Ja również bardzo proszę o przesłanie materiałów na adres dufus@poczta.fm Dziękuję i pozdrawiam
08 lut 2010, 07:57
Postępowanie kwalifikacyjne
Do Nadira Podałam Tobie mój adres mailowy z błędem Przepraszam prawidłowy to gosia.68@wp.pl Proszę o drugą część na ten adres
08 lut 2010, 08:19
Witam czy testy psychologiczne, o których piszecie to są te konkretne, które były w ubiegłym roku na egzaminie ?
08 lut 2010, 08:31
Do Nadira Bardzo proszę Cię o pomoc. Jeśli jest to możliwe, to proszę Cię o przesłanie materiałów. Mój adres: katarzynaw@onet.eu Serdecne dzięki.
08 lut 2010, 09:04
Do Nadira Ja również bardzo proszę o udostępnienie tych wszystkich materiałów, o których pisali moi poprzednicy. Mój adres e-mail to aneczka0407@o2.pl. Z góry dziękuję
08 lut 2010, 09:21
Do Nadira, bardzo proszę o odpowiedź na pytanie - czy testy psychologiczne to te same, które były na egzaminie
08 lut 2010, 12:01
Już nie mogę się doczekać na część III - rozwiązania
08 lut 2010, 12:32
Jeśli i ja bym mogła się dołączyć, to też proszę o przesłanie materiałów , adres mdragon@op.pl Dziękuje z góry i serdecznie pozdrawiam
08 lut 2010, 12:54
julkaa
Do Nadira, bardzo proszę o odpowiedź na pytanie - czy testy psychologiczne to te same, które były na egzaminie
Nie te same, ale tego typu. Jednym z zadań na teście psychologicznym były np. tablice Ravena, w rozwiązaniu których materiały zamieszczane przez Nadira powinny pomóc.
08 lut 2010, 13:37
Dzięki za odpowiedź
08 lut 2010, 14:00
Do Nadira Ja również proszę o przesłanie kompletu materiałów... mój adres zibi_ma@o2.pl Z góry serdecznie dziękuję....