NADIR - pozwól więc że i ja Cię wykorzystam... - rozkoszna7@tlen.pl Będę wdzięczna do grobowej deski...))
ewelinka
Nasz KOCHANY moderatorze mam wielką prośbę o materiały do ćwiczenia małego umysłu małej urzędniczki, a w szczególności zadania wraz z tabelami na adres ewelinka_barud@poczta.onet.pl z góry dziękuję ewelinka
Dziewczyny, rozpieszczacie mnie z samego rana... Maile już idą
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
21 maja 2010, 05:59
Postępowanie kwalifikacyjne
cześć Nadir Proszę bardzo o zadania z tabelkami, mój adres wiosna00@wp.pl, Pozdrawiam
21 maja 2010, 07:32
Witam ja również z wielką prośbą do Nadira o przesłanie materiałów do postępowania kwalifikacyjnego , wypełnionych tabelek z zadaniami na adres: ewalaura646@wp.pl
Czy certyfikat TELC English B2 jest honorowany jako potwierdzenie znajomości języka angielskiego przez komisję egzaminacyjną do postępowania kwalifikacyjnego ? Z góry dziękuję za pomoc.
21 maja 2010, 08:16
Nadir jeśli masz jeszcze siły, to ja też nieśmiało proszę o materiały - lopuszek@poczta.onet.pl Pozdrawiam
21 maja 2010, 09:05
Ja też poproszę te zadanka i materiały - z góry serdecznie dziękuję - andrju1976@wp.pl Pozdrawiam wszystkich
21 maja 2010, 10:09
Nie wiem czy się jeszcze załapię, ale dołączam się do prośby. Proszę na PW.
____________________________________ "Kto cały czas ciężko pracuje, nie ma czasu zarabiać pieniędzy" - J. D. Rockefeller
21 maja 2010, 10:46
Witam Jestem pierwszy raz na forum i od razu mam wielką prośbę o materiały na egzamin. Z góry dziękuję i pozdrawiam, mój adres: anna_krak@wp.pl. Anka
21 maja 2010, 11:49
Witam
Ja również zwracam się z ogromną prośbą do Pana Nadira o przesłanie mi materiałów
Nadir chyba nie będę oryginalna , jeśli poproszę Cię i ja o materiały dotyczące tabelek. (dorotalechnio@interia.pl ) Z góry serdeczne dzięki
21 maja 2010, 19:33
ewalaura
Witam ja również z wielką prośbą do Nadira o przesłanie materiałów do postępowania kwalifikacyjnego, wypełnionych tabelek z zadaniami na adres: ewalaura646@wp.pl
Materiały - oczywiście. Ale "wypełnione tabelki z zadaniami"? Teksty zadań z pustymi tabelkami są po to, aby poćwiczyć sobie ich wypełnianie. Na egzaminie będą puste
ewalaura
Czy certyfikat TELC English B2 jest honorowany jako potwierdzenie znajomości języka angielskiego przez komisję egzaminacyjną do postępowania kwalifikacyjnego ?
TELC English B2 uhonorowali mi w tamtym roku, więc w tym roku też powinni
Pusi
Nadir jeśli masz jeszcze siły, to ja też nieśmiało proszę o materiały - lopuszek@poczta.onet.pl Pozdrawiam
Sił jakby coraz mniej, ale dla Pusi jeszcze wykrzesam
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
21 maja 2010, 20:35
Czy ktoś z Was dysponuje i może się podzielić materiałami z zakresu "Organizacji i zarządzania" (czyli tak mniej więcej zagadnienia jak na szkoleniach: zasady, metody, środki organizacji i zarządzania, zarządzanie strategiczne, zarządzanie zasobami ludzkimi, współdziałanie w zarządzaniu, dialog społeczny i negocjacje)? Jeżeli tak, to proszę o informację (link, adres mail) jak można je dostać. Z góry dzięki!
21 maja 2010, 20:57
To może ja też podrzucę pewne opracowania. Pod tym linkiem http://student.lex.pl w zakładce "materiały edukacyjne" zamieszczone są opracowania na różne tematy, niekoniecznie prawnicze. Trochę materiałów stąd wykorzystałam w ubiegłym roku przygotowujęc sie do egzaminu. Powodzenia!
21 maja 2010, 21:28
Dziękuję Ivka, na pewno bardzo się przyda!
21 maja 2010, 22:04
pytanko odnośnie testu umiejętności
Witam , mam pytanko odnośnie testu umiejętności , zamierzam podejść do egzaminu za rok. Z ilu części składa się test i co obejmują poszczególne części? Wiem że ostatnia część to słynne tabelki a co z resztą? Za odpowiedz bardzo dziękuję. pozdrawiam wszystkich zdających