Teraz jest 10 wrz 2025, 16:21

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA25 lip 2009, 13:32

POSTY        8
Post Postępowanie kwalifikacyjne
Nadirze ! :)
Również poproszę o przesłanie na maila materiałów
rosssati@o2.pl

09 lut 2010, 22:03
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Malarka                    

Do Nadira
Dostałam linki do 3 testów IQ. Czy materiały o których piszesz: teoria i przykłady oraz test nr 1 i 2 to coś innego?
Bardzo proszę o pomoc.

I część - teoria i przykłady (przygotowanie do testu nr 1)
II część - TEST nr 1
III część - teoria i przykłady (przygotowanie do testu nr 2)
IV część - TEST nr 2
V część - prawidłowe odpowiedzi do testów       

IV część - wyślę jutro-pojutrze (też muszę spać... :D  )
V część - jak dostanę potwierdzenie, że wszyscy przeszli próby rozwiązania obu testów ;)
gosia1903                    

NADIR - mój drogi ja także bardzo proszę o materiały wszystkich części... może mi się tym razem uda....

uda, uda...  :zeby:

09 lut 2010, 22:08
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA01 lip 2009, 12:16

POSTY        11
NADIR - także bardzo proszę o materiały wszystkich części na mk_star@poczta.onet.pl
Dziękuję

09 lut 2010, 22:18
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA13 paź 2009, 12:05

POSTY        22
Witam! Będę mało oryginalna i również przyłączę się z prośbą o te materiały. Z góry serdecznie dziękuję! Mój adres: mika488@interia.pl

09 lut 2010, 22:56
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA21 sty 2010, 13:28

POSTY        14
witam wszystkich!
jest az tyle części tych materiałów? cóż dołączam się do grona zainteresowanych. i ładnie z dygiem proszę : d_danka@interia.pl

Ps. chyba nie będzie tak, źle z tą ilością osób zdających. a poza tym jest wieksza motywacja do solidnej nauki. co w konsekwecji będzie z pożytkiem i dla nas samych, i dla Urzędu każdego z nas. ;) tak doskonale przygotowani pracownicy. prawdziwe perły.

10 lut 2010, 08:41
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA18 maja 2009, 22:28

POSTY        1
Ja także zwracam się z uprzejmą prośbą o przesłanie materiałów, z góry wielkie dzięki!!! pawmal07@interia.pl

10 lut 2010, 08:52
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA30 cze 2009, 19:34

POSTY        1
Dziękuję za przesłane trzy części testu.Bardzo proszę o ciąg dalszy na maila ewelinka_barud@poczta.onet.pl

z góry dziękuję :D

10 lut 2010, 09:35
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA07 lip 2009, 16:41

POSTY        2
Ja także bardzo proszę o przesłanie całości materiałów na adres proludium@gmail.com i z góry dzięki bardzo wielkie

10 lut 2010, 09:52
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA12 sty 2010, 21:27

POSTY        96
Witam serdecznie zacne grono forumowiczów, zwłaszcza tych, którzy mają bogatą, podobną do mojej (1) ilość postów!
:)
Od kilkunastu dni przedzieram się przez cały temat i dziś po dotarciu do 147 strony postanowiałam dokonać pierwszego wpisu. Co mogę powiedzieć... WARTO PRZECZYTAĆ WSZYSTKO od przysłowiowej deski do deski. Pozwoli to, na wyrobienie sobie jakiegoś poglądu, wypracować jakąś metodę przygotowywania się do egzaminu i co równie istotne, "poznać" pewne charaktery ludzkie, np. NADIRA :)
Szkoda, że takich ludzi jest jak na lekarstwo. Ciężko przegryzać się przez lekturę tych 147 stron, ale warto!!!! A najtrudniejsze było przebrnąć przez ostatnie strony :)
Życzę wytrwałości w czytaniu, nauce i do zobaczenia na egzaminie!
Mam nadzieję, że wzorem lat ubiegłych ten temat będzie nam wszystkim bardzo pomocny, że podobnie będziemy się wspierać i dzielić wiedzą, czy też wymieniać swoje spostrzeżenia!

Pozdrawiam Wszystkich (Alesandrę4 zwłaszcza) :)

PS. Do NADIRA... Nie przekazuję swojego maila z prośbą o materiały, ale gratuluję cierpliwości i umiejętności zapanowania nad całym tym "mailowym bałaganem"  :)

10 lut 2010, 10:52
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA06 lut 2008, 11:40

POSTY        1
Do Nadira! Ja także bardzo proszę o przesłanie materiałów. Mój adres agat172@wp.pl Z góry bardzo dziękuję!

10 lut 2010, 14:08
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA21 sty 2010, 19:35

POSTY        2
witam wszystkich, jestem tu "nowa" i również przyłączam się z prośbą do NADIRA o przesłanie testów na adres: j.domal@poczta.fm  z góry dziękuję.

10 lut 2010, 18:12
Znawca

REJESTRACJA22 maja 2009, 06:15

POSTY        155
A ja mam pomysła - może poprośmy Nadira o nr konta i niech każdy kto dostał materiały wpłaci mu po symboliczne 2zł. Dla nas to żadne pieniądze, a chłopak zostałby doceniony za poświęcenie swojego czasu, a przede wszystkim za ... dobre serducho :)

Nie wiem jak Wy - ale ja bym się lepiej czuła wiedząc, ze Nadir "coś" z tego ma.
W końcu dla nas to nawet mniej niż postawienie mu piwa, a on mógłby pójść na piwo za tą kaskę i - sądząc po ilości adresów mailowych tu podanych - to jeszcze by kilku kumpli na to piwo ze sobą zabrał  :D

10 lut 2010, 19:28
Początkujący

REJESTRACJA22 maja 2007, 07:45

POSTY        3
miszmasz                    

A ja mam pomysła - może poprośmy Nadira o nr konta i niech każdy kto dostał materiały wpłaci mu po symboliczne 2zł. Dla nas to żadne pieniądze, a chłopak zostałby doceniony za poświęcenie swojego czasu, a przede wszystkim za ... dobre serducho :)

Nie wiem jak Wy - ale ja bym się lepiej czuła wiedząc, ze Nadir "coś" z tego ma.
W końcu dla nas to nawet mniej niż postawienie mu piwa, a on mógłby pójść na piwo za tą kaskę i - sądząc po ilości adresów mailowych tu podanych - to jeszcze by kilku kumpli na to piwo ze sobą zabrał  :D

Popieram ten pomysł

10 lut 2010, 19:37
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA13 lip 2009, 13:13

POSTY        1
Do Nadira.Ja również proszę o materiały - karina2002@o2.pl.Dziękuję

10 lut 2010, 19:39
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 840  Następna strona