Teraz jest 06 wrz 2025, 14:08

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Wg p.o. Naczelnika US Wałcz, przyjazny urząd skarbowy to urząd odgrodzony od podatnika 
Autor Treść postu
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA01 cze 2009, 08:11

POSTY        74
Post Wg p.o. Naczelnika US Wałcz, przyjazny urząd skarbowy to urząd odgrodzony od podatnika
Załącznik:
img017.jpg

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

20 gru 2009, 19:23
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 16:51

POSTY        692
Post Wg. po. Naczelnika US Wałcz, przyjazny urząd skarbowy to urząd odgrodzony od podatnika
Wojtek1953                    

Załącznik:
img017.jpg

ale problem...temat bez sensu...

20 gru 2009, 21:10
Zaawansowany

REJESTRACJA18 maja 2009, 13:35

POSTY        66
Post Wg. po. Naczelnika US Wałcz, przyjazny urząd skarbowy to urząd odgrodzony od podatnika
problem dość dziwnie naświetlony. Jeżeli teren należy do US to słusznie go zabezpieczono w ten sposób. Czy inny właściciel pozwoliłby na brak zabezpieczenia własnego terenu???

20 gru 2009, 21:58
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        74
NewLunatiq                    

Wojtek1953                    

Załącznik:
img017.jpg

ale problem...temat bez sensu...

Bez sensu to jest furtka w ogrodzeniu, która ma być cały czas otwarta. Po co płot po co furtka?

21 gru 2009, 15:23
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA23 gru 2009, 10:27

POSTY        2
maniek86                    

problem dość dziwnie naświetlony. Jeżeli teren należy do US to słusznie go zabezpieczono w ten sposób. Czy inny właściciel pozwoliłby na brak zabezpieczenia własnego terenu???

Ciekaw jestem z czyich środków został zbudowany,przydałoby sie troche wyjaśnień.Budowniczy płotu aż przeklinali,żeb muszą sponsorować urząd.Jeżeli w ogóle podatnik prowadzący działalność może sponsorować fiskusa.Niejasności jest wiele.Płot jest kościa niezgody oraz sposób jego finansowania.Też bym chciał tak sobie zasponsorować   i ułożyc sie z organem podatkowym by mieć abolicję.Może to nowa metoda na sukces PONaczelnika?

30 gru 2009, 21:43
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        74
Post Wg p.o. Naczelnika US Wałcz, przyjazny urząd skarbowy to urząd odgrodzony od podatnika
Artykuł wpadł w moje ręce przypadkowo. Wrzuciłem na forum bo wydawało mi się dziwne, że ktoś kto powinien być rozsądny, myśleć realnie, stawia płot, który odgradza, utrudnia przejście ludziom. Nie dziwiłbym się temu gdyby cała posesja była ogrodzona. Wiadomo, teren U.S. ogrodzony np. na parking strzeżony czy coś podobnego.
Jednak nie wiedziałem, że w tym wszystkim chodzi o łamanie prawa.

01 sty 2010, 11:17
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 6 ]