nie ma słabej kadry! Dla Nus wyzwaniem jest odnalezienie w tych niby "słabeuszach" tego coś i o to chodzi.
26 sty 2010, 22:35
Kiedy zmiany na "górze" po egzaminach?
dalej nie ma konkretów..więc przerwa na dance z moją ulubioną "gifcią"
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ "No Laguna, teraz to my możemy wszystko..."
26 sty 2010, 23:47
Niebawem ogłoszą. Ciekawe co zrobią z tymi co przeszli, a mają problemy w prokuraturze. Niektórzy już wcześniej się sami nominowali szybciej wiedzieli niż minister. Dzisiaj gazety o nich piszą. Przykładem jest taki gościu w kujawsko-pomorskim.
30 sty 2010, 00:19
Cicho wszędzie, głucho wszędzie. Co to będzie, co to będzie?
____________________________________ "Chciałem, by Warszawa była wielka. (...) I Warszawa jest wielka. (...) dziś widzę wielką Warszawę. S. Starzyński. 23.09.1939r.
01 lut 2010, 10:46
wiewiórki donoszą że rozdanie oskarów ma być 18 lutego
____________________________________ "No Laguna, teraz to my możemy wszystko..."
03 lut 2010, 20:33
Weksel
Dwukrotnie nie zdany egzamin moim zdaniem przekreśla kwalifikacje aktualnych p.o. do zarządzania USem. A jeśli uważacie, że sposób doboru pytań nie weryfikował niezbędnych elementów wiedzy to przekreśla kwalifikacje komisji egzaminacyjnej.
Moim zdaniem w każdym USie, gdzie ewentualnie powołany zostanie taki NUS, pozostali kandydaci powinni oprotestować taki wynik konkursu.
To co zrobić z zastępcami naczelnika, którzy startowali na naczelnika i dwukrotnie nie zdali egzaminu - powinni zostać zdymisjonowani ze stanowiska zastępcy naczelnika ??? Dwukrotnie pokazali, że nie posiadają wystarczajacej wiedzy !
Ale fajne, a co zrobić z wicedyrektorami IS, którzy startowali na NUS i nie zdali dwukrotnie.
03 lut 2010, 20:37
Ciekaw jestem czy tak naprawdę te mianowania będą tego 18 lutego wszytko jest tak przeciągane że mała bania nie rozumiem nic z tego jak można przeciagać nominacje jeden wielki Haos że tak powiem.
04 lut 2010, 08:58
olek168
Ciekaw jestem czy tak naprawdę te mianowania będą tego 18 lutego wszytko jest tak przeciągane że mała bania nie rozumiem nic z tego jak można przeciagać nominacje jeden wielki Haos że tak powiem.
Będą na pewno a chaos pisze się przez ch !!
04 lut 2010, 14:03
spoko czas pokaże i zobaczymy pozdro 600 koledzy
05 lut 2010, 08:10
Ciekawe których powołają czy swoich fachowców, czy pójdą obiektywnie. ja obserwuję kandydatow w pomorskim i kuj- pom. Ciekawsze jest kuj-pom bo tam jeden obecnie panujący ma 2 prokuratury na karku i cicho siedzi on i jego koledzy z IS z tym faktem, a oficjalnie już nawet się sam ogłosił. W pomorskim zaś też jeden ewenement się trafił. Ale karuzela, się kręci. Ciekawe jak długo Ci nowi zagrzeją mniejsce ? czy może do wyborów? Jak to życie się zmienia tylko niewielu o tym pamięta.
05 lut 2010, 11:05
Ja też kolego śledzę kujawsko pomorskie jestm mocno ciekaw i czekam z niecierpliwością
05 lut 2010, 11:26
A może ktoś wie jak w pomorskim????? Na wyniki czekamy z niecierpliowścią!
05 lut 2010, 11:39
Każdy z nas z niecierpliwością czeka i się chyba nie doczeka bo jak narazie ciągnie się to wszytko jak flaczki z olejem no ale przecież góra ma czas prawda
Dodano: Pon Lut 08, 2010 8:34 am
18 LUTY zbliża się wielkimi krokami zobaczymy co to będzie a pewnie będzie sie działo oj będzie się działo
05 lut 2010, 14:12
Bedzie się działo kolego bo podobno parcie PO jest straszne. Pytanie czy zwycięży zdrowy rozsadek w MF.