Nadir ja równiez bardzo bardzo bardzo proszę - oto mój adres gajowymaru@wp.pl
24 mar 2010, 15:32
Postępowanie kwalifikacyjne
Nadir, czy można jeszcze prosić o przesłanie, tych jakże popularnych, materiałów? mój e-mail: annmari@onet.eu Z góry wielkie dzięki.
24 mar 2010, 15:59
Jeśli można to i ja również...Bardzo proszę - rozkoszna7@tlen.pl Z góry WIELKI dzięki...))
24 mar 2010, 16:17
Nadir ja równiez bardzo bardzo bardzo proszę o materiały, z góry dziękuję- oto mój adres teresacudak@wp.pl
24 mar 2010, 17:10
Nadir i ja mam do Ciebie ogromną prośbę, czy mógłbyś również i mi przesłać materiały dotyczące postępowania kwalifikacyjnego, bardzo będę wdzięczna. Oto mój mail:pati80@gwno.pl . Z góry dziękuję.
25 mar 2010, 13:40
Nadir również ja proszę o materiały. Mój adres: asiaczek.k@interia.pl Baaaardzo z góry dziękuję
25 mar 2010, 18:07
gajowymaru
Nadir ja równiez bardzo bardzo bardzo proszę - oto mój adres gajowymaru@wp.pl
annmari
Nadir, czy można jeszcze prosić o przesłanie, tych jakże popularnych, materiałów? mój e-mail: annmari@onet.eu Z góry wielkie dzięki.
miron
Nadir ja równiez bardzo bardzo bardzo proszę o materiały, z góry dziękuję - oto mój adres teresacudak@wp.pl
Rozkoszna
Jeśli można to i ja również... Bardzo proszę - rozkoszna7@tlen.pl Z góry WIELKI dzięki...
Kierownik
Nadir i ja mam do Ciebie ogromną prośbę, czy mógłbyś również i mi przesłać materiały dotyczące postępowania kwalifikacyjnego, bardzo będę wdzięczna. Oto mój mail:pati80@gwno.pl. Z góry dziękuję.
asiolinek
Nadir również ja proszę o materiały. Mój adres: asiaczek.k@interia.pl Baaaardzo z góry dziękuję
A mam inne wyjście?! Tym bardziej, że tak... rozkosznie prosicie
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
25 mar 2010, 18:27
A może tak jeszce jedną prośbę uda się Koledze spełnić na adres: krysia97@wp.pl pozdrówka
25 mar 2010, 18:55
Nadir, ja tendencyjnie jak większość, z prośbą o materiały. Z góry dziękuje (mzwn@op.pl).
26 mar 2010, 07:05
Nadir, ja też poproszę o Twoje materiały i z góry bardzo dziękuję. Równocześnie muszę powiedzieć, że bardzo brakuje na forum Twojej codziennej obecności. Oto mój adres : matylda_2@wp.pl
26 mar 2010, 07:19
Danuśka
Nadir, ja też poproszę o Twoje materiały i z góry bardzo dziękuję. Równocześnie muszę powiedzieć, że bardzo brakuje na forum Twojej codziennej obecności....
Staram się jak mogę, ale nie zawsze starcza czasu na wszystko
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.