Teraz jest 05 wrz 2025, 23:58

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2
Termin podjęcia czynności kontrolnych 
Autor Treść postu
Specjalista

REJESTRACJA08 lis 2007, 16:36

POSTY        597
Post Termin podjęcia czynności kontrolnych
Ale jak nie chcesz to przecież nikt Cię nie zmusza, żebyś odpowiadał choćby w tym temacie... To jakiś przykaz czy co? Jeśli Podatników obsługujesz w sposób taki, jak pałasz do nich sympatią na tym forum to współczuję Twoim podatnikom...

31 mar 2010, 15:47
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 16:51

POSTY        692
mozeanglia                    

Ale jak nie chcesz to przecież nikt Cię nie zmusza, żebyś odpowiadał choćby w tym temacie... To jakiś przykaz czy co? Jeśli Podatników obsługujesz w sposób taki, jak pałasz do nich sympatią na tym forum to współczuję Twoim podatnikom...

nie chcę i nie odpowiadam, ale sens tego forum trochę zanika tym bardziej że porusza się tutaj kwestie przeznaczone często tylko do użytku służbowego (wytyczne itp.). Sposób w jaki obsługuje podatników to moja sprawa. Mogę zapewnić, ze poziom obsługi z mojej strony jest bardzo wysoki, bardzo fachowy i uwierz mi, że sympatia ma tutaj najmniejsze znaczenie.

31 mar 2010, 15:55
Specjalista

REJESTRACJA08 lis 2007, 16:36

POSTY        597
Też posiadam tą wrodzoną skromność...

Wytyczne... Nie wiem o czym mówisz? Bo chyba nie o tych super tajnych wewnętrznych informacjach, które są dostępne dla wszystkich na stronach MF i w pierwszej lepszej gazecie czy na pierwszym lepszym portalu internetowym. Wszystko znajduje się w pewnej magicznej stronie o nazwie google.pl .

31 mar 2010, 16:03
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 16:51

POSTY        692
mozeanglia                    

Też posiadam tą wrodzoną skromność...

Wytyczne... Nie wiem o czym mówisz? Bo chyba nie o tych super tajnych wewnętrznych informacjach, które są dostępne dla wszystkich na stronach MF i w pierwszej lepszej gazecie czy na pierwszym lepszym portalu internetowym. Wszystko znajduje się w pewnej magicznej stronie o nazwie google.pl .

sprowadzasz nasza dyskusję na poziom, do którego się nie zniżam, więc ją kończę z zaznaczeniem, ze więcej na te mało dorosłe wypowiedzi reagować nie będę. Miłego dnia.

31 mar 2010, 16:05
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 18 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2