Teraz jest 04 wrz 2025, 12:42

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1196 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 86  Następna strona
Kto głosował na PO 
Autor Treść postu
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA17 lut 2008, 14:47

POSTY        241
Post Kto głosował na PO

1. (str. 7): ? W XIX wieku uwagę na ten fakt zwrócił...
2. (str. 29): ? Zasada wolności umów stanowiła ..
3. (str. 32): ?Następny etap rozwoju norm prawa pracy  ..
4. (str. 33): ?Ruch robotniczy był ..
5. (str. 38): ?Podstawowym motorem rozwoju ochrony ...
6. (str. 40): ? Możliwość dążenia administracji ..
7. (str. 43): ? Planowanie jest zjawiskiem związanym w  ...
8. (str. 51-52): ?Wymienić trzeba także ...
9. (str. 197): ? Naruszenie zasad socjalistycznego..
10. (str. 262): ? Ani planowość, ani dwie pozostałe

Jak myślisz, kogo obchodzi na kogo powoływał się Lech w swoim doktoracie ? Interesuje to tylko tych zacnych obywateli, którzy nie mogą mu zarzucić, że w odróżnieniu od Biłgorajczyka nie wzbogacił się i nie awansował społecznie na krzywdzie innych, przez oszustwa i złodziejstwo, przekręty i kanty.  

Piosenka: Piwnica pod Baranami "Chciałabym wstąpić do PISu"

Czyli pani z grupą pięciu osób, czyli razem sześć osób,
pani chciałaby wstąpić to PiSu

Wybacz, ale ten tekst bawi tylko tych, którzy preferują zachowania stadne. A to prowadzi tylko tam :

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

14 lut 2010, 22:09

REJESTRACJA11 lut 2010, 22:35

POSTY        132
Post Kto głosował na PO
Cytat z KOALICJANTKI (oczywiście PiS-u):

Nie wierzę w to, że jakiekolwiek gwałty miały miejsce w Samoobronie. Nie wierzę, że jakakolwiek seksafera była w Samoobronie. W takim układzie, to dlaczego ja zostałam ominięta?

14 lut 2010, 22:25
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post Kto głosował na PO
care31                    

Nie wierzę w to, że jakiekolwiek gwałty miały miejsce w Samoobronie. Nie wierzę, że jakakolwiek seksafera była w Samoobronie. W takim układzie, to dlaczego ja zostałam ominięta?

No nieeeeeeeeee!  <_<
Ta żenująca wypowiedź koalicjantki (oczywiście PIS, zrozumiałe, że żadna koalicjantka PO tak by się nie mogła skompromitować) pogrąża wszystkich członków PIS i wyborców PIS do trzeciego pokolenia!

Biedne te moje przyszłe prawnuki  :mur:

14 lut 2010, 22:50

POSTY        132
Post Kto głosował na PO
Nadir                    

care31                    

No nieeeeeeeeee!  <_<
Ta żenująca wypowiedź koalicjantki (oczywiście PIS, zrozumiałe, że żadna koalicjantka PO tak by się nie mogła skompromitować) pogrąża wszystkich członków PIS i wyborców PIS do trzeciego pokolenia!

Biedne te moje przyszłe prawnuki  :mur:

... ale na szczęście IV RP odeszła do historii.  :za2:  :za2:  :za2:
Jesli ktoś tęskni, to może odwiedzić muzeum:
http://www.spieprzajdziadu.com/muzeum/i ... 2%C3%B3wna

14 lut 2010, 22:59
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA17 lut 2008, 14:47

POSTY        241
Post Kto głosował na PO
care31                    

A ustalono, kto jest ojcem dziecka oskarżycielki ? Jakoś mi umnknęło. Lepper i Łyżwiński już siedzą ? Też nie wiem. A może ty coś wiesz ?
Też zapraszam:

14 lut 2010, 23:02
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA14 lut 2008, 16:12

POSTY        24
Post Kto głosował na PO
?care31?

CYTAT:

A mnIe się wydaje, że to powiedziała RENATA BEGER z SAMOOBRONY
:glare:

15 lut 2010, 08:31
Zawodowiec

REJESTRACJA23 sie 2009, 07:34

POSTY        3657
Post Kto głosował na PO
care31                    

Co tam takie duperele jakiejś baby ze wsi.  W dodatku koalicjantki.
Zabawy senatora PARTII RZĄDZĄCEJ (oczywiście PŻZO - Platformy Żartobliwie Zwanej Obywatelską) w sukience ze sztucznym penisem i proszkiem (chyba do prania) w nosie. To jest dopiero numer!

O tutaj, tutaj:
http://www.tvn24.pl/-1,1633155,0,1,sena ... omosc.html

i jeszcze utaj, tutaj:

http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/dziwne ... 1.html?p=1
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/dziwne ... 1.html?p=2

Krzysztof Piesiewicz w kolorowej sukience daje sobie malować usta, a potem wciąga wysypany na stół biały proszek - takie filmiki z udziałem senatora PO opublikował na swojej stronie internetowej "Super Express". Piesiewicz nie zaprzecza, że to on jest bohaterem nagrania. Twierdzi jednak, że wbrew zeznaniom szantażujących go kobiet, nie zażywał kokainy, tylko przyjmował sproszkowany lek.

W dodatku kłamczuszka.

O sukienkach i sztucznym penisie
  Na nagraniu z imprezy, do którego dotarł "Super Express", widać, jak senator wciąga do nosa biały proszek, daje się malować oraz chodzi w damskiej sukience.
- To była maskarada. One mnie oszołomiły. Był sztuczny penis, a ja nie wiedziałem, co się ze mną działo. W czymś takim brałem udział pierwszy raz w życiu - wyjaśnia i zapewnia, że nie brał wtedy narkotyków.

- To był sproszkowany lek. One chciały, abym brał coś do nosa. To życie intymne, które jest tu pokazane, jest sprowokowane. Mnie to też bulwersuje, że ja się dałem wkręcić w takie dwie czy
trzy godziny. To jest straszne, nigdy w życiu czegoś takiego nie przeżyłem, nigdy nic takiego mi się nie zdarzyło. Przysięgam na wszystkie świętości na świecie.
Nigdy! - podkreśla.
- W moim życiu miałem styczność z narkotykami.
30 lat temu,
20 lat temu
i 10 lat temu też.
Jeżdżę po świecie na festiwale. Obracam się w towarzystwie artystów.
Brałem kokainę w Holandii, we Włoszech. To były śladowe rzeczy.
Jednak nie tym razem!
To była przygotowana prowokacja.

Ktoś kto jest niewinny nie płaci grubej kasy za milczenie.

Czym sie kobieto POdniecasz?
senator w sukience, poseł z z wibratorem
Duet Piesiewicza z Palikotem to lepszy niż Flipa z Flapem.  :zeby:

15 lut 2010, 21:53
Fachowiec

REJESTRACJA07 gru 2007, 12:19

POSTY        1667
Post Kto głosował na PO
Jak masz sprawę o gwałt, to tylko do mecenasa de Virion - szeptała o mnie praska ulica. Rozmowa z adwokatem Tadeuszem de Virion, jednym z najwybitniejszych polskich obrońców

Dzwonił pan już do Krzysztofa Piesiewicza?

- Nie. I nie zamierzam. Nie mam mu nic do powiedzenia. Gdyby żył adwokat Edward Wende, on jeden chwyciłby za słuchawkę i zrugał Piesiewicza.

Zrugał? Niektórzy uważają senatora Piesiewicza za ofiarę.

- Chyba własnej lekkomyślności i nieodpowiedzialności! To cechy, które dyskwalifikują go jako polityka. Nie potępiam go za to, co zrobił, ale że głupio dał się podejść.

Każdy ma prawo robić w domu to, na co ma ochotę. Może się upić i leżeć pod stołem. Ale jak wyjdzie w tym stanie na ulicę, to gorszy innych. Każdy może flirtować, ale nie powinien robić z tego publicznego przedstawienia. Sędzia baron von Andergast z powieści Jakoba Wassermanna zwykł chadzać do pewnej gospodyni i gryźć jej kapeć. Ale było to w czasach sprzed wynalezienia kamer, aparatów cyfrowych i telefonów komórkowych. Dzisiaj trzeba się mieć na baczności.
Jako prawnik Piesiewicz też się nie popisał. Powinien wiedzieć, że szantaż to przestępstwo. Trzeba je zgłosić organom ścigania. Zamiast tego płacił szantażystkom.

Nie współczuje mu pan?

- Nie chciałbym być na jego miejscu. Jest na dnie, w piekle, które sam stworzył. O ile pamiętam, jego ulubioną lekturą jest "Upadek" Alberta Camusa.

http://forum.fronda.pl/?akcja=pokaz&id=3246839

15 lut 2010, 22:08
Zawodowiec

REJESTRACJA23 sie 2009, 07:34

POSTY        3657
Post Kto głosował na PO
PO nadal prowadzi w sondażach!

W ostatnim sondażu michnikowego szmatławca i TVN24 znów większość wyborców opowiedziała się za PO!

Wyborcom zadano pytanie:
- Wycierasz tyłek PRZED czy PO?

16 lut 2010, 21:02

POSTY        132
Post Kto głosował na PO
Badman                    

W ostatnim sondażu michnikowego szmatławca i TVN24 znów większość wyborców opowiedziała się za PO!

Wyborcom zadano pytanie:

Żałosne.

Mógłbyś podać linki do tych sondazy w GW i TVN24 lub wskazać daty publikacji?

Jeśli nie, to jesteś po prostu kłamcą.

16 lut 2010, 21:34
Fachowiec

POSTY        1667
Post Kto głosował na PO
Badman                    

Wyborcom zadano pytanie:

Badania przeprowadzono jak zawsze na losowo wybranej grupie pracowników obu mediów  :P

16 lut 2010, 21:53

POSTY        132
Post Kto głosował na PO
Tadeo74                    

Badania przeprowadzono jak zawsze na losowo wybranej grupie pracowników obu mediów  :P

Wypowiedź żałosna do kwadratu.

16 lut 2010, 21:57
Fachowiec

POSTY        1667
Post Kto głosował na PO
Może zróbmy sondaż w tej kwestii  ;)

16 lut 2010, 22:05
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post żałosne wyniki sondy
care31                    

Tadeo74                    

Wypowiedź żałosna do kwadratu.

Oj Care, Care - na żartach się nie znasz?
Politycy robią sobie z nas cały czas (za przeproszeniem) jaja, to my nie możemy sobie z nich czasami porobić?  :lol:

16 lut 2010, 22:06
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1196 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 86  Następna strona