Teraz jest 11 wrz 2025, 23:41

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post Postępowanie kwalifikacyjne
dj_toga                    

Nadir                    

Jesteś ... 298-y
300-tna osoba zdobędzie Puchar Admina Nadira  :zeby:

I ja, i ja, i ja! :wysmiewacz:  :rotfl:

Uroczyście ogłaszam, że Przechodni Puchar Admina Nadira trafia w ręce Admina Dj_Toga
:brawa:

25 maja 2010, 22:34
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA17 lis 2009, 10:30

POSTY        3
Kochani!

Wątek "Postępowanie kwalifikacyjne" zamienia się obecnie w wątek "Nadir przyślij proszę materiały" i do tego z przechodnim pucharem. Chyba nie o to tutaj chodzi!

Bardzo proszę wszystkich, którzy chcą wysłać do Nadira prośbę o materiały, aby wysyłali do niego prywatną wiadomość, którą przeczyta tylko on - trzeba nacisnąć małą ikonkę PW pod jakąś wiadomością napisaną przez Nadira.

Nadira proszę o usunięcie z tego wątku wszystkich próśb o materiały. Wątek stanie się mam nadzieję bardziej przejrzysty.

26 maja 2010, 07:13
Znawca

REJESTRACJA20 kwi 2008, 16:59

POSTY        252
Dobra myśl ;)

Badman                    

Za dużo nauki to też niedobrze.
Może warto odreagować?
Ja już odpuszczam sobie wszelkie testy - przećwiczyłem wszystkie dostępne na forum tabelki, raveny i inne zadania i liczę na swoją inteligencję.
Zabieram się teraz do czytania ustaw.

Kolejna dobra myśl - jak ktoś załapie mniej więcej o co chodzi w zadaniach to już jest w domu. A uczyć się ich na pamięć nie ma sensu. Za to warto kilkakrotnie i do znudzenia poczytać ustawy - w ubiegłym roku niektóre pytania "umykały" dlatego, iż nie doczytało się którejś tam ustawy lub... no właśnie, "wiedza ogólna". Ale tego ostatniego to już chyba nikt nie ogarnie - albo się wie albo nie...

26 maja 2010, 08:28
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA03 lis 2009, 10:47

POSTY        4

LOKALIZACJAKraśnik
Zgadzam się w zupełności z AZWARSZWĄ, od kilku tygodni zaglądam na forum i naprawdę niczego nie mogę się dowiedzieć, są tylko same wołania o pomoccccccccccc i prośby  o materiały od Naszego Nadirka.... a może ktoś chciałby się wymienić wreszcie swoimi uwagami, spostrzeżeniami na temat egzaminu ??? :blink: Kiedy czytam ten wątek z ubiegłego roku to tam  coś się działo  ....

26 maja 2010, 08:34
Znawca

REJESTRACJA20 kwi 2008, 16:59

POSTY        252
"Coś"? Dla mnie wyglądało to całkiem normalnie... Ot, kolejki przy rejestracji, szukanie własnego stolika, długopis do ręki, uśmiech gdy zadanie okazywało się podobne do przerabianego wczesniej na forum, skrzywienie gdy tak nie było, zadowolenie po pierwszej części (zadaniowej) no i potem walka ze 100 pytaniami na części testowej - tutaj było już gorzej, zwłaszcza jak po przejrzeniu wszystkich pytań 100%-owo byliśmy pewni tylko 30-40 ;) Ale na logikę udało się pokonać i resztę. A przynajmniej odpowiednią większość...

26 maja 2010, 08:35
Znawca

REJESTRACJA22 maja 2009, 06:15

POSTY        155
Ja też jestem za usunięciem tych "próśb" i niepisaniem tutaj nowych. Mimo, że pomoc Nadira jest nieoceniona i będziemy mu wszyscy zawsze bardzo wdzięczni (niezależnie od wyniku egzaminu  ;) ) to trochę tu tego za dużo i ciężko jest znaleźć coś ciekawego, bo za dużo czasu się traci na przerzucanie kolejnych stron z "prośbami".

Nie wiem tylko czy to nie za dużo roboty z tym usuwaniem postów...  :(

26 maja 2010, 10:24
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA27 maja 2009, 17:22

POSTY        37
O taki efekt mi chodziło, a nie o lamenty NADIR NADIR . Nie jestem sflustrowany tylko zły, że to forum przeobraziło się w - NADIRKU RATUJ i PRZEŚLIJ - ! to forum nigdy do takiego stękania nie służyło.

26 maja 2010, 11:50
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA24 lut 2010, 17:54

POSTY        103
ja sama skorzystałam z pomocy Nadira (wielkie dzięki raz jeszcze)i jakoś posty innych o podobną pomoc mi nie przeszkadzały, po prostu przechodziłam dalej. To bardziej teraz jakieś nieprzyjemne jęczenie się odbywa i tyle.
Ale zmieniając temat - skąd wiadomo ile osób wysłało już zgłoszenia? (pojawiła się w którymś z postów liczba ponad 2 tysięcy zgłoszeń)

26 maja 2010, 15:49
Zawodowiec

REJESTRACJA23 sie 2009, 07:34

POSTY        3657
basiunia3                    

Zgadzam się w zupełności z AZWARSZWĄ, od kilku tygodni zaglądam na forum i naprawdę niczego nie mogę się dowiedzieć, są tylko same wołania o pomoccccccccccc i prośby  o materiały od Naszego Nadirka.... a może ktoś chciałby się wymienić wreszcie swoimi uwagami, spostrzeżeniami na temat egzaminu ??? :blink: Kiedy czytam ten wątek z ubiegłego roku to tam  coś się działo  ....

darecki                    

O taki efekt mi chodziło, a nie o lamenty NADIR NADIR . Nie jestem sflustrowany tylko zły, że to forum przeobraziło się w - NADIRKU RATUJ i PRZEŚLIJ - ! to forum nigdy do takiego stękania nie służyło.

Ale o co Wam chodzi?
Do testów i do ćwiczeń został stworzony całkiem oddzielny specjalny topik "Gimnastyka umysłu".
robaczek1                    

A ja mam dla wszystkich sugestię - materiały, które NADIR tak wspaniałomyślnie przesyła, to zaledwie kropla wiedzy na temat testu umiejętności, którą można zdobyć przekopując się przez to forum, więc serdecznie POLECAM WSZYSTKIM  przejrzeć forum - to kopalnia wiedzy! A ponadto czytając je od kilku dni, zdążyłam się już "zaprzyjaźnić" z bywalcami i chętnie otworzyłabym na nowo "egzaminacyjną burzę mózgów". Odwiedzających forum, zwłaszcza aktywnie komentujących, uprzejmie proszę o pomoc dla nowicjuszy w temacie i jakże cenne wskazówki :)

viewtopic.php?f=21&t=1737

26 maja 2010, 16:11
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA11 gru 2009, 08:53

POSTY        17
Hej, co do liczby zgłoszeń... to na 18 maja w KSAP było przyjętych ponad 4500 zgłoszeń... :(

26 maja 2010, 16:29
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA18 maja 2009, 14:43

POSTY        237
Beatka82 - głupi tylko nie domyśli się czemu miało służyć obniżenie wymagań z jednoczesnym obniżeniem liczby mianowań. Otóż - ze względu na dziurę budżetową trzeba oszczędzać - dlatego obnizono liczbę mianowań. Ale jest masa "znajomych króliczka" (coś jak Ci geniusze którzy za drugim czy trzecim razem zdali egzamin na Naczelnika) ktorzy poprostu MUSZĄ ZDAĆ !!! I to dla nich obniżono te wymagania a nie dla "szarej masy"... :dupa:

26 maja 2010, 16:55
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA11 gru 2009, 08:53

POSTY        17
Rozkoszna - no wiadomo, że ten egzamin to dobry biznes :)
Nadir... a czy ja też mogłabym dostać materiały? (burbons@o2.pl)  :rolleyes:

26 maja 2010, 17:05
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA18 maja 2009, 14:43

POSTY        237
A poza tym 4500 * 461 = 2.074.500,00 zł. Obstawiam, że do końca maja wyciągną jakieś 2,5 mln...Więc popatrz teraz na stronę KSAP i popatrz jak pięknie się bawią na festynach i piknikach...I nie mial racji Miro mówiąc - Polska to dziki kraj... :zly1:

26 maja 2010, 17:10
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA26 sty 2008, 09:35

POSTY        53
Cześć, skąd macie informacje, że chętnych jest około 4500 ludzi? Niestety obawiam się, że będzie nas jeszcze więcej, a po egzaminie - jak było w zeszłym roku - dowiemy się, że w związku z kryzysem limit mianowań zostaje zmniejszony o połowę. W praktyce okaże się, że mianowanie ( oprócz KSAP ) otrzyma 200 - 300 osób.

:mur:   :zly1:   <_<  :dupa:

26 maja 2010, 19:19
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 840  Następna strona