=1485 Ja myślę, że odp. E jest prawidłowa...
Też stawiam na E. Wiem jak powstała prawa część "matrycy". Natomiast nie mam pojęcia jak powstał wypełniony na czarno element w lewym dolnym rogu. Czy ktoś wie?
Ostatnio edytowano 04 cze 2010, 20:03 przez Nadir, łącznie edytowano 2 razy