Był trzynasty i tyle ! Tabele Ravena! ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć .
15 kwi 2010, 16:34
Postępowanie kwalifikacyjne
Witajcie, w ramach przygotowywania się do egzaminu zaczęłam czytać nową ustawę o finansach publicznych i po przeczytaniu III Rozdziałów mam ochotę rzucić to w kąt! Zdawałam egzamin rok temu i stara ustawa wydaje mi się bardziej przejrzysta niż nowa. Co o tym sądzicie? Czy ktoś z was już może wgryzał się w temat finansów publicznych?
I jeszcze kolejne pytanko: czy na forum jest ktoś z woj. lubelskiego, kto zamierza zdawać egzamin w tym roku? Jeżeli tak, to proszę o kontakt.
Ostatnio edytowano 15 kwi 2010, 20:27 przez Nadir, łącznie edytowano 2 razy
redakcyjne poprawki
15 kwi 2010, 19:00
A czy może mi ktoś przesłać materiały od Nadira byłbym wdzięczny. Szkoda że forum nie ma własnego działu download. ibu7@vp.pl
15 kwi 2010, 19:17
anemiel
Nie będę oryginalna, ale ja również proszę o przeslanie materiałów od NADIRA, moj mail anemiel@onet.pl
erni
Do NADIR - również uprzejmie proszę o przesłanie materiałów. Wiem że pewnie masz dużo takich postów i mało czasu ale jak by ci się udało to byłbym wdzięczny jacek.zmurko@wp.pl Z góry bardzo dziękuję:)!!!
ibu
A czy może mi ktoś przesłać materiały od Nadira byłbym wdzięczny. Szkoda że forum nie ma własnego działu download. ibu7@vp.pl
Kochani. Prośba (kolejna...) - piszcie mi na PW. Forum nie ma własnego działu download, ale można wrzucić plik na któryś z serwerów (speedyshare, sendspace, megaupload, itd) i podać linka.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
15 kwi 2010, 20:25
Do Nadir - czy ja również mogę prosić - lewig@interia.pl - z góry dziękuję
I jak moi drodzy? Udało Wam się zarejestrować na stronach KSAP? Obecnie wyskakuje mi komunikat, że "www.ksap.home.pl używa nieprawidłowego certyfikatu bezpieczeństwa". Dajcie znać proszę martka
19 kwi 2010, 14:05
Taki komunikat wyskakuje, ale i tak można się zarejestrować, trzeba go tylko zignorować. Ja się zarejestrowałam, zgłoszenie wypełniłam i wysłałam.... A teraz niech się dzieje wola Nieba
19 kwi 2010, 15:55
- Czy słyszał ktoś,albo ktoś posiada materiały, ustawy itp. w wersji audialnej? Właśnie koleżanka mnie oświeciła, że są programy do czytania zeskanowanego tekstu, robił to ktoś może?
Ostatnio edytowano 21 kwi 2010, 20:05 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
poprawka na prośbę autorki
21 kwi 2010, 10:28
Do NADIRA. Dołączam się również do prośby w sprawie przesłania kompletu materiałów (lacheta08@interia.pl). Z góry dziękuję i pozdrawiam.
21 kwi 2010, 12:31
Prośba do NADIR czy mogłabym również prosić o materiały - monikalaw@wp.pl z góry dziękuję
22 kwi 2010, 12:49
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Ja w tym roku robię 4 podejście do egzaminu. Mam wyjątkowego pecha 2 lata temu zabrakło 1 punktu, rok temu 2 punkty z testu wiedzy. Jak widać tendencja wzrostowa. Mam zadania i trochę słówek, ale obawiam się, że zmienią test umiejętności w tym roku. W każdym razie jeśli ktoś sobie życzy służę pomocą. Jeśli ktoś z Was ma jakieś materiały to proszę o przesłanie : karinna@onet.eu Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
23 kwi 2010, 08:40
Prośba do NADIR prosze o materiały - robertszn@tlen.pl z góry dziękuję
23 kwi 2010, 09:51
Prośba do Nadira o materiały, nieszczęśnika, który kolejny raz podchodzi do egzaminu marki33@op.pl