Babcia do wnuczka - wloz mi wnuczku czopek, bo nie moge sie schylic. wnuczek się schyla i pyta: - mam go włożyć do tej czarnej dziury czy nakarmić indora?
Kto robi modele żaglowców w butelkach? Emerytowani ginekolodzy.
Parę dni temu stałem w kolejce do kasy w supermarkecie. Czytałem jakąś przypadkową gazetę. Według ostatnich badań 38,3% mężczyzn doznaje urazów przy rozpinaniu damskich biustonoszy. Jak mówią naukowcy, zdejmując ten "osprzęt" z kobiety można doznać zadrapań, naciągnąć ścięgno itp. Muszę niestety przyznać im rację! Próbowałem sprawdzić sam - rozpiąłem biustonosz stojącej przede mną kobiecie i oberwałem po pysku konserwą tyrolską...
Koleś poznał dziewczę w klubie, wylądowali u niego i wiadomo co dalej ... Laska po wszystkim mówi: - Ale czad, jak ty to robisz? Możesz jeszcze raz? Koleś na to: - No pewnie, ale muszę się zdrzemnąć 10 min, a Ty w tym czasie trzymaj mnie obiema rękami za członka. Po 10 minutach dziewczyna budzi kolesia - i co? Dasz radę? Koleś bez problemu ponownie wyprawia cuda, wszystkie pozycje etc. Ona znowu: - Możemy powtórzyć? - Tak, tylko się prześpię 10 min, a Ty trzymaj mnie za członka, tylko obiema rękami. No i znowu ogień i tak do rana. Rano panna się pyta: - Wiesz co, ale powiedz mi, o co chodzi z tymi rękami? W czym Ci pomaga to trzymanie za członka? On: - W sumie bez tego też dałbym radę, ale wiesz, słabo Cię znam, jeszcze byś mi chatę okradła ...
- Z czego ptaki maja obraczki? - Najczesciej ze szminki.
11 lut 2010, 10:12
Pośmiejmy się
ciekawe podejscie do spraw męsko- damskich (znalezione w necie- www. demotywatory.pl)
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
12 lut 2010, 05:25
Pośmiejmy się
śmieszne i straszne
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
12 lut 2010, 20:58
Pośmiejmy się
anmina
Babcia do wnuczka - wloz mi wnuczku czopek, bo nie moge sie schylic. wnuczek się schyla i pyta: - mam go włożyć do tej czarnej dziury czy nakarmić indora?
Ja znam to w trochę innej wersji: Babcia do wnuczka - włóż mi wnusiu czopek, bo nie mogę się schylić, wnuczek schyla się i pyta: - babciu, ale w którą dziurę, w tą osmoloną, czy w tą z której szmaty wystają
12 lut 2010, 23:16
Pośmiejmy się
Oto haki na Komorowskiego i Sikorskiego
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
13 lut 2010, 22:06
Pośmiejmy się
Generał na apelu mówi do żołnierzy: - Żołnierze alkohol zabija! Żołnierze na to: - My się śmierci nie boimy!!
Siedzą dwie anorektyczki w wannie jedna mówi do drugiej: teraz trzymaj się mocno bo wyciągam korek:)
- Wiesz Ada - mówi przez telefon Monika do koleżanki - ja i Jacek kochamy się ... - To nie mogłaś zadzwonić jak już skończycie ...
Trzech starszych panów rozmawia o trzęsących się im rękach. Pierwszy mówi: - Moje ręce trzęsą się tak bardzo, że kiedy się dziś goliłem, zaciąłem się w policzek. Drugi go przebija: - Moje ręce trzęsą się tak bardzo, że kiedy wczoraj strzygłem trawę, pociąłem wszystkie moje kwiatki. Na to trzeci: - To nic! Moje ręce tak się trzęsą, że kiedy wczoraj sikałem, doszedłem trzy razy!
14 lut 2010, 06:07
Pośmiejmy się
Przestańmy narzekać na polskie drogi i ograniczenia prędkości. NIE SĄ TAKIE ZŁE. Inni mają gorzej T
14 lut 2010, 08:52
Pośmiejmy się
Europa według Tolkiena
14 lut 2010, 17:47
Pośmiejmy się
Telefon do biura obsługi: - Internet nie działa. Nie otwierają się strony! - A żaróweczka na modemie świeci? - Świeci. Tyle, że to nie jest żaróweczka, tylko dioda półprzewodnikowa! - Tak, proszę wybaczyć, problem leży po naszej stronie...
Przychodzi czarnoskóra gwiazda rapu do sklepu obuwniczego, który realizuje najdziwniejsze zamówienia. Mają renomę sklepu, który jest w stanie każdą zachciankę spełnić. Podchodzi do najlepiej ubranego sprzedawcy i zagaja: - Proszę pana, szukam czegoś naprawdę wyjątkowego. Chcę buty jakich nigdy nikt nie miał, cena w ogóle nie gra roli... Sprzedawca pomyślał i zaczyna: - Mogę panu zaproponować te przepiękne buty ze skóry czarnej kobry, ta odmiana węża jest właściwie na wyginięciu, wiec cena nie będzie mała... 1500$ - No niby ładne, nawet mi się podobają, ale za mało odjechane, może coś lepszego, cena nie gra roli... - Możemy zaproponować panu te... (sięga na wyższą półkę i wyciąga buty ze złotą podeszwa, wyszywane diamentami. Sznurówki także pozłacane, coś niesamowitego). - Przepiękne, ile? - 5000$ - Jednak potrzebuję czegoś bardziej odjechanego, moi koledzy mają podobne, ja potrzebuję ich przebić. Sprzedawca zasępił się cały, myśli, myśli i zaczyna bardzo po cichu... - Jest jedna para butów, absolutny unikat. Jedyna taka na świecie, bardzo droga bo i z kontrowersyjnego materiału - wyjmuje dość pospolicie wyglądające jasne buty - to buty z ludzkiej skóry, rozumie pan powagę i to, że cena nie będzie mała... Raper uśmiechnął się jedynie, takich to na pewno nikt nie będzie miał, oczy mu się zaświeciły i pyta: - Ile? - 150 000$ i nie negocjujemy... Raper pomyślał dłuższą chwilę... - No coś niesamowitego, ale za 150 000$? Nie macie tańszych? - Mamy czarne, za 5,99$
15 lut 2010, 21:25
Pośmiejmy się
chyba coś w tym jest
16 lut 2010, 20:32
Pośmiejmy się
Dodano: Wto Lut 16, 2010 11:54 pm
16 lut 2010, 22:53
Pośmiejmy się
Moja teściowa wprost nienawidzi mojej komórki z funkcją wybierania głosowego. Prawie codziennie podczas jazdy samochodem, mój telefon posłusznie wybiera jej numer...
---------OooO---------
Jak rozpoznać płeć naszej rybki? - Wrzucamy jej do akwarium pokarm. Jak wziął - to on, jak wzięła - to ona.
---------OooO---------
- Wiesz, stary, wracam wczoraj wcześniej z pracy, no i oczywiście od razu do szafy. Patrzę. Pewnie, że siedzi. W samych slipkach i się patrzy na mnie... Ten sam co zwykle, kochanek żony, psia jego mać... - No i co mu powiedziałeś!? - Powiedziałem mu: "Idioto! Ile razy normalnemu człowiekowi można powtarzać: rok temu się rozwiodłem i żona już tu nie mieszka!?".
---------OooO---------
Bal. Jedna z dam opowiada swój sen: - Miałam dzisiaj straszny sen. Tak jak zawsze wkładam mały palec do buzi... - a tam nie mam ani jednego zęba! Rżewski: - Madame, napewno włożyła pani palec do buzi? ---------OooO---------
Taksówkarz jedzie bardzo ostro. Gwałtownie bierze zakręty, wyprzedza, lawirując między samochodami. Pasażer zbladł: - Panie, niech pan uważa i wolniej jedzie, bo się rozwalimy! Ja mam na utrzymaniu siedmioro dzieci! Taksówkarz się odwraca: - I mnie pan mówi, żebym uważał?
17 lut 2010, 05:33
Pośmiejmy się
Mucha, jakiej nie znamy
21 lut 2010, 11:29
Pośmiejmy się
Facet baraszkuje w łóżku z piękna blondynką. Nagle dziewczyna pyta: - Ale nie masz AIDS, co? - Oczywiście, że nie! - Dzięki Bogu! Nie chciałabym znowu tego złapać.