Prośba do Nadira o materiały, nieszczęśnika, który kolejny raz podchodzi do egzaminu
Nadir, nieszczęśniku, a w zeszłym roku mówiłeś, że zdałeś
23 kwi 2010, 21:14
Postępowanie kwalifikacyjne
Ivka
Dessen44
Prośba do Nadira o materiały, nieszczęśnika, który kolejny raz podchodzi do egzaminu
Nadir, nieszczęśniku, a w zeszłym roku mówiłeś, że zdałeś
Moderator a oszukuje???
Ponawiam pytanie: - czy ktoś ma książkę Lecha Pijanowskiego pt. "Rozkosze łamania głowy" wyd. Iskry 1972???
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
23 kwi 2010, 21:28
To chyba Dessen44 nazwał siebie nieszczęsnikiem, który kolejny raz podchodzi do egzaminu, a nie Nadira
24 kwi 2010, 09:34
Witam wszystkich którzy przygotowują się do tegorocznego egzaminu, mam do sprzedania poszukiwaną przez wielu książkę ?Rozkosze łamania głowy? Lecha Pijanowskiego, zainteresowanych zapraszam na stronę: http://www.allegro.pl/item1012685644_ro ... owski.html
24 kwi 2010, 12:02
miszmasz
To chyba Dessen44 nazwał siebie nieszczęśnikiem, który kolejny raz podchodzi do egzaminu, a nie Nadira
Też tak podejrzewam
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
24 kwi 2010, 12:33
DSS - a w cenie tej książki nie ma jakiejś pomyłki?
24 kwi 2010, 18:28
Wiem że cena nie jest może niska ale sam szukałem tej książki około pół roku. Osobiście zapłaciłem za nią podobną cenę i było warto.
25 kwi 2010, 07:51
Potwierdzam,że tym nieszczęśnikem jestem ja Dessen44. Pozdrawiam serdecznie wszystkich, szczególnie tych którzy podobnie jak ja mają zamiar powtórnie przystąpić do egzaminu. Niestety poległem na teście umiejętności.
25 kwi 2010, 18:46
Dessen44
Potwierdzam,że tym nieszczęśnikem jestem ja Dessen44.
Wiemy, wiemy. Ale mamy też poczucie humoru i chcieliśmy nieco rozładować coraz bardziej gęstą atmosferę wątku. Wszystkim przystępującym w tym roku do egzaminu życzę powodzenia
25 kwi 2010, 19:24
Witam, Proszę również NADIRA o materiały. a.dziekan@op.pl. Z góry dziękuję.
25 kwi 2010, 20:56
Nadir - dziękuję za materiały i pozdrawiam serdecznie.
26 kwi 2010, 06:26
Mam pytanko, jak wygląda sprawa -zmiany pracy - po uzyskaniu mianowania, przy czym cały czas poruszamy się w obrębie administracji rządowej.
26 kwi 2010, 12:06
Dessen - dziękuję za materiały. Miłego dnia
Dodano: Wto Kwi 27, 2010 6:30 pm
agnes3950
Dessen - dziękuję za materiały. Miłego dnia
NADIR Przepraszam.
Podziękowania należą się Tobie.
27 kwi 2010, 06:55
witam wszystkich, przystępuję w tym roku do postepowania i oczywiście gromadzę materiały...i tradycyjnie juz chyba - NADIR baaardzo proszę cię o materiały na: kika508@wp.pl. Z góry dzięki.
Czy ma ktoś może spisane pytania z poprzedniego roku? czyli 2009?