____________________________________ www.humanitarni.pl - polecam - pajacyk i reszta razem zebrane "Gdyby Pan Bóg nie chciał, by ludzie latali, dałby im korzenie"
14 sty 2010, 22:17
Nowi NUS (be-)z konkursów - ankieta
Moje gratulacje GIRJIC - mimo wszystko !
15 sty 2010, 12:08
Z kolei ja słyszałem, że ci nowi co ich PO wyznaczyła do p.o. mają wszyscy przejść nieważne czy zdali konkursy czy nie. Za wyjątkiem tych spośród nich co nawalili w tym czasie lub coś przeskrobali bo podobno są tacy co ciągle podatnicy jeżdżą se skargami do MF, że popełnili duże przekręty.
15 sty 2010, 15:17
Wczoraj rozmawiałem ze znajomym z dolnośląskiego. Na 9 urzędów zdało 8 osób, ale podobno na powołanie może liczyć tylko 6 - sami dotychczasowi p.o. W pozostałych urzędach podobno też zostają p.o., którym nie powiodło się w konkursach. Czyli również tam żadnych zmian
17 sty 2010, 18:54
wespazjan
Mój p.o. już niemal oficjalnie ogłosił w urzędzie, że zostaje na swoim stanowisku (mimo 2-krotnie oblanych egzaminów).
Ty to chyba w "jedynce" pracujesz?
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
17 sty 2010, 19:16
wespazjan
Wczoraj rozmawiałem ze znajomym z dolnośląskiego. Na 9 urzędów zdało 8 osób, ale podobno na powołanie może liczyć tylko 6 - sami dotychczasowi p.o. W pozostałych urzędach podobno też zostają p.o., którym nie powiodło się w konkursach. Czyli również tam żadnych zmian
Czyli tak jak pisałem: i tak i tak PO. Nieważne czy zdał czy nie zdał. Jak zdał PO to ok, jak nie zdał to jak go PO wyznaczyła do p.o. to też ma być.
A może by tak choć raz MF pokazało, że ma własne zdanie ?
17 sty 2010, 23:12
czy ktoś coś wie nowego?
Ostatnio edytowano 19 sty 2010, 09:26 przez Adaneta, łącznie edytowano 1 raz
____________________________________ "Chciałem, by Warszawa była wielka. (...) I Warszawa jest wielka. (...) dziś widzę wielką Warszawę. S. Starzyński. 23.09.1939r.
19 sty 2010, 09:25
sprawdzałam waszą czujność nie zawiodłam się
19 sty 2010, 09:30
Pinero
wespazjan
Mój p.o. już niemal oficjalnie ogłosił w urzędzie, że zostaje na swoim stanowisku (mimo 2-krotnie oblanych egzaminów).
Ty to chyba w "jedynce" pracujesz?
No... nie. Ale widać obecne kierownictwo MF preferuje określony typ osób do obsadzania naczelnikowskich stołków. A swoją drogą w której to "jedynce" naczelnikuje "klon" mojego p.o.?
19 sty 2010, 23:14
Jest nowe ogłoszenie z 15.01.2010 na mofnet.gov.pl o konkursie dla nus, chyba już w ostatnich us. Może wiecie kiedy ogłoszą nominacje dla tych nus, którzy już zdali?