O rany!!! Nowowybrany (kto mógł się spodziewać, że akurat on) prezes PiS obiecał, że jeżeli zostanie ponownie premierem, to w 2020 r. będę mógł polecieć na wakacje do Egiptu, a może nawet do Tunezji. Nie mogę się doczekać. Chyba zacznę się pakować. Jaki jestem szczęśliwy.
06 mar 2010, 19:57
Odpryski IV RP i inne...
Zobaczyć szczęście na twarzy Care31 bezcenne Za wszystko inne zapłacisz kartą M*
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
06 mar 2010, 21:56
Odpryski IV RP i inne...
care31
O rany!!! Nowowybrany (kto mógł się spodziewać, że akurat on) prezes PiS obiecał, że jeżeli zostanie ponownie premierem, to w 2020 r. będę mógł polecieć na wakacje do Egiptu, a może nawet do Tunezji. Nie mogę się doczekać. Chyba zacznę się pakować. Jaki jestem szczęśliwy.
Dla przypomnienia. Zespół kierowany przez wielkiej klasy ?specjalistę? Michała Boniego przygotował raport zatytułowany ?Polska 2030. Wyzwania rozwojowe?, który jest przez Donalda Tuska traktowany jako strategia rozwojowa naszego kraju. Czy nie uważasz, że premier Tusk wraz ze swym rządem nie mogąc poradzić sobie z kryzysem ekonomicznym i gospodarczym postanowił uciec w świat fantastyki ? I zdziwisz się. Są tacy, co to "kupują".
06 mar 2010, 22:20
Odpryski IV RP i inne...
W czym szczególnie poza donosicielstwem specjalizował się Boni?
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
06 mar 2010, 22:50
Odpryski IV RP i inne...
orlik
Czy nie uważasz, że premier Tusk wraz ze swym rządem nie mogąc poradzić sobie z kryzysem ekonomicznym i gospodarczym postanowił uciec w świat fantastyki ?
Nie. Wskaż kraj w UE, który zanotował wyższy wzrost gospodarczy w roku 2009. Wskaż kraj w UE, który zanotował wzrost gospodarczy w roku 2009.
06 mar 2010, 22:51
Odpryski IV RP i inne...
A kogo to poza JVR, naukowcami i ekonomistami obchodzi? Mnie obchodzi zakaz mówienia, że aborcja to morderstwo, odbieranie dzieci rodzicom za krytykę przez nich np. zachowań seksualnych itp., niejasna budowa meczetu w Warszawie i zagrożenie z tym związane.
06 mar 2010, 23:41
Odpryski IV RP i inne...
W innym wątku napisano, że to ja odwracam kota ogonem.
06 mar 2010, 23:48
Odpryski IV RP i inne...
Ja nie odwracam
06 mar 2010, 23:51
Odpryski IV RP i inne...
To odpowiedz:
care31
Wskaż kraj w UE, który zanotował wyższy wzrost gospodarczy w roku 2009. Wskaż kraj w UE, który zanotował wzrost gospodarczy w roku 2009.
W związku z pytaniem:
orlik
Czy nie uważasz, że premier Tusk wraz ze swym rządem nie mogąc poradzić sobie z kryzysem ekonomicznym i gospodarczym postanowił uciec w świat fantastyki ?
07 mar 2010, 00:08
Odpryski IV RP i inne...
care31
orlik
Nie. Wskaż kraj w UE, który zanotował wyższy wzrost gospodarczy w roku 2009. Wskaż kraj w UE, który zanotował wzrost gospodarczy w roku 2009.
Tak, aby zafundować sobie 1,5% wzrost PKB pożyczyliśmy w ubiegłym roku ponad 70 miliardów dolarów. Czyli coś około 200 miliardów złotych. Mnie to nie zachwyca. http://www.indexmundi.com/norway/debt_external.html
Ostatnio edytowano 07 mar 2010, 00:20 przez orlik, łącznie edytowano 1 raz
07 mar 2010, 00:10
Odpryski IV RP i inne...
Czy jesteśmy już częścią Norwegii? Znowu coś przegapiłem?
Jeśli chodzi o dług zewnętrzny, to sprawdź ile w tym czasie pożyczyli inni.
07 mar 2010, 00:34
Odpryski IV RP i inne...
care31
Oczywiście!
Mylisz pojęcia.
Jeśli chodzi o dług zewnętrzny, to sprawdź ile w tym czasie pożyczyli inni.
Inni, czyli bogatsi? A co to za argument ? Aby osiagnąć 1.5% wzrostu PKB czyli ok. 8 miliardów zadłużyliśmy się na 240 mliardów ? Ja dziękuję za taki sukces. Ty chcesz to śnij. Coś na dobranoc. Miłych snów. http://www.youtube.com/watch?v=LSKoz47cJE0&feature=player_embedded